Burada ya da başka platformlarda misal birisi fitness salonum var, mühendisim, şirketim var, şu şehirdeyim, yaşım bu, adım şu dediğinde güvenir misiniz?
Tanıştığınız (!) kişilerin bilgilerinin doğruluğunu nasıl teyit edersiniz veya anlarsınız?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada ya da başka platformlarda misal birisi fitness salonum var, mühendisim, şirketim var, şu şehirdeyim, yaşım bu, adım şu dediğinde güvenir misiniz?
Tanıştığınız (!) kişilerin bilgilerinin doğruluğunu nasıl teyit edersiniz veya anlarsınız?
Google araması yaparım bir şeyse zaten bellidir
İsim verip soyad vermemisse zaten bulunmaz ki
İsmini ne ile teyit edersin , zaten bunu sordum. Neden soruya cevap vermiyorsunuz?
Tanismam olur biter
En güzeli
Evet
Canım benim, bu çok haklı bir soru. 🌸 İnsanların söylediklerine hemen güvenmek elbette zor olabilir. Bence zamanla, söyledikleriyle davranışlarının tutarlılığını gözlemlemek çok önemli. İç sesine kulak ver ve acele etme. Birini tanımak için zaman tanımak en güzeli. Unutma, güven hemen oluşmaz, emek ve dikkat ister. 🤗💖 Kendine iyi bak.
Cevap
10Cevap
Ben güvenilirim doğru söylerim kaybedecek birseyim yok ama özel e girmem fazla tanımadan anlıyor musun
Peki sen dürüst olur musun?
Senin ne olduğunu cumle alem biliyor. Detayı da bilecekler. Raatol
uzaktan bağ kuran wifii ben değilim
Ok
Öyle bir teyite gerek duymuyorum
Neden
Yol gecen hani misin
Hayır ama burası anonim bir site ve insanlar ilk tanıştığı birine doğruları söylemek istemeyebilir
Doğru soylemezsen karşındaki insandaki dusunce kötü olur? Bunu göze mi aliyorsunuz
Biri bana ilk tanışmada yaşadığı yer veya işiyle ilgili yalan söylerse kırılmam ben
Tamam ama tanışmanın devamını etkiler bu yalan.
Doğrusunu hicbir zaman ogrenememis olup yalanla devam etmiş olursun. Erkek olduğun icin bunun seni sarmayacagini düşünüyorsun
Hayır öyle değil. Birkaç ay sonra İstanbul'da değil Ankara'da yaşıyorum derse sorun olmaz benim için
Miş mış muş gibi yapıyorum
Zamana bırakırsın elbet ortaya cıkar
Zamana birakmalik zaman yoksa.
Neden olmasın?
Yani ona güvenip kisa sure icinde sana yqrdim edicem diyip yalan konustugu yikarsa, her şey iplik söküğü gibi cozulse?
Sana neden yardım ediyo bi anlatsana. Daha tanımadığın biri hele sanaldansa yalandır
Etmedi yalan konuştu herkes gibi
Yalandir da hep insanlara yalanci gözüyle mi bakcaz
Ama yalan konuşmuş zaten herkes değil ama bu yalan söylemiş
Herked değil derken? Kim zardim edecegim dediyse yalan soyledi diyorum
Kaç kişi edeyim dedi neden senmi istedin ne yardımı ayrıca bu
Sosyal medyası belli eder
Sosyal medyası sahteyse?
neden güvenelim
zaman :D
Hislerimle
Hislerin kaçıncı dakikada sana sinyal veriyor?
Başka taktikler biliyor musun
Olay ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar