AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Öncelikle saçma sapan düşünceler içinde olmayı bırakmalısın olmuyorsa da Allah’ın senin için göndereceği bir mucize var neyin nereden nasıl geleceğini inan bilemezsin Allah bana yeter de ve şükret sabret imtihanın çok güzel ve tabiki seni seven eşin , ailen var onun içinde şükretmelisin.
Kötü konuşanlara gelince de çok biliyorsalar kendileri boşansınlar terbiyesizler dışarıdan boş tenekenin sesi çok hoş gelir konuşsunlar dursunlar kısaca ALLAH BÜYÜK 🤲🏻sıkma canını 🥰
Tabiki de ayrılmam sabır etmelisiniz Allah şu an çocuk sahibi olmanızı istemiyosa vardır bir sebebi benim annem ve babam da 10 sene sonra çocuğu olmuş aynı durumu yaşamışlar onlar da her gün dua et vardır bunda da bi hayır. Illa bi gün çocuğunuz olur bunun için başkalarını umursama umarım çocuğunuz olur tüm duam sizinle
Eşinle aranız iyi ve birbirinizi seviyorsunuz. Çocuk evlilik için yeterli değil sizde en önemli şeyler var. Ve akraba çocuk olsa başka bir şey için konuşacak boşansaniz başka bir şey için konuşacak sen eşinle mutlu olmaya bakk adam seni istiyor sen onu istiyorsun dış kapının dış mandalları ne derse desin umursama dediğim gibi onlar her zaman konuşacak bir şeyler bulur her şeyi çok biliyorlar ya. Kafaya takmamak için kafanı meşgul edecek başka şeyler bul.
Bende yedi yıldır evliyim bizim de çocuğumuz yok kimsenin haddine değil bunu bana ve bunun yorumunu yapmak izin vermem yedi yıl değil 77 yıl da olmasa eşimden bosanmam ve kimseye de ezdirmem bence böyle bir konuda boşanma düşünülüyor sa o evliliğin bı anlamı yok
Asla boşanmamali evlilik sadece çocuk için evlenilmez 2 taraf birbirini sever birininne destek olur
Çocuk meselesine gelince hz Musa ve çocuğu olmayan kadın olayı var Allah nasip eder
Ağzı olan konuşur çiftler arasında sorun yoksa tek sebep çocuk olmaması gibi bi nedenle boşanmak çok fazla saçma herşeyin hayırlısı olur içini ferah tut ve çevrede bu şekilde konuşanlara kulak asma
tabii ki hayır
%100 kısır dediler bir arkadaşıma, şu an üçüzleri var
ben tıp dünyasına inanmıyorum artık
Abi şu şahsın hesabı nasıl silincek ya kimse bakmiyo
@Mematiibaşşşş hangi şahsın hesabı, konu ne
Bu soruyu soran kişi sanırım
Sitede sevdiğiniz üyeler var mı? ↗
Evet evet bu ya
@Mematiibaşşşş gördüğümüz kadarıyla ilgilenebiliriz sadece. Siz yönetim hesabı @KızlarSoruyor ‘a mesaj atın şikayet edin bence.
Ya ettim abi ya kapanmiyo
@Mematiibaşşşş daha incelememiştir yönetim. Biraz sabır lazım 😀
İncelemeye alındı dedi rezil ediyo beni ya offf hayranlar8m terk edicek beni 😭😭😭
Sizi etiket yaptığı paylaşımlardan kalan varsa bana gönderin inceleyeyim. Bizim yapabileceğimiz başka bir şey yok maalesef. Üye adı ile ilgili söz hakkı yönetimin. 😀
Ya ne demek yönetimin ya kalacak mı yani hesabı
@Mematiibaşşşş ben hesap kalacak demedim 😀 inceleyip karar verirler. İnceleyecek olan onlar olduğu için söz hakkı yönetimin dedim. Sizi etiketlediği paylaşımlardan kalan varsa bana gönderin.
Soran arkadaş kusura bakmayın sizi de meşgul ettik bildirimlerle.
@ismimhakan şu alemde teksin be hakan abee
@_GerdekBasan_ 🫡😀🙏
Merhaba,
Söz konusu hesabı inceleyip işlem yaptık.
Hepinize sevgiler. :)
Sonunda ya valla sonunda sonunda beni kaale alabildiniz çok teşekkür ediyorum
Size şöyle bir tavsiye verebilirm. Eşiniz ve siz keşiş külahı denen bitkinin çayını haftada 3 gün olacak şekilde için.(7 dk kaynatıp içine bal atın) ilişkiye girmeyin bu zamanda. 1 hafta sonra ilişkiden 1 saat önce yine için ve ilişkiye girin. ilişki gerçekleştikten sonra minimum 30 dk belinizin altına yastık koyup sırt üstü yatın. Çok eski bir tariftir. faydalı olacaktır inşallah
Nasibinizde çocuk varsa mutlaka bir şekilde olur kardeşim. İnsanların boş lafları canınızı sıkmasın. Verende Alanda Allah'tır.
