AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Tabikide boşanmamalı teyzemin 10 yıl çocuğu olmadı ama şu an 2 tane ikiz kız çoçukları var eşiylede arası bu konu yüzünden hiç boşanmayı bilde düşünmediler gitmedikleri doktor kalmadı çok Şükür bu gün 3 4 yaşında kızları var
kardeşimin hiçbir sorunu yokken 7 yıl sonra çocuğu oldu. boşanmak neymiş ya sığ kafalılar. takılma üzme tatlı canını
çocuk için afra tafra yapan trip atan soğuk davranan kim varsa ilk fırsatta hemde beraber yaşadıkları evin içinde AL-DA-TIL-MA-LI-DIR. NET
Gitsin evlensin adamın hakkıdır çocuk sahıbı olmak adamda sorun varsa kadının hakkıdır çocuk sahıbı olmak burada iki kişinin niyeti ne bakar karar vermek ama mantıklı olan beklememek
Siz birbirinizi seviyorsunuz sakın boşanmayın tıbben kısır değilmişsiniz herseyin zamanı var sabredin lütfen kimseyede kulak asmayn hayat sizin hayatınz kimse karışamaz size umursamayın
Birbirinize sevginiz saygınız varsa birbiriniz için çocuk ta olabilirsiniz tüp bebek ya da yetim bı çocuğu sahiplenip çocuğunuz gibi bagriniza basabilirsiniz sevap ta kazanmış olursunuz çocuk ta
Hayır öyleyse neden boşanabların çocuğu ortada kalıyor
Ayy sacmalamasinlar ya en önemlisi eşinle iyi anlaşmam olmuyorsa olmuyor ya. Nasip hiç beklemediğin bir anda bile bakmişsin yuvanız bir meyve ile tavlamdirilmiş sabir belkide imtihanın bu
Yani benim gibi sağlık sorunları nedeniyle çocuğu olmayacak olanlar ne yapsın biz evlenmeyelim o zaman. (Ki evlenesim de yok 🤣)😂😂 kafanıza çok takmışsınız belli bi salsanız olur çocuğunuz 👍🏻👍🏻
Şöyle düşünün sizin için birincil öncelik eşiniz o sizin yanınızdaysa hem kendinizi hem eşinizi üzmenize gerek yok. Daha da önemlisi aileler de yanınızda eşiniz haklı bu duruma takılmayın
Bosanmamali. İnsanların dediklerine asla kulak asma. Vardır zamanı. Allah büyük.
Ya madem birbirinizi seviyosunuz neye takiliyosunuz gidin başvurun evlatlık edinin hem siz evlat sahibi olun hemde o yetime baktiginiz için iylik yapmis olursunuz sevabida çok
Başkasının sözüne bakıp böyle güzel bir ilişkiyi bitirirsen malsın demektir.
İki kişi birbirini sevdikten sonra çocuk olsun olmasın ne fark eder? Ne seviyesiz insanlar var bu dünyada…
Takılma böyle şeylere cocugunuz olur çocuğu 15 sene olmadan yaşayanları biliyorum gerçi 15 sene sonra oldu
Hayır boşanmayın çok çocuk istiyorsanız semra Kahramanmn var babamın arkadaşı tüp bebek uzmanı çok iyi bir ekipleri var
Tabi ki hayır çocuk için evlenmemissiniz. ikili karar verebileceğiniz bir durum. Elalem konuşur çocuğunuz olsa bile.
Hayır seven insan çocuk olmuyor diye boşanmaz ilk önce sorunları çözer olmadı mı diyelim çocuğu hiç olmayacak gerekirse evlatlık alır
Kısır olabilirsin belki, doktorlar kısırlıkla ilgilş bir şey dedi mi? Dediyseler ne dediler?
Allh aşkına yapmayın şakamı yaa veren allah alan Allah olmuyorsa var bir hayır sabredin
Ne alakası var çocuk yapmak için mi evlendiniz? Birbirinizi sevdiğiniz için evlendiniz. Öyle şey mi olur ne boşanması
Benim akrabam 11 yıl cocuklari olmadi ama 11 sonra Allah 2 defa ikiz verdi Allah inşallah dileğini yerine getirir
Şöyle düşünün çocuk olsa ama aranızdaki bu ilgi bağ çok yıpransa iyi mi olur çocuk yok evet ama aranızdaki ilgi aşk tutku var öyle düşünün
Çocuk olmadan da olur 👍 böyle saçma kişiler yuzunden canınızı sıkmayın. Ayrıca sizin çocuğunuz da olabilirmiş bir sıkıntı yokmuş o yüzden takmayın
kendini kesinlikle kötü hissetme sizi bir arada tutan birbirinize karşı olan sevginiz saygınız ve allahtan ümit kesilmez 🥰
Sen eşin seviyorsan boşanma yetimhaneye 5-6 yaşında çocuk bul evlat edin ne ayrılması evlatlık ol
Sen boşanma
Hayır tabikide öyle şeymiş olur verende alanda Allah cc
Önemli olan ilişkidir çocuğun pek önemi yok ilişki olmadan
boş ver daha güzel hiç çocuk yapmayın çocuk masraftır
Çocuk ayak bağıdır boş ver, s*ıçam o akrabanın ağzına
Hayir abi ne alaka ya çocuk yapmak icin evlenmiyosunuzki?
Evliliğim çok iyiyse çocuğum olmuyor diye boşanmazdım
Tavsiye edebileceğim doktor var çok iyi bir doktor
Hayir tabiki birbirlerini seviyorlarsa eger niçin bosansinlar evlatlık alabilirler
Tabiki hayır olmuyorsa iki tarafda birbirini seviyorsa evlat edinmeliler
Bi sabret bakalım , tedavi ol , ondan sonra olur inşallah , olmazsa da dünyanın sonu değil ya
Kardesım herseyin zamanı var çocugunuz olmuyorsa oda Allah'tan zamanı vardır olur inşallah bunun içinde boşanılmaz yuvanı bozma
Çocuğunuz olmuyor mutlu bile olmalısınız.
Başkasından yapmalı çocuğu gerekirse illerde onunla evlenmeli 🙄🙄
Ne zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyosunuz. Açıklanamayan infertilite gibi bir teşhis konuldumu. Hemen pes edip vazgeçmeyin birbirinizden bence
evlendiğimiz günden bu yana hep denedik açıklanamayan infertilite teşhisi koyulmadı. Her gittiğimiz Dr. çocuğunuz olur bir sorun yok diyor.
Bir sorun yoksa biraz daha deneyin bence. Olmazsa tüp bebek, aşılama gibi tedaviler var. Durumunuz iyiyse yaptırabilirsiniz
Açıkçası durumumuz o kadar iyi değil orta halliyiz
Anladım. Yumurtlama dönemlerini falan takip ederek birlikte oluyomusunuz.
tüp bebek ve aşılama hariç denemediğimiz yöntem kalmadı
Kendini strese sokma. Sen sadece çocuk doğurmaktan ibaret değilsin. Allah nasip ederse bir şekilde olur. Sen kocanla mutluysan gerisini boş ver
teşekkür ederim güzel düşüncen için
Rica ederim. Umarım en kısa sürede güzel haberi alırsın. Bizede hamilelik soruları sorarsın 😊😊😊
inşallah inşallah :)
Çocuk için evlendiler se evet
İnsanlar çok vicdansız olabiliyor
Hayır illa çocuk olacak diye bir şey yok
Tüp bebek denediniz mi?
Hayir ne alasi var ki
Bizim bile 9 sene sonra oldu olmasaydi evlatlik bile dusunduydu allah kimseyi evlatsiz birlmasin
Asla ayrılmam hele beni o kadar seviyorsa
Biraz size bağlı kocanızada
Çocuk olmadan da birlikte cok guzel vakit gecirip eglenebilen mutlu olabilen birbirine yetebilen çifler mevcut ayrica cok usteniyorsa evlatlik da alinabilir ama cocuk bosanmak icin sebep degil!
sevdiğinden ayrılıp başkasının altına yatacaksan ayrıl
Benimde cocugum olmadi ve esim bosandi maalesef benden hala asamadim :(
Asla bosanmayin asla!!
çok üzgünüm senin için eşinin sevgisi gerçek değilmiş demek ki böyle biri için asla üzülmeye değmez tabi insan yediremez üzülürsün aşamazsın ama zamanla insan her şeye alışır. Allah daima iyilerle karşılaştırsın.
Amin siz ama asla ama asla bosanmayin bunun icin hele hic sevgi var ise ki var demek ki cocuk olmasada olur
ben evlenmeden eşim bana çocuğum olmuyor deseydi bile eşimle yine evlenirdim o da her zaman aynı şeyi söyler gerçek seveni bulmak çok zor biz birbirimizi bulduk en azından Allah senin de karşına her zaman güzel iyi insanlar çıkarsın.
Amin hepimiz icin
Evliliğn nasıl gidiyor
evliliğimde bir problem yok
Ee sorun nerde
Hayır. Çocuksuz da mutlu olunur.
Abla belki delik yanlıştır ya
Cevap çok basit dm ye gel
takıntılı iseler bosanmalı
Hayır niye boşansın daha fazla seksmeli..
Olmuyorsa olmuyor öyle şeyler dusunme
Hayir
nedne boşansın çocuk evlat edine bilir
mutluluklar
tam tersi birlikte hayatlarını yaşamalılar