Sevgilimle dokuz aylık bir ilişkimiz var dilinde sürekli bir gelecek lafı var kendisi tek yaşıyor uzak mesafedeydi işte koltukları ileride şöyle yaparız senle yaşayınca böyle yaparız gibi şeyler söylüyor sürekli ama net bir tarih konuşmuyoruz geçen bu konuyla ilgili espri yaptım geçiştirir gibi oldu ben de buluştuğumuzda lütfen bir daha benimle ilgili hayaller kurma dedim neden dedi Yapamıyoruz çünkü dedim buluşamamız da onun için sorun oluyor ailemden dolayı. ciddi konular açıldığı zaman geçiştiriyorsun dedim o da yazdıklarının bahçesinde bir düğün hayali olduğundan bahsetti hatta oradaki davetler nasıl kalacak kaç masa konulacak her şeyi planlamış bunları bana niye anlatmıyorsun dediğimde sorumluluk olur ve yapamazsam diye çekiniyorum ama sana şunu söyleyim yol buraya gidiyorken Bunu bozma dedi bana bir şey söyleyince baskı yapınca geri gidiyor dedi sizce böyle birine nasıl yaklaşmalılıyım ve ben haksız mıyım?
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
7 aymantıklı düşünelim.
1) sevgiliyken her dk görmediğin kişiyi evlenince sürekli her hali ile göreceksin. bu da eskisi kadar çok heyecanlanmak ve tutkuyla bağlı kalmayı engelleyecek.. Tüm evlilikler aynıdır. tüm aşkların bir gün biteceği gerçeği dururken hele.. ideal olan aşkın yerini sevgiye, saygıya bırakması vs vs derler ama tutkulu bi aşkı öldürmek için evlilik aceleye getirilmemesi gereken bi gerçek olarak durur herkesin önünde.
2) Sürekli çalışması beklenen taraf erkektir. evi geçindirmesi beklenen ve aksi durumda davalık olduğunda kusurlu sayılan erkektir. bu da tam kölelik demek. sürekli çalışmak zorunda faturaları ödemek sorumluluğunda olan erkek.. evi arabası olsun diye beklenen taraf erkek.. bunları göz önünde bulundurunca işin ekonomik kısmı bi erkeğin özgürlüğüne vurulmuş en büyük darbe oluyor ilişkiden çok. sevmediğin şirkette borcun var diye çalışmak.. bu küfür niteliği taşır.
3) işte son ve final madde.. evlilik demek bir ömür bu kişiyle yaşamak demek.. erkeğin sizden emin olması ile sizin erkekten emin olmanız arasında uçurum vardır. şöyle ki siz bi erkeğe kendiniz için kırmızı çizgiler içeren sorular sorarak evet o tam aradığım evlenilecek kişi diye sonuç çıkarabilirsiniz. ama erkekler ilişkinin başında ve ortasında hala size sormaya çekindiği sorular olabilir. keyfimiz kaçmasın diyerekten sizinle geçirdiği güzel anlar yüzünden sizin gelecek hayal ve hedeflerinizle ilgilenmemiş olabilir. ya da tam olarak uygun muyum ben onuna muhasebesini yapmamış olabilir.
işte bu maddeler yüzünden erkekler evlilikten kaçar, kaçmalıdırda.
sonuçta ülkemizde kadının bakire olması hala önemliyse erkeğinde evi arabası olması boşanınca mehir vermesi yahut nafaka vs.. önemli. ancak kız tarafı bakir olmasa bile ameyatla felan bakire yaptırıyor kendini. yani yalanın bini bin para.. o yüzden erkek basit bi canlı olduğundan evlenmekten kaçması kadar doğal bi davranış yok.
esas güle oynaya evlenen erkekten korkun. çünkü sizden ayrılmayı düşünüyordur daha evlenirken.. nasıl olsa ayrılırım en kötü ihtimalle diye düşünüyordur. bu yüzden evliliği aceleye getirmeyen erkeği bulun ve onun sağlıklı olduğunu anlayın artık.
