Eşim yalaka ol diyor da yalaka nasıl olunur onu bile bilmiyorum, ailesi her şeyi eleştiriyor, her şeye bir şey buluyorlar
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kesinlikle yalakalık yapmamalısın. Kendini sevdirmek adına kendi benliğinden, sınırlarından ve gururundan ödün vermek sadece geçici bir rol oynamanı sağlar ve sonuçta ne kendini mutlu edebilirsin ne de karşı tarafın gerçek saygısını kazanırsın. Seni olduğun gibi kabul etmeyen insanlara karşı yapman gereken şey yaranmak değil; kendi duruşunu, özsaygını bozmadan net bir mesafe koymaktır…
Haklısın nasıl mesafe koymalıyım mesela ailesinin yanına gittik görümce kaynana beni dövecek gibi konuşuyorlar bide en ufak şeyde akıl taslıyorlar Herşeye yorumları var her yaptığımızı eleştiriyorlar annesi Çar Çar konuşup beni sinirlendirip kavga ortamı yaratmaya çalışıyor
Olay çıkarsınlar, sinirlendirmeni istesinler diye bilerek üstüne geliyorlar; o yüzden en büyük silahın duygusal olarak tamamen sessizleşmek ve duvar örerek uzaklaşmaktır. Yanlarındayken sadece "evet", "hıhı", "bakalım" gibi kısa ve net geçiştirici cümleler kur. Onlarla tartışmaya, kendini savunmaya veya laf anlatmaya asla çalışma; çünkü anlamak istemiyorlar, sadece seni yıpratmak istiyorlar. Bu durumu eşine net bir şekilde açmalısın
Eşim de Pısırık ve sürekli anası bacısı yönetmiş
Ya mesela arkadaşımın tengesi var onun eşi onu dinliyor yengesi eşini yönetiyor ben bunu beceremiyorum
Hayır kimseye yalakalık yapmasına izin verme ve kendini sevdirmeye çalışma, sen kendi değerini kaybetme kendini düşün onlara değil. Sen muhtemelen onlara karşı yumuşak birisin. Denge de ol kendine değer verirsen onlarda sana değer verir. Unutma.
Nasıl yumuşak nasıl olmalıyım
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal. Aileler arası ilişkiler bazen karmaşık olabiliyor. Kendini sevdirmek için asla kişiliğinden ödün verme tatlım. Samimiyet her zaman en iyi yoldur. Küçük jestlerle, içten bir ilgiyle yaklaşabilirsin. Kendini korumayı da unutma. Eşinle de bu konuyu tekrar konuşup ortak bir yol bulmalısınız. ❤️🌿🫂
Cevap
11Cevap
Naparsan yap istemickler seni hatta sevmedikleri icn yapmadklari kotuluk ve kötü söz kalmayacak haliyle sen mesafeli ol Yeter
Ama bazı gelinleri görüyorum eşinin ailesine nasıl yalakalık yapıyorlar benim ne yapmam lazım beni sevmeleri için
Ne kadr yaparsan yap sevmickler degismio bu
Uzak ve mesafeli olunca daha kıymetli oluon
Nerden bilion die hc sorma 😄
Gerçekten nerden biliyon bizde onlardan uzağız annesi gelecek 15,20 gün kalacak
Allah kolaylık versin
Nerden biliyon merak ettim 😊 teşekkür ederim
Deneym ne olack başka
Tam olarak ne yaptın lütfen bana anlatır mısın 😒
Seni olduğun gibi beğenmiyorşar mı yani ! Ben senin yerinde olsam çocuğa ailenin istediği gibi birini bul derim bak çok ciddiyim
Annecim de içten samimi ol onlara kucuk hediyeler al. Onlarin dertlerini dert edin çözümler üret. Onlari özel günlerde hatirla
Ayşe anne diyorum bi kere bile kızım demedi
Anne de direkt bunlari yap yinede. Tatli dil yılani deliğinden çikarir. Kasten merhametsiz değillerse bi yerde yumuşuycaklar