Milletin lafıma bakılarak hareket edilseydi türkiyede mutlu çift kalmazdı.
Ayn adam haklı kanki
Tşk🤣🤣
nedemek
Hayır değildir, yeter ki birbirlerine değer vermeye ve sevmeye devam etsinler. Birde eşlerde birbirlerinin çocukları olmalıdırlar
Bu ülkede çocuk doğurmak, çocuğa eziyet. Boşverin, hayatınıza bakın.. Ölümlü dünya, bir varsın bir yoksun..
Tüm uzmanlar zaten bir ilişkinin çocuklar için yürütülmesinin çok yanlış olduğunu devamlı vurguluyor.
Biraz sabır ve devam eden aşk, bu işin üstesinden gelir. Merak etmeyin sorun yoksa yakında güzel haber gelecektir.
Eğer aktif ve güzel bir cinsel hayatımız varsa çok iyi anlaşıyor birbirimizi seviyorsak tıpkı sizin anlattığınız gibi kesinlikle ayrılmam.
Son noktayı koyuyorum çocuğu olup mutsuz olanlar da çok var bu hayatta ve o çocuğa cehennemi yaşatıyorlar bende öyleleri gibi çocuk yapıp ayrılacaksam çocuğu kavga gürültü büyüyeceksem hiç olmasın daha iyi benim için en önemlisi eşimle olan uyumun ve karşılıklı sevgim.
Kime ne ya. Olur olmaz. Siz mutluysanız gerisi sadece vızıltı. Bakın keyfinize.
Kesinlikle evliliğini böyle saçma indanların yorumuyla zedeleme aklına bile getirme olurda olur olmazsa canın sağolsun
Ayrılmayın tabii ki. Eğer tıbben sorun olmadığı görünüyorsa biraz daha bekleyin olur inşallah. İnanarak dua edin.
Hayır yeterince çocuk var dünyada evlatlık edinsinler insan evlenince ilahi çocuk olacakdiye biseyyok
İki insan sevip mutlu olduktan sonra gerisine tamam düşer ben bu sebep için asla eşimden ayrilmazdim evli olsam
Hayır ayrılmam. Diğer durumlarına gelecek olursak. Ne güzel birbirinizi çok seviyorsunuz ve emin olun sizin yerinizde olmak isteyen çok insan var çocukları olupda ayrılanlar mutsuz yaşayanlar var. Her iki tarafta aile olarak destek veriyor
kanka tüp aşılama bişeyler yaparsınız ya takmayın milleti. ama bunlar için de geç kalmayın
Tüp Bebek konusunda kararsızım yani bir sebep olsa bir hastalık bir neden hiç düşünmez denerdim tüp bebek olayını ama hiçbir sebep yok çocuğunuz normal yolla olur dedikleri için tüp bebek bana kaderi fazla zorlamak gibi geliyor. Zamanı var demek ki diye düşünüyorum.
yaşın kaç
35 yaşındayım zamanımda kısalıyor tabi
tüp işlemlerinde dahi geç kalmışsın.
Çocuk yapmak için değil birbiriniz için evleniyorsunuz.
Elbetteki çocuk evin süsü çiçeğidir ama ne çocuk evlenilir ne de çocuk için boşanılır.
ne alaka
10 yıl sonra çocugu olanlar var
Asla bu imtihan çocuk olmuyor diye boşanmayı, sacmalama
Yalnız doğduk yalnız öleceğiz neden boşanalım?🤣🤣🤣
Bu bir şarkı sözü idi galiba😉
@blueweis bilmem hiçbir fikrim yok
Tek geldim tek gidecem
Müslümün şarkısı var aklima o geldi bu yorumu görünce, tek geldin tek gitme aşkınsen19😉
@aşkınsen19 aynen👏👏👏
akrabalarınızdan uzaklaşın
ilişkiyi kesin
bu ülkede akraba=en sinsi yılandır
👏🏼
Vallahi bu sebepten boşanılmaz hele de bu kadar uyum varken Rabb'im bizlere de böylesi aşklar nasio etsin sizede hayırlısı ile Rabb'ine ve vatanına milletine bağlı bir evlat nasip etsin.
tabiki hayır
çocuk tabiki güzel bir şey ama olmazsa olmaz değil
Tabi ki çocuğunuz olmuyor diye boşanmak çok saçma. Belkş çocuğunuz olur belki de olmaz bilemeyiz. Çocuk büyütmek isterseniz de evlat edinebilirsiniz o çocuk yine her türlü sizin çocuğunuz olmuş olur.
Ümmü sübyen i bir araştır derim ben.
Akrabamda olanlar var.
Tabiki boşanmamalı , yetimhaneler tıklım tıkış alsınlar bir çocuk baksınlar
Senin gibi bir kadını düşman başına vermesin Allah 👍 onun bunun lafına ne bakıyorsun?
Keyfine bak sen 👍 birde kocanın ne dediğini dinle gerisini salla gitsin.
Ablacım size yardımcı olmak isterim. Lokman hekim deneyin.
Hayır tabiki de sırf çocuk için evlenmek Şeref yoksunluğu evlilik destek olmak için dir
Evet olabilir. eyer çocuk isteyen bi taraf varsa saygı duymak ve onun annelik ya da babalık hakkını elinden almak doğru değil hayat bencil olmamak gerek.
Hayır boşanmak saçma olurdu çocuk olmuyor diye hersey Allahin takdiri yapacak birsey yok
Bu biraz kişisel beklentilerle alakalı bir konu.
Bilim ilerledi bence sürekli araştırın yıllar sonra bebeği olan çiftler var umutsuz denip de
Hayır tabiki de sizin tıbben de bir sorununuz yokmuş nasip işi bu. Sıkmayın canınızı.
Asla ayrılmazdım, zaten bu kirli dünyaya çocuk getirmek çok akıllıca değil
bence hayır her türlü tıp yöntemleri denenmeli bence daha da olmadı yetim çocuk edilebilir
Bizim Karadeniz’de bir söz var
İki kişi konuşurken üçüncüye 💩 yemek düşer derler
Bu karadenize oz bir soz degil sadece karadenizdemi yasadin :D
Vermeyen Allah bu konuda yolunda göstermiş o yolda boşanmak yok
Çocuk sadece evliliği ayakta tutmaz evlat edinin bence çok istiyor iseniz bir çocuk sahibi olmak
Çocuk edinmeli. Sahiplenmeli, aileye dahil edilmeli,
Boşanmam çocuğu olanların başı yere göğe sığıyor sanki
Hayır bazen şer gördüğümüz seyler hayrimiza olabilir.
Bir taraf sorunluysa diğer taraf da yine de çocuk istiyorsa boşanmalılar
üçüncü kişilerin düsüncelerini Evliliğinize dahil etmeyin
Kendinize bu tarz hadsiz cahil insanlar için haksızlık etmeyin.. Çocuk şart değil.
Rahatsız miyim niye ayrilayim ne güzel ilişkim var. Valla ayrıl da gör gününü
Ayrılmam. Bu kadar iyi bi ilişkide ayrılmak olmaz bence
Ayyyy ben ne okudum ya! Sinsi fesat kronik mutsuz insanların senin hayatını evliliğini etkilemesine izin verme sakın.. umarım tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olur. Hep mutlu olun.. güzel günler sizin olsun. Rabbim kavuştursun ❤️👩🏻🍼
Ya gerçekten söylenecek çok şey var ama evliliğinde eşinle sen iyiysen kimseyi takma senelerce olmayan insanlar var bu doğal bişe k. bk yin ama kusur hep kadında aranamaz erkek sebep oluyo ya neyse şimdi üzülme sen boşanma
Tamamen senın kişisel tercihin. Burada ya da cevrende bulunan ınsanların bu konu üzerinde fıkır beyan etmesini müsaade etme, bu olay tamamen sen ve kocan arasında. Eğer sağlıklı bir karar almak ıstıyorsan baskalarının dusuncelrını konuda önemseme
Siz nerede yaşıyorsunuz tıp çok gelişti değil tüp bebek bir kenara , insanın kadın ya da adam olsun; tıpta üreme organlarını zenginleştirerek çocuk sahibi olabiliyorlar. İyi sexler dilerim 😂😂
Sevgili kardeşim bu hikaye herkesin var. Öncelikle çok normal bir durum. Bunu bilerek hareket edin. Tüp bebek tedavisi başlayın biraz uğraştırır ama sonucu iyi olunca rüya gibi olur emin olun. Can sıkacak bir şey yok 👍🏻
Cocugunun olmamasi cok stress yapmandan kaynaklanabilir. kendini öldurmeyi dusunecek kadar stresteysen sperm o kadar stres dolu bir bunyede nasil tutunsun.
Ayrica ayrilmayi kesinlikle düşünmemelisin.
O akraba kimse falakaya yatirmak lazim her sulalede oluyor galiba oyle bosbogazlik
Siz yeterki birbirinizi sevin allahin izniyle birgun oda olur
inşallah
Sen sikma o tatli canini ☺️