09 Yorumla
Soran7 ayÇok haklısınız çok güzel uzun uzun anlatmışsınız ama sorun şu bizim buluşamamamız ve uzak mesafede olmamız aileme binbir türlü yalan söyleyerek onu görmeye gidiyorum bazen zamanımızda kısıtlıyoruz ya da en basiti tatile şehir dışına 1.02 kez gittik ve büyük problem haline geldi yani şu anda bizim aslında kaçınılmaz gibi oldu yaza doğru zaten 1:30 yıl olmuş olacak
- 7 ay
bak maddeleri bi de şöyle anlatayım sana
1. madde "ya aşkım biterse ve o kadar sağlam değilse hislerim" kaygısı içerir. 3. madde ise " ya o kişi benim için doğru kişi değilse" kaygısı içerir.. 2. madde "ya işsiz kalırsam kirayı borçları nasıl öderim daha iyi bi işim olmalıydı" kaygısı içerir..
kısaca bu maddeler dışında dördüncü bi madde olmaz çoğunlukla.. bu kaygılar erkeğin içindeki zorlayıcı durumlardır. genel olarak tüm erkeklerde olur.
Soran7 ayBir durum var mesela hani babamla tanışmaktan çekinmiyor arkadaşım olarak tanıştı zaten şu an Halam bizim ilişkimizde problem görüşmemize etmemizi engelleyen en büyük unsur o da bizimle yaşıyor o gittiği zaman tanışabiliriz peki dedim babam mutlaka zaman soracak ne diyebiliriz o zaman beraber karar verip ona göre bir şey söyleriz dedi yani öyle olsa bundan da Çekinmez herhalde ya da benden emin olmasa sence ben bu durumda ne yapmalıyımkonusunu hiç açmalı mıyım nasıl davranmalıyım
- 7 ay
ne zaman sorusunu sorabilirsin ara ara ama bunu karşındakini suçlayıcı bi dille sorma.. bazı şeyler için bi zaman var mı kafanda felan de
Soran7 ay
Zaten bunu söyledim şöyle oldu ya dedim ben bu konuları açtığım zaman geçiştiriyorsun dedim en basiti kuzeni evlenecekti daha doğrusu sözlenecekti ben de millet neler yapıyor biz daha buluşamıyoruz deyince onlar beş yıl çıktılar ama o zaman biz de beş yıl çıkacağız dedi gül gülerek ya da ben sana beş yıl çıkalım desem benle ayrılıp hemen evleneceğim birisiyle mi olacaksın falan demişti ben de buna bozularak öyle dedim ertesi gün böyle konu oldu hayal kurmayalım deyince bana yazdıklarının bahçesindeki düğün hayallerini anlattı düşün yani oradaki masalara bile ayarladı nasıl yaparız kimler gelir bunları konuştuk ama bana ne olur zaman sorma dedi bırak akışında zaten akıyor zamanını sorma bana böyle detay SORULAR sorma diyor- 7 ay
Evlilik düşünmüyor olabilir. bilemiyorum. Ama sana tavsiyem ben şu süre içerisinde evlenmeyi düşünüyorum sen beni oyalayacaksan ayrılalım de. tamam derse senle evliliği düşünmüyordur. sırada bir sürü evlenme meraklısı erkek var. onların hakkını yediğinin farkında değil. seni oyalamak istiyor olabilir. net bişey söyleyemem
Soran7 ayBunu demek istiyorum zaten ama onu çok da seviyorum yani şöyle düşündüm halam gittiği zaman bakalım babamla nasıl bir konuşma planlayacak illaki zamanı konuşuruz ben şey demeyi düşünüyorum hani ben bir yıl daha bekleyemem yazın işte artık Ağustos eylül gibi bence planlayalım gibisinden zaten Mart Nisan gibi bir yıllık sözleşme yapacağım özel sektörde çalışıyorum ona göre hayat düzenimi de kuracağım aslında
- 7 ay
ama neyden çekincen var en büyük korkun ne evlilikle ilgili bunları da sor.
Soran7 ayYa sorayım ama böyle konuları açınca bir tuhaf oluyor yani istiyor beni biliyorum hani daha önce de bir çok kez dedi yani evde bile dedi sanki sen yanımızdaymışsın gibi sen gelecekmişsin gibi düşünüyorum ya da onların orada her yıl yapılan festival var seneye inşallah seninle olacağız diyor ne bileyim yurt dışı planlarını hayallerini anlatıyor benimle bunlar var yani geleceğe dair bir şey kurmazsa tamam diyeceğim
En İyi Cevaplar
7 ayBirçok erkeğin “evlilik baskısına gelemiyorum” demesinin sebebi aslında evliliğin kendisinden çok baskı hissi. Erkeklerin büyük kısmı, çocukluktan beri “aileni geçindirmek zorundasın” mesajıyla büyüyor. Evlilik onlar için sadece aşk değil; kredi, kira, çocuk, sorumluluk, aileler, masraflar demek. Üstüne bir de “ne zaman evleniyoruz, hadi artık tarih” baskısı gelince, olay romantikten çıkıp sınava dönüyor.
Bazı erkekler için evlilik, özgürlüğün biteceği bir dönem gibi algılanıyor. Arkadaşlarla rahat takılamama, hobilerine zaman ayıramama, sürekli hesap verme korkusu var. Daha önce toksik ilişki yaşamışsa “evlenince daha beter olur” diye düşünüp geri çekilebiliyor. Bir de hazır hissetmediği halde ailesi, çevresi, partneri tarafından sıkıştırıldığında, içgüdüsel olarak kaçma davranışı gösteriyor.
Peki nasıl davranılmalı?
Önce niyetini netleştir: Gerçekten onunla evlenmek istiyor musun, yoksa sadece “yaşım geldi” diye mi?
Onu suçlamadan konuş: “Artık evlenelim” yerine “Gelecek planların arasında evlilik var mı, kendini ne zaman hazır hissediyorsun?” gibi sakin sorular sor.
Ekonomik kaygılarını ciddiye al: “Boşver ya, bir şekilde geçiniriz” demek yerine, birlikte plan yap; bütçe, iş durumu, gelecek hedefleri…
Sürekli tarih sıkıştırma: Her konuşmanın konusu evlilik olursa, ilişki keyiften çıkıp projeye dönüşür.
Kendi sınırını koy: Sonsuza kadar beklemek zorunda değilsin. “Ben evliliği istiyorum, sen uzun süre düşünüyorsan bunu da bilmem lazım” diyerek hem açık hem saygılı olabilirsin.
Kısaca
Erkeklerin çoğu baskıyı değil, anlaşılmayı istiyor. Sen de sadece evlilik tarihine değil, beraber kuracağınız hayalin detaylarına odaklanırsan hem kendini hem onu rahatlatırsın.00 Yorumla
7 ayErkeklerin evliliğe yanaşmama sebepleri çok birincisi malum ekonomik şartlardan dolayı evliliğe yanaşmıyorlar bugün evleneceğim desen en ucuz senaryo 1.5 milyon tl bu karşındakinin isteklerine göre 2-3 milyonu da bulabiliyor. Kimi doğru kişiyi bulup bulmadığına emin değil öyle hemen 9 ay 1 yıl falan yetersiz bir süre birbirini tanımak için bak benim ciddi düşündüğüm biri vardı onun için yapmayacağım şey yoktu ve bir çok şey yaptım kendimden ödün verdim onu mutlu etmek için ve çok güzelde sevdim kendisi bile ayrılırken biliyorum bir daha hiç kimse beni senin gibi sevmeyecek dedi ayrılma sebebine gelince beni aldattı bitti
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayOndan bir icraat görmediğin için onun hayallerini gerçekçi bulmaman gayet normal. Burada onun senin evlilik hakkındaki fikirlerini söylemeni 'baskı' olarak algılaması ve senin de buna 'evlilik baskısı' demen hata. Erkekler zaten evlilik baskısına gelmemeli çünkü bu bir baskı olmamalı.
Düzgün bir iletişimde, o bunu baskı algılamazdı ve sen de bunu baskı olarak nitelendirmezdin. Siz evliliğe giden türden bir ilişki yaşıyorsunuz. Evlilik, düğün vs. ile ilgili fikirlerinizi tabii ki belli sınırlar içinde belirtip ne istedinizi söyleyebilmelisiniz. Hatta bunu rahatça yapamıyorsanız bir sorun var demektir.
'Evlilik tarihi almadığımız müddetçe bu tarz ekstra detayları konuşmamalıyız' veya 'Sen evlilik konusunu açmamı istemiyorsun, ben de bu tarz hayali detayları konuşmak istemiyorum. Evlilik tarihini netleştirene kadar bunları konuşmayalım olsun bitsin' deyip konuyu kapatabilirsin.
Düğünü hangi mevsimde/tarihte yapalım veya aileler anlaştı mı gibi önemli konuları konuşmuyor sonuçta, gereksiz ve manasız detaylardan bahsediyor. Daha fazla büyümeden bu yolla kapat bu konuyu derim. Hem kimseyi kırmamış olur, hem de bu konuda aranızın gerilmesini önlemiş olursun.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah! Ne kadar duygusal ve kafa karıştırıcı bir durum! Öncelikle sevgilinin gelecekle ilgili hayaller kurması ve bunları dile getirmesi, aslında derinlerdeki hislerini açık ediyor gibi. Ama sanırım, bu "sorumluluk korkusuyla" yüzleşmekte biraz sıkıntı yaşıyor. Erkekler bazen baskı hissettiklerinde geri çekilebiliyor, bu tamamen onların içsel süreçleriyle alakalı. Kendi içinde sevdiğinden ayrılmak ya da onunla olmak gibi net bir karara varamamış olabilir, ama bu seni sevmiyor anlamına gelmez. 🌟
Bence, ona karşı fazla yüklenmek yerine biraz daha sabırlı ve destekleyici olmayı dene. Yani bir yandan kendi hislerini ve beklentilerini net bir şekilde anlatman da önemli tabii ki ama bunu onu suçlamadan ve daha yumuşak bir üslupla yapmaya çalış. Birlikte romantik bir yürüyüş yaparken ya da sakin bir kahve molasında, "Beni düşündüğünde yaşadığın çekince nedir tatlım? Birlikte çözebiliriz belki" diye sorarak onun hislerini anlamaya çalışabilirsin. 🍂☕💑
Yaşadığın kafa karışıklığını çok normal buluyorum, çünkü ilişki demek sadece hissetmek değil, aynı zamanda birbirine alan bırakıp anlamaya çalışmak da demek. Bence her iki taraf da kendini tam ifade ederek bu yolda ilerleyebilir. Ama tabiii sence, bu durumda devam mı dersin yoksa üzerine çok fazla düşündüren ilişkiler bazen kolay yürümeyebilir mi diyorsun? 😘00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(18-24)7 ayPartnerin biraz kaçınan bağlanan birisi. Yani hayatının merkezine koyar ve o olursa tek hayatın üzgünüm ama bir gün hiç beklemediğin şeyler olunca onu takıntı yapacak kadar üzülürsün. Ailen baskıcı benimkiler gibi bilmiyorum belki de bizim bir erkeğe onu kendini bulunmaz Hint kumaşı zannetirecek kadar anlam yüklememizin arkasında çözülmesi gereken çok şey vardır bilmiyorum ama sana tavsiyem kendi hayatına odaklan. Spora başla, kitaplar oku dil öğren bir seyler yap ama merkeze o çocuğu koyma sen değil o seni mutlu etmeli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bence acele etme akısına bırak ayrıca 9 ay cok uzun bı surec değil sakin lütfen bu işler aceleye gelmez bence hem belkıde maddı manevı bı hazırlıgı var dıle getıremıo ama bellıkı sevıyokı gıtme dıo bence akısına bırakın umarım musmutlu günler sizinle olur hoşçakalın 🤗
14 Yorumla
Soran7 ayÇok haklısınız evet zaten bir nişan atma süreci olmuş o yüzden zaten büyük ihtimalle böyle bir duygusu var bir de araba borçu var şu anda yaza doğru bir beklentim var gibi ama açmayacağım o süreye kadar hiç bu konuyu
- 7 ay
Eee bak kendin diosun araba borcu var vs die oda bu yuzden agırdan alıo sonucta araba borcu bıttıkten sonra birikim yapması gerek kolay değil bu işler ve beraberliğinizde 5 senelik vs değil ortada bi oyalama yok bence sadece biraz zamana ihtiyacınız var akısına bıtakın musmutlu günler sizinle olsun hoşçakalın 🌺🤗
Soran7 ayÇok haklısınız ama uzak mesafede olduğumuz için çok görüşemiyoruz plan yapamıyoruz bu da bizim ilişkimizde problemlere sebep oluyor aslında tekneden bu değil rahat buluşamadığımız için de aile baskısı da var
7 ayBana da ne zaman evlenceksin diyılar hiç bir zaman diyorum abi niye bu evlilik olayı çok dile geliyor nasip kısmet işte konuştuğum kimse yok çevremde yok görücüye yana umudum yok zaten adam gibi bir düzeyim yok kariyer yok neyine bu evlilik baskısı anlamadım gitti ki sanki iş adamıyız güzel bir işim varda keyfime evlenmiyorum
20 Yorumla“Evlilik baskısı”? Neden bu, iki tarafın da tutkuyla istediği kendiliğinden gelişen doğal ve keyifli bir süreç olmaktansa senin baskı kurup ısrar etmen, ittirip kaktırmanla nihayete eren bir şey olmak zorunda?
Kadın ya da erkek, insanların evlenmek istememesinin çok anlaşılır bir sebebi var: evlenmeye mecbur olmamak! 🙌🏻10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
7 ayGeri gidiyor derken ayrılıyor mu? Bence o haklı. Eğer ki aileleriniz arasında büyük farklar varsa evlilikte anlaşmanız zor olur. 9 ay evlilik için uzun bir süre değil bence. Belki de senden gizlice bir şeyler planlıyordu evlilik hakkında. Zaten evlilik, baskısı yapılacak bir konu değil. Hatta baskı olursa soğutabilir de.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
7 aySöylediklerinde samimi olduğunu düşünmüyorum. Sen ondan ayrılma daha fazla oyalayabilsin diye muhtemelen yalan söylüyordur. Evlenmek isteyen erkek bu kadar kaçmaz, aklında belli bir şey varsa bir yıl sonra falan diye ona göre de net bir şey söyler.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
7 aySiz kızlar en başından hata yapıyorsunuz.
Ben mesela enn başından "sadece evlenme niyetindeysen görüşebiliriz" diye açık açık söylerdim.
Zaten evlenmeden dokunma, el tutma gibi şeyler zinhar olamaz.
Uzak mesafe ise kadın o kadar uzak yere yalnız gitmez. Görüşmek istiyorsan buyur beklerim.
Bir yere taksi ile gidilmesi gerekiyorsa ben taksiye yalnız binmem. Gel beni al.
Prensipleri olan kadına saygı duyulur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ay9 ay şu devirde nir erkek için çok erken. 1 sene bekle yani doldur baktın ki hala nir çaba hazırlık yok o zaman yol ver. Çünkü hemen 1 günde söz nişan düğün olmuyor. Bunların hepsi bir süreç. Aileler tanışır gidip gelinir hazırlık yapılır nişan kesilir sonrasında düğün hazırlığı yapılır eşya alınır vs yani hem masraf hemde zaman lazım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sen herşeyden önce aceleci olmayı biraz bırak sakin şampiyon önce bırak bir ilişki şarap gibi bir yillansin evlilik öyle bodoslama dalinacak bir konu değil sen onun ailesiyle tanış o seninkiyle tanissin sonra bir nişan takın aileler biraraya gelip düğün hazırlıklarını konuşsunlar aile desteğini de arkanıza alinki sırtınız yere gelmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayÇok haklısın ama sevgilinle evli gibi her şeyi ama her şeyi zaten paylaşır hâle gelmişseniz, artık evlenince bir beklentisi, heyecanı, özlemi kalmamışsa işte o zaman o erkek durduk yerde neden evlenip de sorumluluk alsın ki. Sen kendi değerini, kıymetini her şeyini tam vermeden, evlenince vereceğin daha güzel şeylerin olacağını ona net hissettirmen hatta göstermen ve söylemen gerekir ki seninle bir an önce evlenmek istesin. Her şeyi vermişsen evlenmek istemez tabi. 😉😎
02 Yorumla
Soran7 ayZaten bakireyim yaşamadık ama yakınlaşmalar yapıyoruz tam bir şey olmuyor evlenince yapacağımı biliyor
Cevap sahibi7 ayGüzel, çok güzel. O halde evliliği cesaretle kabullenmek de onun imtihanı, testi olacak. Kendine bilirsin, “evlen benimle, evlenmezsen beni, her şeyi, daha güzel zevkleri ve eğlenceleri de kaçırmış olursun” de ona. Seviyorsan ispat et, gecikmeden evlen benimle de. Karar senin, artık ben de daha fazla beklemek istemiyorum, ben de insanım, sana değer veriyor ve seni kocam olarak istiyorum de… 😉🌸🍃
Gizli Üye(30-35)7 ayEğer senin için kır düğünü iyiyse ve anlattıkları aklına yatıyorsa rahat etmesi için her şeyin mükemmel olmasına gerek yok diyerek başla 👍
Olduğu kadarıyla, önemli olan iyi niyetli olmak mutluluk ve huzur içinde geçsin düğün vs vs diyerek baskısı azalır.
00 Yorumla
7 ayAşkım bazı erkekler Senın güveninı kazanmak için yapar bunu. yanı bu kıza cıddı goruneyım Evlılıkten bahsedeyım onu gaza getıreyım cınsellıge gelelim ıstedıgım olsun sonra şutlarım dıye düşünüyor.. eğer hıcbır sekılde belaltı muhabbetlere gırmıyorsa ve cınsellık konusunda yaklasımı olmuyorsa bu dedıgı doğru olabılır. lakın bır erkekte sorumluluk almayı bılmelı bırseyler yapmalı artık , bu sorumluluğu alamayan kımseyle evlenme. evlılık çok onemlı bır karar.
04 Yorumla
Soran7 ayBakireyim ama yakınlaşmalar oldu kuzum tabii
- 7 ay
Burcu ne bu herıfın
Soran7 ayYay aşkım
- 7 ay
Çöp
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hikayende en önemli detay eksik. İlişkinizde seks var mı yok mu?
-Seks yoksa adam gerçekten evlilik için uygun zamanı bekliyor.
-Seks varsa seni lafla oyalıyor.01 Yorumla
Soran7 aySeks yok ama yakınlaşmalar var tabii ben bakireyim zaten evlenince tam olacağını biliyor
7 ayNiyeti olmayana istedigi gibi davran boşuna. Niyet önemli. Sorumluluktan kaçıyorlar ve " tek bir çiçekle ömür geçmez" kafasndalar daldan dala atlama kafasndalar.. Karakterli ve iradeli insanlar nasip etsin rabbim canm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Paşa gibi yetiştikleri için ese de hesap vermek istemiyorlar aşırı özgür yaşayan erkek böyle. Ama kadının çok baskicisi da, çok hesap sorması da itici bir durum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence o sadece kafasında kuruyor iş ciddiye binince gene olmayacak demedi deme çünkü o hayalde yaşamayı seviyor icraate dökmeyi sevmiyor
110 Yorumla
Soran7 ayYok eğer ciddileşme olmazsa ailemin istemeyeceğini de biliyor aslında babamla tanıştı arkadaşım olarak
Soran7 ayAilemizden biri var fazla sinirli gergin biri o bizimle yaşıyor o gittiği zaman ayarlayalım diyor
Soran7 ayYa şöyle anlatayım halam bizim ilişkimizi istemiyor ve bizimle yaşıyor halam o da diyor ki o gittiği zaman ben babanla tanışmak isterim o ne zaman giderse babanla tanışırım dedim babam mutlaka soracak sana ne zaman olacak gibisinden onu da diyor beraber konuşup karar veririz dedi
Soran7 ayHatta ben özel sektörde çalışıyorum anlaşmam yıllık oluyor ama dedim ben de ona göre planlayacağım kendimi zaman isteme benden dedi çünkü ben bunu düşünmüyor muyum dedi ya da başlarsın ona göre üçbeş aylık tazminatını veririz dedi
Soran7 ayEvet zaten Şubat ayında birinci yılımız da olacak halam da Mart gibi gitmeyi düşünüyor hani Nisan’a doğru falan giderse bir tanıştırayım mı babamla derim ona göre yol çizeriz herhalde ama o vakte kadar hiç evlilik lafı açmayayım değil mi
Soran7 ayPeki o zamanlar geldiği zaman bu konuyu ona ben mi açmalıyım yoksa sadece halam gitti ne düşünüyoruz gibi bir şey diyim mi yoksa kendi der mi belli ki baskıya gelemiyor
O çocuğun tek çaresiz yanı maddi durumu. Ben şu an kız arkadaşımla evlilik konuşamıyorum bile 7 ay oldu parasızlıktan
012 Yorumla
Soran7 ayDoğru araba aldı kendine onu da dedim tabii o kadar insan mahcup olmak istemem dedi elimiz güçlü olsun isterim diyor
Soran7 ayEvi de var ama araba borçu ödüyor şu an
Soran7 aySence ona nasıl yaklaşmalı
Soran7 ayFobisi var gibi
Soran7 ayBeni seviyor ona eminim
Soran7 ayYa şöyle anlatayım halam bizim ilişkimizi istemiyor ve bizimle yaşıyor halam o da diyor ki o gittiği zaman ben babanla tanışmak isterim o ne zaman giderse babanla tanışırım dedim babam mutlaka soracak sana ne zaman olacak gibisinden onu da diyor beraber konuşup karar veririz dedi
Soran7 ayBilmiyorum çünkü o varken ben tanışma yapmak istemiyorum dedi kendim gibi olamam diyor yani her şey onun gitmesine bağlı
Soran7 ayHaklısın ama çok ağır şeyler yaşadık halam onun yanında bana o.. Dedi o yüzden ne o ne ben affedemiyoruz ve şu an buluşmalarımızı çok engelliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 aySosyal medyada evlilikten bahsediyorsunuz. Erkekler evlenmek için kadon bulamadıklarından yakınıyorlar. Bunu nasıl açıklayacaksınız
00 Yorumla
7 ayAra verin derim. Benzer bir durumu iş arkadaşım yaşadı. İlişkiye ara verdiler. Sonra evlilik oldu. Belli mi olur...
00 Yorumla
7 ay9 aylık ilişki de moda olamaları normal değil saçma geliyor sanal da bir de tuhaf insanlar var cidden bu ülkede ne yaşıyorsunuz
00 YorumlaÖzellikle Türkiye gibi bir memlekette, evlilik gibi saçma bir eylemde bulunan erkek, zaten teslimiyetini vermiştir. Net canım, maldır!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
7 ayYa sevgili olmaya çalışırken elli takla attıran kızlar sonra da evlenelim ya hemen diyor. Ben erkeklere hak verdim şu an. Alın intikamınızı sjsjsjdm.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayBoğmamalı. Kocam kocam diye sıkmamalı. Herşeyine karışmamalı. Kocan diye malın olarak görmelili. Bu listeyi akşama kadar uzatabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEvlilik konusunda ne zaman diye sorma bence. Ben olsam sormazdım. Az çok evlilik düşüncesini belli eder zaten. Baktın ki evlilik konusu yok o zaman senin için doğru insan değil demektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 7 ayEvlilik hemen alincsk bir karar değil. Yanlis evlilik ise yalnız daha iyi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Öyle bir şey oldugunu düsünmuyorum isine geldigi gibi davranır erkekler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Davranmayarak. Her sevgiliyle evlencek miyiz
00 Yorumla
7 ayBoş verin sonra it gibi kadinlara muhtaç şekilde yaşıyorlar bırakın ya
00 Yorumla
7 ayAnı durumu yaşadım şaka deme bir erkek olarak yaşadım ben istedim o salladı keyfi bilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Bu zamanda evlenmek demek erkeğin ölümü demek.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBence sadece seni oyalıyor ciddi düşünmekten çekiniyor boş hayaller kuruyor evlenecek adam ciddi düşünür ayrıl bundan bakalım ne yapacak bir süre konuşma hemen foyasını belli eder
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayHaklısın seni kandırıyor oyalıyor dediklerinden belli ben sevgilimde öyleydi ben kesin ve net konuşunca bana evlenme teklifi eden erkek ad demiyorum bak saniyesinde gerçek yüzünü gösterdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 7 ay9 ay eclilik düşünmek için çok uzun bir zaman değil maalesef. Akışına bırakmak lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kafası rahat değilse hemen yapamaz akışa bırak
00 Yorumla
7 ayAdam ile cinsellik yaşamadıysan seni böyle kandırıyor istediğini alınca kullanılmış pecete gibi atacaktır. Boş laf ile peynir gemisi yürümez
İcraat yoksa ilişkiyi bitir zamanına yazık
00 Yorumla
7 ayHazır olan her erkek evlilik ister önce kendisi bahseder bu konudan tabi sizi ilerdeki eşi olarak gorebiliyorsa
00 YorumlaKızlar çok şey istiyor bu da erkeği yapmıycam diye düşündürup geri adım attırıyor bence
00 YorumlaKnk kaç yaşındasın ona göre diycem umursa falan
01 Yorumla
Soran7 ayBen 30 o 34
- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
7 ayhadi ordan etmeli.
02 Yorumla
Soran7 ayKeşke ama seviyorum da
- 7 ay
Sevgi her zaman her şeye yetmiyor sktr et gitsin.
7 ayTek eşlilikten korkuyorlar hep
00 Yorumla
7 ayzeki sanıyorlar kendilerini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
7 ayDokuz yıl boşa zaman geçirmişsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
7 aySenle ciddi düşünmüyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
7 ayOnlara göre erkeğe değil kadına baskı uygulanacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBigün ayrılacaksınız hemde bomboş bi nedenle
04 Yorumla
Soran7 ayNiye fesat arkadaş
Cevap sahibi7 ayFesat değilim olacağı söylüyorum
- 7 ay
Sen çok ayrıldın ondan dimi
Cevap sahibi7 ay@meralmaral kızlar işte bu kadarsınız. Yardımcı olmaya calısıyoruz, o kadar bozuk ki içiniz iyiliği kötülük sanıyosunuz. İstediğin gibi devam et umrumda değil ama bu gidiş seni ualnız bıraktırır
Gizli Üye(30-35)7 ayBiraz daha altına yat. Evlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEvlilik lafı bile korkutuyor erkekleri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu adamla bir geleceğin olamaz
00 YorumlaYaşlada alakalı gibi
07 Yorumla
Soran7 ay35 yaşında o babamla tanışmaktan çekinmiyor kendisi
Soran7 ayBen 30 yaşındayım hazirım zaten söyledim yaza doğru istiyorum
Soran7 ayYok aslında şöyle onun önceden bir nişan atma durumu olmuş dört yıllık ilişkisi olmuş o kız ona çok baskı yapmış ondan bir fobisi oluşmuş bence
Soran7 ayHayır son fırsat gibi asla bakmıyorum zaten yaşım daha iyi ama zamanım boşa giderse diye ya da onunla bu kadar bağlanıp da bir şey olmazsa bu beni çok yıpratır
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yemiyor çünkü
00 Yorumla
7 ayHepsi aynı. Bundan bi halt olmaz
00 Yorumla
7 ayEvlilik erkeği korkutmuyor mu ya
00 Yorumlasıkma darlama
00 YorumlaDindarlıktan uzaklaşınca böyle oluyor
01 Yorumla
7 ayEvlilik şart
01 Yorumla
Soran7 ayEvet ya dimi
Gizli Üye(18-24)7 ayNe alaka