Kadın istemeyince baskı yapıyor ve terk etmek isteyince peşini bırakmıyor. Kadını barışmak için kaçıranlar bile var.
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
şu an kısmi olarak benzer durumun içerisindeyim benim kimseden Vazgeçemediğim peşine takıldığım yok belki yine yanlış gelebilir ama bir ilişki olarak değil çok yakın hissettiğim değer verdiğim birisi olarak sagligindan endişelendiğim için iyi olup olmadığına bakmak istedim beni affet benimle ol seni bırakamam onun üzerinden asla vazgeçemem gibi bir durum asla söz konusu olmadı ama karşı taraf bunu o şekilde algıladı ya tamam gideceğim dedim gidiyorum sana karşı hata da yaptım iyi ol mutlu ol her türlü yaşamından çekildim ama o sanki psikolojikmen bir yere kitlenmiş gibi daha önce birden fazla kişiyle ayrıldığı için ben öyle yapıyormuşum gibi davrandı ve davranmaya devam ediyor zaten görüşmüyorum da karşıma çıkıyor sürekli bu algıları sinirimi bozuyor o yüzden umarım bir daha da karşıma çıkmaz onlarca de ne halt yiyorsa yesin
Haksızlık psikolojisine giriyor insanlar bu kadınlarda da olabiliyor. Hatta dün haberlerde gördüm ayrılığı hazmedemeyip adamın lastiklarini bıçaklayan kadın vardı.
Asla kimseye yalvarmadim. Gidene yol gösteririm, kimse haketmiyor yalvarilmayi. Hiç bir kadın.
Kabul etmeyen eziktir yol ver gitsin kendi seçimi bu saygı duy
Çok seviyor
Hata yapmasa daha iyi olur
Kadında bazı küçük hataları affederse ilişki kurtulur
Aşkım canım diye ağlayanlar iki gün sonra kendisi terk ediyor merak etme
kiminle olacağını iyi seçmelisin
İtin yoldaşı it olur
valla sizde bize yalvariyorsunuz
Ben çabuk ediyorum galiba 🤣
nerde oyle cabalayan erkekler
Cokmu isteklisin
@denningss tacız duzeyınde demıyorum tabıkı?
Sen bu durumumu yaşiyorsun
Çok oldu bu tarz olay. Kadına "peşini bırakmam" diyip ağlama numarası yapıyorlar ve yalvarıyorlar. Kadın yine istemese de peşini bırakmıyor. Kaçıran bile oluyor ıssız bir yere. Kadın affeden kadar bırakmıyor vs.
Ben subayım böyle durumlar saçma geliyor başında bela varsa demen yeterli
Hayır şu an yok ama geçmişte denk geldi yani.
Sonuçta karı lazım her zaman
Doğru kesinlikle
Ben yol veririm gider
Bitmişse bitmiştir yapacak bir şey yok
Sende hayvanlara çocuklara yönel kaç kilosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu durum bazen kişisel kaybetme korkusu ve bağlanma biçimleriyle ilgili olabilir. Toplumsal beklentiler de erkeğin "savaşması gerektiği" algısını yaratabilir. Ayrılığı kişisel bir yenilgi olarak görüp, bu boşluğu kontrol etmeye çalışmak maalesef baskıya dönüşebiliyor. Oysa sevgi zorla olmaz, değil mi? Güvenli ve sağlıklı ilişkiler esastır. 😔💖