3 senelik evliyim 2 tane de çocuğum var evliliğimizin başında hatta nişanlandığımız günden beridir bitmeyen kavgalarımız var eşimin ailesiyle köyde oturuyoruz evlerimiz dip dibe ne zaman yan yana gelsek çatışma kavga tartışma hepsi oluyor eşimin ailesi ve eşim hep beni sorunlu görüyor yani onların gözünde ben geçimsizim her şeyi abartıyorum sadece bu da değil daha sayamadığım bir sürü şey evden gittim olmadı şikayet ettim olmadı hiçbir şekilde aramızdaki sorun çözülmüyor boşanmaya kadar gittik hiç bir şekilde düzelemiyoruz sıkıntı bende mi onlarda mı kimde bende artık bilmiyorum açıkçası artık kendimden şüphe eder oldum evlenmeden önce nişanlı olduğum başka biri vardı nişanı attık sonra bir daha bir araya gelmek istedik olmayınca da kaçmaya karar verdik kaçtığımız gün bana şiddet uygulamaya beni eve kapatmaya çalıştı şikayet ettim ondan kurtuldum ve bir sene sonra eşimle tanışıp evlendik ama işimiz hiç rast gitmedi neden bilmiyorum bir türlü mutlu olamadık eşim en son sana büyü yapmışlar diyor ama ben sanki bunun altında farklı bir şey varmış gibi hissediyorum evliliğimde mutlu değilim anlaşamıyorum kimseyle sürekli kendimi eve kapatıyorum ailesinin yüzünü daha görmek sinirlerimi bozuyor kısacası içinden çıkılmaz bir haldeyim ne yapsam ne kadar uğraşsam olmuyor evlilik hayatında böyle sorunlar yaşayan ya da yaşayıp düzelen oldu mu nasıl düzelttiniz neler yaptınız bu sorunların altında neler çıktı?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar