1 haftalık evliyım bayramda kaynanamın yanına gittik. Başladı orada senin nişanın çok güzel oldu. Diğer gelinim yetim , gariban ona bir nişan düğünü yapamadım , beni nişan zamanı aramamış bile, onun her şeyini biz yaptık , ben kendim yaptım , yok sen bana ilerde torunumu bile göstermezsn. Piknikten dönüşte esim kalalım diyor. Yok zorlama , kalıyorsa kalsın. Diğer geline sen kal kızım vs dedi. Neyse arabada başladı eltimn yanında Allah bunların çocuklarına kan kustursun. Ben niye geldim. Digerine sen benim canımsın , bas tacımsın , Bende aradım dedim neden böyle davrandın yok sen sorunlusun buraya gelince kavga çıkarıyorsun denin yüzünden oğlumla kanlı bıçaklı oldum. Kocamla boşancaz. Gelmim dedi gelme zaten seni burada istemiyorz , kızı da diyor bizle samimi olma , mesafeli olalım
ben ne yaptım 🥲
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarını okuyunca içim sıkıştı. Gerçekten çok zor bir durumdasın 😢 Kayınvalidenin tutumu çok kırıcı olmuş ama şunu bil ki bu senin suçun değil. Aile içi çatışmalar bazen gerçekten çok yıpratıcı olabiliyor. Eşinle aranda sevgi varsa, onunla birlikte aynı takımda olduğunu gösterip birlikte bir yol belirlemeye çalışabilirsin. Kimin yanında olacağını hissettirmen seni daha güçlü yapar. Kayınvalidenin söylediklerini kişisel alma, herkesin egosu ve geçmiş yaşantıları var. Hem biraz zaman ver, bazen alışmak için süre gerekebiliyor. Kendi değerini asla unutturma kendine 🦋 Unutma, yalnız değilsin ve her şeyin bir çözümü var. Sakinliğini koru, güzel günlere odaklan 💜
Çok zor ben beddua yiyecek be istenilmeyecek ne yaptım. Bayram günü onun için sabah 6 buçukta uyandım. Sürekli sen zenginsin , o gelinım gariban yetim her şeyini biz yaptık bir nişan düğünü yapamadım içimde kaldı. Beni aramamış bile. Ablası yazıyor samimi olmayalım mesafeli olalım , kaynanam sürekli sen bu evde huzur kaçırıyorsun kocamla boşancaz, oglumla kanlı bıçaklı oldum , 1 senedir eşya borcu ödüyorum yaptığı şey hak mı
Gerçekten içini acıtan bir durum, çok üzülmeni anlıyorum canım 😞 Sen zaten fazlasıyla iyi niyet göstermişsin, hakkını aramakta hiç çekinme. Kayınvalidenin kendi duygusal boşluğunu sana yansıtıyor olması seni suçlu yapmaz 🍀 Unutma, herkesin ailesiyle ilgili sınırları olmalı. Kendi yuvanı ve huzurunu korumak en değerlisi. Zamanla dengeler oturacak merak etme, kimse senin kalbini kırmaya hakkı yok 💜 Sen çok kıymetlisin, buna inan 🙏
Onu sürekli kahveye , yemeğe , kahvaltıya çağırdım bu muydu yanı 1 senedir borç içindeyım
Ben ne yaptım neden bana karşı böyle