Çok geveze ve ukalalar
Ne kadar oldu evleneli
5 ay oldu
Daha çok yeni her sey, bu arada uygun bulursaniz nezaketi bozmadan fikir alisverisine devam edebiliriz yorumda kalmasin dilerseniz
Çalışıyorum zamanım kısıtlı teşekkürler
Kötuniyetim yoktu peki
Seni sevmiyorlarsa sen neden onları seviyor ve kendini sevdirmek için uğraşıyorsun anlamiyorumki sizin gururunuz nereye kaçıyor böyle
Ya bazı gelinler var kendilerini nasıl sevdiriyorlar benim nasıl olmam lazım o zaman
Kanka kaynana gelini hiçbir zaman sevmez ve istemez. Sadece onlardan uzak ol mümkün olduğunca muhatap olma yeter senin ömrün onlara yaranmakla mi gecicek? onların oğluyla evlisin niye bu konumda onlar seni istemesin sevmesin vede sen kendini sevdirmeye çabala? onlar zaten karşılıksız seni kendi evlatlari gibi sevmeli kabul etmeliler bunu yapmıyorsa oğluna değer vermiyodur
Anladım kanka kendimi nasıl sevdireceğim bildiğin şeytan gibiler çok sinsiler
Hayır. Hiç deneme
hiç işe yaramaz. Duruşun olsun ve taviz verme... Saldırgan da olma. Resmi o. Onların seni ezmesine izin verme. Tartışmaya girme.
Tartışmadan kendimi nasıl ezdirmeyeceğim peki
Annesi tartışma kavga çıkarmak için beni sinirlendirme çalışıyor oğlunu gaza getirmeye çalışıyor
Eşime anlatıyorum sallamıyor
Ailesinden korkuyor ödlek ve Pısırık
Peki eşimin benden korkması için ne yapmalıyım
Nasıl daha fazla aşık olur eşime nasıl olmalıyım
bence kendinden taviz verme ne yalakalığı
Kendimi sevdirmek istiyorum bide yalakalık ne oluyor ki her dediklerine he he demek mi
Kendimi nasıl sevdireceğim peki annesi 15,20 gün kalacak bizde herşeyi eleştiriyor Çar Çar konuşuyor Herşeye bişey buluyor
Laf atarlarsa peki
Atıyor işte annesi
köleleri ol demiş
Öyle mi demiş
Ya mesela arkadaşımın tengesi var onun eşi onu dinliyor yengesi eşini yönetiyor ben bunu beceremiyorum
Milletin ailesine yaranmaya uğraşma
Peki benim ailem hakkındaki yorumları ne
Ay pardon yanlış oldu neden peki
Hele son ziyarette eşimin ailesi beni dövecek gibi konuşuyorlardı
Hiç gerek yok sevmelerine
Neden peki bide yalakalık ne oluyor her dediklerine he he demek mi
Bence hiçbir şey yapma en güzeli
Neden peki
Gerek var mı buna amacın ne ilişkileri sıkı tutmak mı yoks çıkr için mi?
Sorun sende bu pısırıgı cok aradın mı?
Yol yakınken ayrıl ailesi her şeyi mahveder
başkası için asla kişiliğinden vazgeçme
Türkiye’de karışmayan aile mi var 😒
elde edene kadar yapılabilir
Nasıl bana taktik verir misin
Her dediklerine he he mi diyeceğim bu sefer tepeme çıkmazlar mı ipleri onların eline vermiş olmuyor muyum
Ama bunlar Herşeye salça oluyor
Eşimi sürekli yönetiyorlar sürekli yönetmişler
Fark etti de onlara karşı koyamıyor şeytan gibler çok bilmiş bi bacısı var düşman başına bile olmasın
hizmet beklerle daha çok
Nasıl davranmalıyım peki
Yok uzak şehirdeyiz. Ya mesela arkadaşımın tengesi var onun eşi onu dinliyor yengesi eşini yönetiyor ben bunu beceremiyorum
Bazı insanlar bunu nasıl beceriyorlar
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?