Malum bazıları dünyanın sonuymuş gibi kadinlar bosaninca tekrardan evlenemez gibi laflar yapiyorda. Sadece bekar larinmi secmeye asik olmaya hoslanmaya hakki var? Ama sorsak esimden siddet görüyorum aldatiliyorum diyenlere bosan diyen cok olur! nerde adaletiniz sizin! iki yüzlüsünüz bazilariniz!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTekrar evlenilir tabikide bir kereye mahsus diye bir şey yok. Ama dengiyle evlenmesi gerekir. Davul bile dengi dengine. Bekar boşanmışla olmaz. Olanları da görüyoruz zaten. Bekarın kendisi de bir an gelip sorun edebiliyor ya da ailesi zaten hep sorun ediyor. Boşanmış insanlar buna dikkat etmeli seviyorum evlencem demekle olmuyor. Kendi gibi boşanmış birini bulmalı ki sorun olmasın. Benim kuzenim 27 yaşında boşandı şu an 31 yaşında. Birkaç yıldır bekar sevgilisi var ayrıl barış hep yaptılar şu an ayrılar. Çocuk bekar ailesi de haliyle onun gibi bekar biriyle evlenmesini istiyor bu aşırı doğal. Bu durumdan dolayı evlenemediler. Ama onun haricinde tabi sevip sevileceksin. Kimse boşanmak için evlenmiyor kaderin buymuş demek.
18 Yorumla
Soran+1 yılbosanmis bosanmisla anlasabiliyormuni sanki. bekar veya bosanmis farketmez anlasabilmek, ayni fikirlerde olabilmek önemli ama tabi ailesi istemiyorsa ailesinide dinliyorsa yolu acik olsun, zaten bekar bile olsa o bazi bekarlaarla ben yine evlenmem. burada konu bosanmis bekar olmasi degil bekarda bosanmisda olsa benim icin vicdanli ve merhamet sahibi olmasi cok önemli. bazi bekarlar saniyorki onlar bizi istemiyor halbuki ben bekar olsaydimda o tarzda vicdan sahibi olmayan bi bekarla evlenmezdim. yani merak etmeyin davul bile dengi dengine degil vicdan merhamet dengi dengine olur merhametlisi gelir senin bosanmis olmana degil kalbine bakar ve bende böyle birini isterim. kafa dengimin uyustugu biiri. yoksa bende her bosanmis bekara ölüp biitmiyorum hatta cok seciciyim ve bekarda bosanmis da isteyen oldu görücü ben istemedim uyusmadigi icin bazi seyler. iyi güzel yazmissin ama bide bizim gözümüzden bak konuya istedim davul bile dengi dengine diyerek bizi asagilaman iyi degil cünkü biz istemiyoruz asil o anlasamadigimiz bekarlari
Cevap sahibi+1 yılBen sizleri aşağılamadım. Objektif bakıyorum. Ne evli bekarla aynıdır ne evli boşanmışla ne bekar boşanmışla. Hepsi birbirinden farklı. Mesela benim o kuzenimde boşanmış biri ben onunla bir olamam o evlilik hayatı yaşamış ben yaşamamışım bana haksızlık onla bir olmak. Durumlarımız aynı değil. Hatta bazen olur ki boşanmış boşanmışla bile bir olmuyor. Benim annem yeni boşandı babamdan. Kuzenim kendiyle annemi bir görüyor ama aynı şey değil. Kuzenim mantık evliliği yapmış çocuğu yok ve 4 yıllık evliliğini kendi isteğiyle bitirdi. Benim annemse nerdeyse 30 yıllık evliliğini bitirdi çok aşık olarak evlenmişti ve çocukları var. Severek ayrılmak durumunda kaldı. Şimdi o boşanmışla bu boşanmış bir mi? Arada yaşlar da önemli tabi üstüne o farkta var. Düşmez kalkmaz bir Allah ben bekarım ama birgün evlenirsem boşanma ihtimalim her zaman vardır. Seni ben bilemem karakterini falan sen öyle diyorsan öyledir senin için. Ama boşanmış olayı döndüğünde hep kuzenim aklıma gelir. Kendisi hep bekarlara ve en iyisine bakar. Aşırı egolu kibirli bir tiptir. Ondan kızıyorum onun durumlarına. Dengine hiçbir zaman bakmaz. Sizin dediğiniz karakter ayrı bir şey ben hiç karakteri katmam çünkü zaten onlar benim için olması gerekenler kafa uyumu vicdan merhamet falan. Bunlar yoksa zaten insan diyemeyiz ona. Ama şu var mesela bekarla evlenirsin belkide seni çok severek evlenmiştir ama ne kadar iyi olursa olsun bir sinirlilik anına bakar bir şeyleri yüzüne vurması. Asıl denklikten kastım bu. İnsanız ya hani der mi der. Kime güvenebilirsin ki? Ve aklında da arada kalır benden önce evliydi onla da şunu bunu ediyordu diye. Şahsen ben kız halimle de aynı şekilde boşanmış birini istemem kötü biri değilim ama çok sinirliyim yüzüne vurabilirim ya da hiç aklımdan çıkmayabilir ilk benle o evlilik hayatını sürsün isterim. Sonra ailesi kesin laf der kesin.
