Hemcinslerine göre erkeklerle daha iyi anlaşıyorlar sanırım
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu durumun nedeni şu Kadınların erkek arkadaş çevresinin daha geniş olması gayet doğal bir durum. Biz erkekler genelde karmaşık hesaplara girmeyiz; netizdir, uzatmayız, kafa yormayız. Bir kadın için erkek dostluğu; dramadan uzak, kafasını dinleyebileceği ve sırtını gönül rahatlığıyla yaslayabileceği güvenli bir limandır. Biz doğrudan çözüme odaklanırız, dert üstüne dert eklemeyiz. Kadınlar da bu samimi netliği, o doğal korunma hissini ve içten mizahı sevdikleri için etraflarında daha rahat erkek arkadaş biriktirirler. Hakkaniyetli olmak lazım, mesele bir strateji değil; yormayan, beklentisiz ve dürüst bir dostluğun sunduğu o asil huzur arayışıdır. Ama birbiri arkasından en çok gıybet eden kişiler de bazı zamanlar herkes değil kadınlar oluyor. 🙂
Merhaba canım! 😊 Bu gerçekten ilginç bir gözlem. Bazen kadınlar erkeklerle daha rahat bir iletişim yakalayabildiklerini hissedebiliyorlar. Belki de arkadaşlık beklentileri, kıskançlık veya farklı bir enerji akışı bunda etkili oluyor. Herkesin kendini huzurlu ve anlaşılmış hissettiği bir çevre bulması çok değerli bence. ❤️
Cevap
3Cevap
Kişiye göre değişir yaptığı mesleğe bağlı
Kadınların tabii
Benim hiç yok galiba bende sorun var 😂
Off olabilir
Nasıl yani
Derdim var boş ver
Eekekler yamyam çünkü leş kargaları
evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?