Bugün eve gelmemiş, annesigilde yatmaya gitmiş. Boşanmak istiyormuş
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
36Cevap
Knka siz neyin kafasını yaşıyorsunuz tam olarak. adam senden boşanmak istiyorsa sen ne alaka peşinden koşuyorsun ya. hadi ordan gitsin sana erkek mi yok. türkiyenin nufusü 86 milyon. sana erkek mi kalmadı ya gitsin davasını açsın o. ee şu ucubelere yüz verip kendi degerinizi yok saymayın artık yeter.
Haklısın bacım ben cesaretsizin tekiyim oda yapamayacak birisi benım bu hareketımden guc alıp boyle yapıyor
Bi de regl olsaymış söyleseydin de. Böyle erkekler ilişki yapmasın mı ya. Tripçi anasına bağlı olanlar
Kavgadan sonra konustu 2 yıldır böyleyiz ayrılalım diye gitmis işte sonunda ben evden gitmeyınce bana ceza geralde
Niye siz ananıza bir gönül bağı hissetmiyor musunuz? Oğlunuz olursa size bağlı olmayıp sizi sevmesin mi?
Bu koskoca adam ya hani evin direği ya evde karısını tel bırakıp gitmesi nırmal mi
Evde karısını üzüp annesine gitmesi doğru değil çocuk değil sonuçta Anne yeri ayrı kendi yuvan ayrı
iyi de eşi de burada söylüyor 2 senedir böyle diyor. Birikmiş bir karar yani. O kadar kolay mıydı evlenmek de boşanmak o kadar kolay olsun?
O doğru ama hayat işte bazen incelediği yerden kopabiliyor siz en kötüyü düşünmek zorundasınız. Umarım barışırsınız.
@BiAdamVarmış Valla kardeş güzel cümle kurmuşsun helal. Kendi kocalarında olmasını bekledikleri yarın bir gün kendi gelinleri yapacak aynısını. Etme bulma dünyası, bugün sen yaparsın yarın da sana yaparlar. Davranışlarını düzeltmeleri gerek bence.
@Musti423 yani hiç kimseyi suçlamıyorum sonuçta detay bilmiyoruz ama şu cevap sinir etti beni "tripçi anasına bağlı olanlar". Ben de anamı seviyorum. Kendisi ana olunca hakaret edecek evlat mı istiyor acaba bunu yazan ben anlamadım. Ana bu yani baş tacı. Ayrıca hata varsa mutlaka karşılıklıdır biri daha az daha çok olabilir ama muhakkak karşılıklıdır. Bunun gibilere kalsa her b*k bizim suçumuz. Çok ahmak bir kafa; gençleştiren yüz kremlerinin içinde bile erkek spermi var etken madde olarak. İşine gelince kötüleyip işine gelmeyince kulak arkası yapan insanlardan tiksiniyorum.
Yaa koskoca adamın bu şekilde gitmesi normal mi herseyı mormallestirmeyin
Hanımefendi siz eşisiniz size demiyorum cevabı yazan yaratığa diyorum.
Soran kişi sözü sana söylemedi sanırsam, Yorumcuya sanırım gelmiş, o cümleleri kim kurduysa artık.
Sen hiç anasıyla babasıyla konuşmayan bi kız gördün mü? Bunu demek istiyor.
Ayrıca bu adam evden gidince otele mi yerleşmesi lazım? tabi anasının evine gidecek.
Burada sizin anlaşamadığınız bir şey var sanırım sen de bundan bahsetmiyorsun, hiçbir erkek durup dururken anne/baba evine gitmez. Sana dediğim gibi oturup bir orta yol bulun bence.
Ah canım benim kırılmış mı sana ulan namussuz herif ağzına gelen her şeyi söylüyorsun kavgada sonra da küsüp ananın evine gidiyorsun
Gercekten hiç erkek gibi sahiplenici değil ben farklı bir evlilik haayl etmiştim
Tepki verme, bugün kızgınlıkla yaptığı bir şeydir. Ertesi gün konuşun, gurur yapmayın. Yuva öyle kolay kurulmuyor, kolayca da yıkmayın.
Haklısın ama biz sürekli böyle kavga ediyorız bır gun ıyıysek bı hun kötü
O zaman boşanacaksın. Kimseyi zorla tutmaya çalışma. Gitmek istiyorsa kapıyı aç.
@YakaaPaçaa aynen
Korkak erkekten nefret ederim sarılsın annesine uyusun evlilik ona göre değil hala çok toy...
Ya pazar günü gezmeye gidiyorduk arabamda kova vardı ona karıstı sonra gerildik eve geldik evde tartıstık
Boyle oldu ben hayatımı daha fazl biley yapmak istemiyoeum ayrılalım dedi bugunde annesine gitmis
Her evlilikte tartışmalar oluyor hemen boşanıp gitmek mi gerekiyor ve bunu senin söylemen gerekirken eşinin söylemesi ne diyeyim hala çocuk zoru görünce annesine koşan biri Allah yardımcın olsun işin zor maalesef
2 yıldır hep böyleymiş 2 gün iyiysek 2 gün kötüymüsüz
Zaten 2 yıl gerekiyor iyice iki taraf birbirini tam tanıması için aynı evde 2 farklı karakter kolay değil sorunlarınızı fazla uzatmadan konuşmanız gerekirki fazla uzamasın soğukluk girmesin araya
Konusmadı işte her zaman böyle ben istemiyorum dedi
O zaman hep böyle devam edecek huyu bu demek ki kendini belli etmiş sende ona göre karar vermen gerekir böyle her sorunda kaçan bir eş zamanla yorucu olur bana göre değil sorunla yüzlelmesini bilmeli soru luluk alabilmeli
Bilmiyorum iki yıldır kavgalı evliliğimiz var bu duruma geldik
Allah yardımcın olsun dua et inşallah sana doğru yolu gösterecektir
Amin teşekkürler sende benim için eder misin
Rica ederim tabiki ederim Allahım herşeyi gönlüne göre versin iyi geceler
Amin teşekkürler çok sağol
Rica ederim kendine dikkat et
Yorumlarını okudum da kavga edince ağır sözler söylediğinden bahsetmişsin. Değişeceğine dair ikna olması gerek bu durumda
Birkaç tartışmada boşanma istemek normal bir durum
Değil bence
Doğru değil tabiki ama kocan da ana kuzusu
Yorumsuz
Dişil enerjisi yüksek herhalde eniştenin bu ne saçma iştir
Evet ya annesine anlatıp beni ne hale düsürüyğr evde duruyorum ya
İnceldiği yerden kopart. Şu an bende ayrı evdeyim. Ne olacak bilmiyorum
Size noldu
Önceden de böyle ufak bişeyden gerilip evin hızuru kacıyordu
Bende anlayamafım
Konusuyorsun ya işte
Nıye baska bır yerden konusayım derdime derman mı olacaksın ne alaka yanı Şu an zaten kötğyğm
tamamda zaten buradan yazıypruö ya fazlasına ne gerek var napabilirsin
Ya bi derdim basımdan askın miye konusayım senınle
Sen istiyorsun diye ben nıye konusayım bu kafanne
Annesine gittiğine emin misin? Kesin buradan bir kız bulmuştur.
Burası ne alaka ya
Annesigilde yazmısım ya ahraz
Ban yemeyim diye oyle yazdım benı kınayan benım yasadıklarımı en beter halıyle yasamadan ölmesin bu durumda benımle konusan tırın altnda kalsn cayır cayır yansn dedim
Canımın yangısını Allah görüyor kim haklı onuda biliyor rabbım senı bin beter etsşn bildigi giibi yapsın
canım yorumları okumadın mı annesigile gittim orada yazmısım ya amck beyınlı goderse anca senın annn fallos amna gider yanarak öc
Hemen kocana atıp tutan olmuş ama kuzusu felan konuşulmayan birikmişler vardır adam bir anda yapmamışıtr ne oldu da öyle oldu
Sizde bu çene varken birde ben iplik varken koca zor duruur az huzur verin... bende evi terkedecegim ne hali varsa görsün
Berbat duruar yaşayan bir ben değilmişim demek ki 😔
Sende mi annene gittin
Hayır bizim durumlar apayrı 😔
Ne yapmalısınız? Yani biz ne bilelim bu durum iyi mi kötü mü ne istiyorsunuz falan hiç bilgi yok ya elimizde hani.
Ayrılmak istemiyorum hastayım hersey ğst üste geldi
Gönlünü almaya deneyin ama ok yaydan çıkmış bir kere boşanma istemesi en son radde ve o raddeye gelmiş artık size toleransı kalmamış yani şimdi barışsanız bile bir daha kavga ederseniz bu kez kesin olacak. Bence siz bu saatten sonra kendinize süreci nasıl rahat ettireceğinizi düşünün.