Cevap sahibi+1 yılBirde ikinci evliliğini yapacağın için 1. De olduğundan daha dikkatli olmasın. Sürekli evlenip boşanacak değilsin sonuçta. Ailesi zaten istemiyorsa orada huzur olmaz. Benim kuzenin o konuştuğu çocuk ailesini ikna edemedi asla olmaz dediler başka bir şey demediler. Çat pat arada görüşürler ama olacak iş değil yani. Kendine boşanmışı bence yakıştıramıyor oysa ki dengi o. İkinci evlilik olduğu için onunla aynı durumu paylaşan biriyle olmalı ki diğerinin konuşma hakkı olmasın ya da ailesinin. Tekrar sorunlar çıkıp boşanmak durumunda kalmasın. Hayat toz pembe değil yani. Merhametli adamla evlensen bile bekarsa illaki bir yerde patlak verir o. Sen gördüğüm kadarıyla bekar diye diretmiyorsun. Sadece karakter diyorsun. Bende son olarak diyorum ki karakteri ne kadar iyi olursa olsun insan aklı işte her şey gelir aklına başta sorun etmem der sonra hep düşünür durur huzursuzluk verir aileyi hiç katmam bile. Kuzenim istenmediği halde hala çocukla olmak istiyordu buna kızıyorum işte aklın yok mu yani 2. Kez yine mi boşanmak istiyorsun herkeste kızdı ama anlamıyor işte. Umarım sen her anlamda kendi istediğin gibi dengini bulursun.
Soran+1 yıldiploma değilki bu denklik olsun ablacim hangi zihniyetdesin bilmiyorum ama ben sana illaki bekar olsun demiyorum. ama bekarla evlenip mutlu olanda var yillardir sanirim bi kuze in sizin cevrede evlenmeye kalkmis ama onunda ailesi izin vermiyor bana öyle bisey denk gelse ben diretmem. ama insanlari dengine göre falan diyip asagiliyosun denk nedir ya üstünmüsün sen bekar olunca merhamet ve vicdanini bulmani diliyorum ozaman anlarsin ne demek istedigimi. bu dünyada okadar zalimlikler varki senin gibi bekarliga bosanmisliga takan insanlar sadece simariklik derdinde. Kuzeninle ilgili hikayeni bana yansitma kuzeninle konus bunu ben bekar olsun demedim illa beni bekarlarda istiyor hatta aileside razi ben istemiyorum istesemde bu seni ilgilendirmez ayrica yillardir mutlu olan ciftler var ve direten sensin bekarla olmaz diye. Evet dünya sanada toz pembe degil mesela öyle biyerki cok karisik bazen senin gibi irkci bekarlari bekarlar bile istemezken bosanmislari isteyebiliyor. seninde baya zoruna gitmis kibar yazdikca anlamiypsun vicdanini bulman dilegimle. diğer türlü senin söylediginede varim ben bosanmis la bekar evlenince illa anlasacak yillar ca evlilik sürdürecek diye bi kaide yok tabiki ayrilanlarda vardir ama benim cevremde cok nadir senin cevre baya baskici insanlar. senin dengin bekarsa ozaman ickici biriyle evlenirmisin evlenmezsin. konusma bos bos
Cevap sahibi+1 yılSeninle düzgünce konuştum ama anlamadın. Sen benim nasıl bir insan olduğumu bilemezsin ben kendimi burada anlatmıyorum. Bekarsın diye üstün müsün diyorsun hayır ne alakası var? Ama seninle bir değilim hiçbir evliyle ya da boşanmışla bir değilim sadece kendim gibi bekarlarla birim. Seninle aynı olmam için aynı yolda gitmem gerek. Anlamamakta ısrar ediyorsun. Aşağılık kompleksin var belli ki. Zaten sorduğun soru sitem içeriyor belli yani. Ben sana hayatın gerçeklerini diyorum sen toz pembe hayal dünyandasın. Ben kendim de diyorum bende boşanmış olsam karşımdaki ne kadar severse sevsin bir kavga etsek ya da sonradan benden soğusa illaki yüzüme vurur ya da ben vururum sende vurursun insansan tabi insanoğlu böyle bir şey. Senin iyiliğine o kadar konuştum tanımadığım halde sırf kadınsın diye ! Ama cidden hakeden var haketmeyen var. Düzgünce konuştum hep anlamadın yine de. Ben dünyayı tozpembe görsem zaten senin gibi konuşurdum aaaa tabi olabilir bekarla da olursun hiçte kimse bir şey demez derdim seni havalarda gezdirirdim böyle yapmadım diye suçlu olduk dimi? At gözlüklerini çıkar. Irkçı diyor birde 😂😂 bekar evli boşanmış muhabbeti ırkçılık? Ne alaka be çok komik. Beni kimin isteyip istemediğini bilemezsin. Nasıl bir ilişkim var kimim neciyim bilemezsin. Beni isteyen çokta ben seçiciyim ablacım en iyisini istiyorum dengim olsun en iyisi olsun. En iyisini istemesem zaten çoktan evlenmiştim. Senin durumunda olmaktansa bekar kalmayı zaten tercih ederim 😉 illa laf dedirtceksin dimi kendine? Ben her zaman kadının yanında olan kadına kötü bir şey demeyen biri olarak senin gibilere yalnız tahammül edemiyorum. Güzelce konuşuyorsun anlamıyorlar sonra küfürde edersin aşağılarsın da işte çünkü 🧠yok olmayınca olmuyor demek. Sen anlamamakta ısrar ediyorsun içkici bekarla neden evleneyim? Bekar merhametli iyi karakteri düzgün beni prensesler gibi hissettiren empati kurabilen ilgi veren bekar adamla olurum.
Cevap sahibi+1 yılBoşanmışla olmam o evlilik hayatını yaşamış. Onu mu düşünüp durcam? Ya da ailem asla istemez ki bende istemezdim aile olsam. Ne kendimi üzerim ne ailemi. Ben sana kendin gibi boşanmış ama istediğin karakterde birini bul diyorum. Sanki sana boşanmış kötü adamla ol layığın o diyorum. Kendi karakterine uygun kendi durumunda biriyle ol dedik havada gezdirmedik seni ne var bunda? Boş konuşan sensin. burada o kadar kadına yazdım yanında oldum. Cidden senin gibi milyarda bir çıkmıştır. Herkesle güzel şekilde sohbeti bitirdim. Seni ayrıştıran yok ablacım anlamıyor musun? Ben bekar insanım senin gibi evlenmemişim evlilik hayatı yaşamamışım kocam olmamış. Ama sen bunları yaşamışsın. Ben seninle nasıl bir olcam şimdi? Sen bekarken benimle durumun birdi. Birgün bende evleneceğim aynı şekilde bekar bir kızla, boşansam da evli kalsam da bende bir olmayacağım anladın mı? Sana özel bir durum değil bu. Birgün benimde başıma gelecek anladın mı? Sanki sen boşanmışsın bir işe yaramazsın kimse seni istemez demişim gibi boş boş konuşup durma. Ben hak adaletten yana bir insanım. Adaletli olmak açısından kimse bir olamaz herkesin durumu farklıdır. Çocuklu boşanmış bir insanla çocuksuz boşanmış bir insan da ayrıdır. Çocuklu da iş daha zordur. Anne sonuçta tek kendini düşünemez çok farklı bir duygu. Karşı tarafta daha çok zorluk çıkarabilir. Sadece iş evli boşanmış bekar değil başka durumlarda ayrı olur aynı şartları barındırmayan çok şey var. Sanki sana vebalısın dedim. Seninle düzgünce konuştum ama ettiğin laflara bak. Baskıcı insanlar değil etrafındakiler ama unutma Türk toplumundayız. Ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ne kadar sevmesem de. Ayrıca bu sana özgü bir şey değil boşanmış erkeklerde aynı. Gidip kendi denklerine bakacaklar karakter olsun medeni durum olsun. Boşanmış kadınsın diye ayıran yok. Kadın erkek diye ayırırsam kızarsın ki böyle bir ayrımı asla yapmam. Git ataerkil insanlara kız sen. Benim için erkekte kadın da aynı.
