Düğüne 1 hafta kala annesi yüzünden ayrıldık, sizce bu yuva haksız yere mi yıkıldı?

1 buçuk ay önce nikah kıyıldı. 2 buçuk yıldır da birlikteliğimiz vardı. Düğün bu hafta sonuydu ama 1 hafta önce bu iş bozuldu. Sebep ise annesi her şeyime karışıyordu, her şeye bir lafı vardı, artık dayanamadım eşim olacak insanı çektim kenara, annen bana bunları bunları yapıyor, aynı evi paylaştığımızda da yaparsa ne yapacaksın beni koruyup ezdirmeyeceksin değil mi dedim, annem bizim iyiliğimizi düşünüyor, bir şey yapıyorsa vardır bir bildiği dedi. Sonra araya aileler girdi tartışma çıktı ve ben kırıldım diyerekten kaynana bu iş artık olmaz dedi, oğlumun mutluluğu demedi, ben diyerekten kendini düşündü, bizi ayırdı, ikimiz de birbirimizi seviyorduk ama eşim de annesini seçti, onun sözünden çıkmadı, beni karşısına alıp konuşmadı, aileler düzelmez bizim huzurumuza kalmadı, ömür boyu üzüleceğimize şimdi üzülelim dedi. Ailem gel bu iki seveni ayırmayalım, düğüne 1 hafta kalmış dememize rağmen bu işi bitirmek istedi, bu yuva yıkmak değil midir? Hayallerimi, heyecanımı, her şeyimi çaldı benden ve dalga geçer gibi ırzınız namusunuz yerinde duruyor, bir yere gitmedi, evli çoluklu çocuklular boşanıyor dedi.

Düğüne 1 hafta kala annesi yüzünden ayrıldık, sizce bu yuva haksız yere mi yıkıldı?