Nasıl tartıştınız da hemen eşin boşanmak istiyorum diyor ya enteresanmış
O istiyor zaten pazar günü kavga ettik beddua ettiö
Hyr
Vay arkadaş boşanmak bukadar basit mi bir tartışma için yazık adama ya kadınını gelip sakinleştirmesi gerekirdi
Bunu genelde kadın versiyonlar yapıyor senin penisin mi var yavrum
Sogukkanli ol , aglama
Kötü oldum resmen baska bir yere gitti ilk defa yatmaya
Boyle kotu ola olaaa sogukkanli duygusuz oluyoruz
Sanırım evliliğim bugün bitti
Hakkinda en guzeli ne ise o olsun
En ufak kavgada böyle mi yapıyor ergen mi bu
2 senedir sürekli böyle kavgamız oldu
Ohoo allah sabır versin sana çekilir dert değil valla kaç yıllık evlisin bununla
2
Harbi işin zor çocuk var mı
Yok ama şu an ben evde duruyorum gitmiyoruö ya istenmeyen oldum ailesinin yanında ne duruma düştüm
Ailesi biraz adam olsa yürü lan evine genç kadın yalnız bırakılır mı deyip evine gönderirdi
Almış evine gititm baktım ayakkabısı kapıda duruyor
Yakın mı oturuyor
Evet aynı sitedeyiz
Ailesine yakın oturmak biraz hata olmuş ne diyeyim kimsenin yuvası yıkılsın istemem inşallah tez zamanda kendini düzeltip yuvasına sahip çıkar
Ben sucluyum suanda
burada suçlu aramak yerine empati yapmak daha ara bulucu olur sanki
Buna kim bakar
Tipini bilmem senide bilmem ama arayı düzeltmeye bak derim
Tiple alakalı bişet demedim ki empati yapmaya kim bakar dedim
Binmişsin bir gemiye gemiyi batırmak ikinşzede yaramaz tabi bunu o salağa da diyen olsa keşke
Tartışma sebebin ne
Boşan o zaman.
Sen isiyor musun? Birde neden tartıştınız
Bir tartışma ile boianma olmaz bunun geçmişi vardır.
İstedigi yere gidebilir nekadarlik evlisiniz
Bu kadar kolaymı boşanmak
Bence yoldan çıkalım :)
Ciddi bir sey yoksa bölüf arıyordur
Ciddi bişey var
Severek mi evlendiniz
Evet
Dün konusmadı bugun konusmadı işte ğazar kavga ettik şimdi gecede annesine gitti
Benimle sakin konusmuyor ona zarar verdiğimi düşünüyor
Hayır ortada düzgğn bir evlilik yok ama yapamam yani
İşk defa gitti
Bilmiyorum yoruldum artık dedi tamam kavgada agır konuşuyorum yapılmaması gerken seylerı yapıyprum ama sevıyorum onu pnsus hayat istemiyorum
Evet ben sevgi gösteremeden bosanıcam galiba
Erkeğin nazlısı da hiç çekilmez
Maalesef o sona geldiğini düşünüyor dayanamıyot artık
Olmaz ama böyle 2 güne geri dönücek
Döv kendine gelsin
Ya bı dalga geçme ya
Neydi tartışma konusuö
Pazar günü sacma bir nedenden kavga ettik aürekli böyle ediyoruz yorulmuş artık
Yılgınlık en kötü yıpranma nedeni. O saçma sebebi paylaşmak ister misin?
Arabada kpva vardı ona karıstı bende bagırdım büyüdü konu işte
Kpva ne? Kova mı?
Evet
Ne dedi ki kovaya
Nıye arabada dedi
Sen ne dedin
Canım öyle istedi dedim sonra kavga işte
Üfff sıkıntı. Şimdi nasılsın?
İlk kavgami neden neydi
Nasıl bir kavgaymış o
sal gitsin
S*iktirsin gitsin
Bosa gıtsın erkek adam evdenmı kacar ya
Dertleşmek istersen dinlerim
Nedenini sordunuz mu?
neden kavga ettınız pekı sorununuz nedır
O nasıl erkek
İnan bilmiyorum
Prenses model
Prensese bak sen
Boşansın boş ver
Kolsy değil emek var
Boşan
ne yaptın ki
Geçmiş olsun
Komedi ailesi galiba
Niye istyor
Çocuk var mı peki
Hayır
Ben de evliyim tartışma çok oluyor ileride ne olur bilmiyorum
Keşke olmasaydı
Evet ben de böyle diyorum keşke evlenmeseydim onunla
Evlen ayrıl bu böyle mi olacak hep
Aynı kışi ile mi
Biraz konuşalım mı profili açayım da?
Abi ben sizle nşye konusayım
Dertleşmek
İhtiyacım mı var
İhtiyaç mı gidermen gerekiyor
Kıt mısın tanımadıgım biriyle bıye ozlden konusayım saka mısın
Yoo ne şakası, insan tanımadığı biriyle daha iyi dertleşir hatta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok üzmüş olmalı, içinden geçtiklerin kolay değil. 😔 Eşinin annesine gitmesi ve boşanma isteği büyük bir şok yaratmıştır. Şimdi sakin kalmaya çalışmalısın. Belki de ikinizin de biraz zamana ihtiyacı var. Öfkeyle alınan kararlar genelde pişmanlık getirir. Sakinleşince eşinle konuşmayı dene, ne hissettiğini anlamaya çalış. Bu zor zamanları empatiyle aşabilirsiniz. 🙏❤
Neredesin diye yazdım cevap vermedi
Ah canım benim, cevap alamamak çok yıpratıcıdır. 🥺 Bu süreçte sabır çok önemli. 🙏❤️