Cevap sahibi+1 yılBir zamanlar sende bekardın evlilerle durumun aynı değildi hiçbir bakımdan. Ama şu an tecrübelisin bir evlilik hayatın olmuş daha benimle nasıl bir durum da olacaksın? Sen kendi durumundakilerle aynısın. En ufak aşağılama yok. Beni zerre tanımıyorsun belki mükemmel bir hayatım var bilemezsin. Beni en çok kadınlar sever çünkü hep yanlarındayım onları hep dinler anlar empati kurarım. Ama sen bunu haketmiyorsun. Keşke hiç cevap vermeseydim soruna nankörlüğe tahammül yok. Merhamet merhamet diye yırtınmışsın. Ben merhametliyim de sen bir hayli kötü birisin. Bu kalbinin çirkinliğiyle nasıl yaşıyorsun bilmiyorum. Senin gibiler bizim gibiler derken sen asıl ayrımcılığı zaten yaptın. Ya cidden kötü birisin ya da psikolojin bozuk bence ikinci ihtimal. Çünkü çok aşağılık kompleksi yapmışsın bunu. Zaten soru sorma şeklinden belli. Umarım hakettiğin gibi birini bulursun iyi biriysen iyi kötü biriysen kötü. Ben senin gibi biri değilim. Yine de iyi temenni de bulunuyorum. Senden üstün müyüm bilmem seni tanımıyorum ama insanlık olarak üstün olduğumu konuşmalarından çok net anladım. İçten içe aslında sende doğru söylediğimi çok iyi biliyorsun ama diyemiyorsun diyemediğin içinde böyle acısını çıkarmaya çalışıyorsun. Neyse çokta önemi yok. Bu konuyu sorun haline getirdiğin çok belli demek istenmiyorsun demek hor görülüyorsun en sonunda böyle biri olmuşsun. Psikolojik destek almanı öneriyorum. Boşanmış olmak suç veya kötü bir şey değildir bakma etrafındakilere sen. Ve yazmana gerek yok. Beni anlamayacağını düşündüğümden yazdığını okumayacağım sadece anlatmak istedim yine de. Tavsiyemi unutma ablacım. Umarım iyileşirsin 🙏🏻 dualarımda olacaksın.
Cevap sahibi+1 yılVicdanını bulabildin mi ablam?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmış bir kadın boşanmış bir erkekle yine çocuklu bir kadının çocuklu bir erkekle evlenmesi dogrudur. Çünkü biri boşanmış biri bekar ise anlaşma ihtimalleri yok biri evlilik hayatına hakim diğeri hiç evlenmemiş ayrıca bekar olan onun sürekli eski eşiyle veya çocuğuyla kafasını bozması çok yüksek olası bir durum
zaten bekar bir erkek asla dul bir kadınla evlenmez ama dul bir erkek genelde çocuksuz dul bir kadınla evlenebiliyor yinede bekar tercih ediyor adamın kendi çocuğu olsa bile…Yani erkekler kadıblar boşanmışsa genelde farklı amaçla bakmıyor özellikle bekarlar o yüzden dul bir kadın dengiyle evlenmesi şart!
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa birde unutmadan diyeyim de adam bekarda ailesi tarafından istenmeme gibi bir durum var
Soran+1 yılAblacim sen dogudami yasiyosun dagdami bosanmis bi kadinla bekar erkek evlenen cok var etrafimda gayetde mutlular kimsede karismiyor sana noluyorki? senin etraf baya çağ disi yasiyorsa bu bi ülke kurali değil. birde demezmi evlenebilir evlenemez diye yasa koymus sanki kendince. sanane!!! herkes anlasabildigi sürece herkesle evlenir. sen dulmusun bilmemde ben bosandim bosanmis veya bekarim ama dul degilim kendi dullugunu baskalarina atma. Böyle konusanlar baskalarina birde kural koyanlar en sonunda kendi yuvalari bozuluyor dikkat etde baskasinin yuvasina burnunu sokmadan kendi yuvani sürdürebilecekmisin ileride senin dul kalmican bosanmican kesin degil. baskalarini kinama ya da kati kurallar koyma basina gelmesin! Allah yasaklamamis böyle biseyi senin neyine!!! Haddini bil
Cevap sahibi+1 yılHmmm demek ad hominem yapıyorsun ( İstanbul’da yaşıyorum)
Seni gerçekler niye bu kadar gerdi ki? Ben doğru olan bir konu hakkında genel konuştum. Ayrıca boşanmış bir kadın eğer olgunsa bekar bir erkeğe bakmaz kusura bakma bekar erkekte başkasıyla sev*işmiş bir kadınla evlenmez. Erkeklerin eril beyni avcıdır ve eşinin kendisiyle sadece olmasını ister illa açık açık yazdıracak mısın bana? bekar erkek daha önceden evlenmiş bir kadınla evlendiğinde hep bir zamanlar eliyle oldu düşüncesini yedirtmeyecektir. Erkek beyni kadın gibi değil bu ülke kuralı diye bi algı oluşturmakta ne bileyim sjsjs öyle birley mi dedik? Eril ve dişil enerjiyle alakası var bunun yaratılış ile alakası var erkek kadın fizyolojiğiyle alakası var. Sen bile bekar bir erkekle olmayı hayal ederken erkek ne düşünsün başkasıyla daha önceden evlenmiş bir kadını mı alacak? Asla ama asla zaten erkek istese de ailesi razı gelmez. Benim arkafasımın arkadaşı bekar takıldığı kız evli güya evlenecekler ama kozla birlikte herseyi yaşıyorlarmış erkekler bekar kozları bile evlilik vadiyle kaldırırken evli kadınla cinsel ilişkiye girmeyi daha kolay görüyorlar. Yasa masa iyi uyduruyorsun dişi-erkek beyin olayı bu eee boşanmış biri duş olmuyor mu neyin tribi bu anlamadım? Biraz kendini geliştir kitap oku evrim bilimiyle alakası var bunların ı ben dul değilim sanırım halisünasyon olarak görüyorun yazdıklarımı git e devletten soy ağacına bak dul yazıyor sjsjs ben mi öğreteyim olay olay olay vay be iyi senaryo çizdin he böyle mi avutuyorsun kendini yuvasını sürdürmez diyen kişinin yuvasını surdurememesi gerçekten kafayı yemişisin sen bi psikoloğa git hemde acill Allah bilir niye boşadı o koca seni
Soran+1 yılNereli oldugunu çok merak ettim simdi senin. söylemezsinde. islama inaniyormusun? inaniyorsan böyle biseyin olmayacagini söylemen dogru degil cünkü islam izin vermis ve bunu senin yazdiklarin degistirmez cünkü etrafimda bi cok kisi bu sekilde gayet mutlu sende kudur sana bekar veya bosanmis bile bakmiyor diye. dul sensin cünkü okadar yalnizsinki hala kendini avutuyosun baskalarina yalnis fikir vererek. Umarim cektiklerimi cekersinde tanimadigin kisiler hakkinda alay etmemeyi ögrenirsin bundan sonra
Soran+1 yılsenin etrafindakiler o sekilde yasiyorsa bu seninde iyi biri olmadigini gösteriyor etrafina ceki düzen ver ozaman benim etrafim gayet temiz yasiyor evlilik disi iliski kurmuyor. senin ayip diye nitelendirdigin sey evlilil disi iliski olmali bosanmis dul bekar diye insanlara irkcilik yaparak beynindeki sorunlari cözemiyorsun piskologa gitmesi gereken kisi ırkçı kişiler, ıkçılık bi hastalıkdir umarim iyilesirsin de etrafina zarar vermezsin
Cevap sahibi+1 yılNereli olmamla alakası ne? Erik ve dişil beyni Allah yarattı islama inanıyorsan bir erkekle bir kadının beyninin aynı çalışmadığını da bilmelisin. Sana şimdi medeniyetimle ilgili bir fotoğraf atardım ama :) ispat etmeye niyetim yok bir insan nerden konuşursa ordan eksiktir sende tam o şeyin taaa kendisinin mutsuzsun kuduransın kinci Fesat kıskanç birisin umarım rabbim senin gibi fesat birinin bedduasını kabul etmez ruh hastası
Cevap sahibi+1 yılŞuna bak başı sıkışınca ne beddua ediyor ama 😂RUHHASTASI
Cevap sahibi+1 yılBekar biri seni hiç bir zaman almayacak yaz bunu bi kenara ama sözümü de iyi hatırla o suratını cpk merak ediyorum sjsjs
Cevap sahibi+1 yılArkadaşımın arkadaşı beni alakadar etmez arkadaşı diyorum çevrendeki insanların hepsi iyi mi komşusu bilmem besi böyle düşün senin babanın ananın bile iyi biri olduğunun garantisi yok bu dünyada
Cevap sahibi+1 yılNe ırkcılıgı awk ne diyorsun sen senin nöronların gitmiş bak diyim iyi değilsin
Cevap sahibi+1 yılHadi kaybol tepemin tasını arttırma teyzecim hadiii…
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. maalesef bu kadınlara güven olmuyor. Ve dürüst olduklarından da emin olamıyoruz zira Boşanma sebepleri o kadar saçma ki İlişki sürdüremeyen ayran gönüllü çabuk vazgeçen sadık kalamayan birine inanıpda sevmek zor. Kocamdan şiddet gördüm şöyle böyle Ya YALAN SÖYLÜYORSA hadi gečtim yine gönlü gečip of ben sıkıldım deyip yine boşanırsa ne olcak Üzgünüm hanımlar Hani cidden sorun yaşıyanlar vardır bir şey diyemem ama pek güvenmiyoruz boşanan kadına burada bile Kocam uykusunda sayıklıyor boşanmalımıyım diye görmüşken maalesef Dul kadınlara ciddi ilişki gözüyle bakmamız zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende önyargili kisiöere güvenmiyorum zaten merak etme bekar biri benimle evlnmek istese bile ben istemiyorum benim icin önemli olan anlasabilmek kadinlara doğaya hayvanalara vicdanli merhametli kisi olmadigi sürece bosanmis veya bekar farketmez biraz cok zor olacak evlenmek benim icin. diyorum iste bende kimseye güvenmiyorum bekar bosanmis diye insanlari ayristirmayin o söylediginiz sey doğruysa eğer sadece bosananlarda yok bekar insanlardada var. kibirlilik bunun adi dul değil!
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Benim annemde boşanma safhasında iken babam öldü ve yeniden evlendi.. Evlendiği adam nur içinde yatsın mükemmel eş ve baba oldu.. Onu söyleyenler kendini bilmez ahmaklar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
+1 yılNe alakası var? Boşanmış bekar bir kız babasiyim. İnsan taklidi yapmayan düzgün bir kadın bulursam yeniden evlenmeyi düşünüyorum.
Boşanmak bir kusur değil kaderdir.
Kimse evleneceği insan ile beş yıl sonra ne yaşayacağını bilemez, bilse zaten seçmez.
Önemli olan boşandıktan sonra kendini dağıtmamak ve yıpratmamaktır..30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılne alaka niye dünyanın sonu olsun. herkesin sevmeye sevilmeye hakkı var. evliler hariç onlar eşini sevebilir sadece :D
16 Yorumla
Soran+1 yıl@Milabeni bende herkesi ayni kefeye koyan önyargili insanlara güvenmiyprum zaten merak etme
Soran+1 yıl@Milabeni bekar bosanmis farketmez toplum olarak bi güvensizlik var herkesin herkese karsi. bu kadin kadina arkadaslik bile olsa güvensizlik. ülkece müge anli ve olaylari piskoloji bozdu
Soran+1 yılBende güvenemiyorum misal benimle disarida konusmak isteyen biri oldu. ister istemez bilinc altim o anda gitmemi söyledi ve gittim sonra pisman oldum ama yani güvenemiyorumda toplum olarak korluypruz birbirimizden iyi bisey belkide kendimizi kpruypruz bu sekilde bilemedim
- +1 yıl
Tabi onlarda dahil maalesef Bak polis bir arkadaşım var Ondan dinliyorum bende Cidden diyor kadınların en büyük düşmanı kadınlar Kaç defa denk geldim. Kadın kocasını şikayet etmeye uzaklaştırma almaya geliyor ve bunların yanında hep sinirli Bir arkadaş veya akrabası var. Geçenlerde yine geldiler b9yle iki kişi sordum ne oldu diye diğer. kadın hemen atladı ya o şöyle pi, slik ayrıl kızım ondan boşan şikayet et felan Dedim ki hanım efendi bir süre bize musade edebilirmisiniz prosedür gereği dedim. Sonra yanlız kalınca kadına sordum. Acaba yanınızda ki hanfendide boşanmış olabilir mi Diye Evet nerden anladınız diye cevap verdi Kadın Ya dedim ki abla hemcinsini bilmiyormusun ne kadar kıskanç anlamıyormusun senin mutluluğunu yuvanı kıskanıyor Seni sürekli işliyor kocana karşı s9ylediğin sebep gerçekten büyük bir sorun değil ki demiş. Bende çok gördüm birbirinin yüzüne gülüp arkasından hakaretler eden kadınları Şeyde çoktur Kızın sevgilisi olur diğer kız arkadaşları yerin dibine sokar çocuğu Bende sordum geçenlerde Kızım arkadaşların sap mı acaba evet saplar dedi. Anlıyormusun Kafada şu var BEN SAPSAM SENDE SAP OLACAKSIN böyle kadınları dolduruyorlar Boşan tabi kızım boşan sanki leanorda kapıda bekliyor hemen alacak Sonra bu duruma düşürüyor diğer kadınlarıda işte ah nedim ah
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikolojik olarak boşanan tüm kadınlarda duygusal yıkım gerçekleşiyor daha çok sarılmaya ihtiyaç duyuyorlar ancak çoğu maddi durumu iyi olanlar farklı şeylerle bunu bastırıyorlar. boşanmak tercihen de olsa çok kötü bir durumdur, gözlemlediğim kadar dul kadınlar çocuğuda olsa bekar tercih etmeye çalışıyorlar, genelide bu yanlış düşünce peşinde gittiğinden kullanılıp atılıyorlar
19 Yorumla
Soran+1 yılne alaka bi kac kisiye öyle oldu diye herkesemi öyle olmali. ayrica bütün bosanmis erkekler sanki cok iyide. bizde keyfimizden sanki bekar birini istiyoruz. Ben sahsen neden bosanmis diye kafama takiyorum karsi taraflar cogunlukla hoslandigim biri olursa bosanmis icki iciyor oluyor nedenide bariz ortada. Genelde bosanmis kadinlar degilde bosanmis erkekler kötü oluyor tabi hepsi degil cogunlugu icin söylüyprum hic bi kadin iyi erkegi birakmaz
Cevap sahibi+1 yılhiç bir erkekte iyi bir kadını brakmaz, kişiselleştirmeyi brakın. ne yazdığımı bir daha okuyun, boşanmış erkeklerin hepsi kötü değil bu yargıdan kurtulun yara almış erkek sizin yaralarınızdan anlar anca. erkek bekarların dulları daha kullanabilir halde görmeleri durumu var şu çağda, ne densede ön yargılarınızdan kurtulamayacak gibi izlenim aldım, yaşayın görün diyelim
Soran+1 yılsizde bekarlara karsi önyargilisiniz ozaman.! ben kendimi asla kimseye kullandirtmam kimseye güvenmiyorumki bekar a bosanana güveneyim. Daha kac yil gecdi üstünden bosanmamizin hic sevgilim olmadi. sadece bu zaman icerisinde isteyen tanismak isteyen bekar bosananda vardi aralarinda ben bekar veya bosanmis olmasina degil karakterine baktim bekarinda icki iceni serserisi oluyor bosanmisinda. ama ben her bosanmis erkek icin söylemedim ama siz söylediniz demekki senin var önyargin karsi tarfin mesajini okumadan önce keske bukadar sert konusmasaniz. Demek istedigim sey gercekden ciddiyse gercekden düzgünse insan ki kendimi kullandiran biri degilim görücü üsülü isteyen bekar biri diyelim o kisi hakkinda bana bekarla bosanmis evlenemez gibi seyler yazabiliyor insanlar. ben kendimi bilecek kadar onurlu biriyim kendimi kullandirmaya asla müsade etmem bana akil veriyorsunuz kücük cocuk degilimki iyi niyetle olabilir tabikide bu durumda kadinlar vardir ama lütfen tanimiyorsunuz beni
Cevap sahibi+1 yılsöylediğiniz suçlamaların hiç birini kabul etmiyorum :) çünkü yapmadım. aslında anlatmak istediğim şey tam olarak sizin tavrınız. ilk mesajımda, boşanan kadınlarda duygusal yıkım oluyor ve sürekli bir kavga tartımşa hali ile yaşıyorsunuz ben her kadın demiyorum ama tanıdığım bu tarzda diyaloğumun oluştuğu her boşanmış kadın maalesef böyle, gerileceğin bir durum yok normal sohbet etmeyi dene. bu ruh hali ile hiç bir erkek sizi mutlu edemez çünkü sorun sizde, eski evlilikten kalan kavga tartışma hali ile yaşıyorsunuz. ben bunu sizi aşağılamak için söylemiyorum ruh haliniz bu buda bir gerçek. özetle boşanma yaşamış ve travmatik bir evlilik geçiren insanlarla geçinmek sakince sohbet edebilmek imkansız.
Soran+1 yılevet insanlara karsi güvensizlik oluyor ama çoğu gecimsizlik bundan kaynakli degildir bence karsi tarafla farkli uyusmazliklar vardir bekar veya bosanmis kisi farketmez anlasmak önemli. her konuda olmasada çoğu konularda hic degilse yüzde 50 konularda kisiler ayni fikirde olmali fikirde önemli. yani anlasamda tartismam bi insanla olmuyorsa olmuyordur. neyse kusura bakmayin suclamadim sizi
Soran+1 yıl*anlaşamasamda
Cevap sahibi+1 yılbu arada ben de geçmişimde bir evlilik yaptım şu an dulum sizi anlıyorum ama inanın 7 yıldır hangi dul ile konuştu isem maalesef şu kavgacı tartışmacı üslupu brakamıyorlar normal birşeyi bile saniyesinde tartışmaya çeviriyorlar evet bu onların istemeyeceği bir durumdur belki ama fark etmek en büyük erdemdir ne yazık ki ben anlaşamıyorum dullarla
Soran+1 yılBence dpğru kisi cikmiyor karsimiza bu sebebden kendini ele veriyor bazi bahaneler. Bosanmis veya bekar olmasi bahane iste. Anlasabildigimiz biri cikar umarim karsimiza hayirlisi olsun
Cevap sahibi+1 yılevet dediğiniz gibi ben genel olarak yaşıtlarımla enerjim uyuşmuyor yani 7 yıldır çoğunlukla 20 25 arası yaşlarda oldu ama insan olgun değer bilen sarıldığında gözlerinde aşk sevgi olan birini görmek istiyor gerçekten ihtiyacımız var net olarak diyorum huzur verecek herşeyi eskiyi silecek eve sorun sokmayacak. ilgili bebek gibi davranan cilveli, ama olgunlukla bunu yapacak biri işte :) ben dinime dikkat eden bir insanım yoksa şimdiye kadar 50 tane kadınla yatmıştım allah korusun kadınlarda kandırıyor çünkü
+1 yılÇok sacma boyle dusunen kisi sayisi da cok azdir zaten. Neden evlenemesin gayette evlenir de sevgili de olur
20 Yorumla
+1 yılYo isteyen istedigi ile evlenir dışarıyı takan mı var
10 Yorumla
+1 yılYo alakası yok isteyen istediği ile evlenir kime ne
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmış biri olarak boşanmış çocuksuz bir adamla evlenirsin bu işte tatlıya bağlanır. Bekar sana ancak kötü gözle bakar he birde ailesi tabi. Senin ancak kendin gibilerle sevilmeye hakkın olabilir. Bekar bekarla boşanmış boşanmışla vesselam. Başka şeyler geçmesin o aklından.
01 Yorumla
Soran+1 yılcanim bekarla evlenen yok zaten ben basta istemiyorum beni isteyen cok ama siz kizlar neden bukadar kiskancsiniz jdjdjdjdjd sizi isteyen yok diyemi hahaha pek bi icinize isliyor bu soru özellikle bazi kizlarinda aylar sonra fitneli kiskanc cevap vermeyi unutmamissin:) baska seyler gecmesin o aklindan ne ya sanane millet naparsa yapar benim komsum evlendi böyle ve cokda mutlular sende catla ben kadinlar yeterki mutlu olsun isterim ama sende hemcinslerine karsi bi düsmanlik kislanclik var belliki piskologa bi görün derim bu kislancligi törpülemeden sana kismet cikmaz cünkü ne erkek ne kadin senin gibi fitneli kadinlari kimse sevmez ileride kayinvalidende sevmez seni kocanda
Aşkım saçmalama tabi ki kötü bir şey değil. Her insan çift yaratılmış sonuçta gerçek aşkı bulursan evlenmek bekarların olduğu gibi senin de hakkın.
10 YorumlaNe alaka ya. Cocuk olsa bile. evlenebilir tekrar. Takmayin insanlari. Hayatinizi yasayin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil evlenebilir neden evlenmesin saçma
10 Yorumla
+1 yılAşk varsa gerisi önemsiz.
10 YorumlaCinsiyet gark etmez boşanmış insan bekar insandır
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılduygusal bırı mısın sen?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyanıtla ama
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Her yaşta insan evlenebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Bekar birine mi gönlünü kaptırdın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani seven biri olsa cocuguda olsa evlenirim hemen
00 Yorumla
+1 yılöyle biriysen evlenelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Saçma fikirleriden ne zaman kurtulcaz aceba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol şampiyon
10 Yorumla Hayir
10 YorumlaGayet normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence öyle bişey yok
00 Yorumla
+1 yılYoo evlenir kime ne
10 Yorumla
+1 yılEvlenebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzür dilerim ama siz misiniz bu?
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanmış çocuksuz birinin evlenmek istemesi kötü bir şey mi? Tek bekarların mı sevmeye hakkı var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler