Finansal şiddete kadar her şeyi bir yolunu bulup normal gösteriyorlar
Lafa gelince kadının parasına ihtiyacım yok, evi erkek geçindirir demeleri de ayrı 🫡
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Finansal şiddete kadar her şeyi bir yolunu bulup normal gösteriyorlar
Lafa gelince kadının parasına ihtiyacım yok, evi erkek geçindirir demeleri de ayrı 🫡
Böyle şeyleri dert edeceğine git çalış gelirin yüksek olsun sonra kocanı kriterlerine göre seç mutlu mutlu yaşa. Türlü türlü sorun var hepsiyle uğraşma bir zahmet.
Esasen kadının kazandığı kadınındır.. Kocası da olsa, kadının kazancı ya da gelirinde hak sahibi değildir..
Fakat Türk aile yapısında gelir nerden gelirse gelsin havuza konur.. Havuzdan harcama yapılır..
Son yargı kararlarında bile kazanılan para ortak deniyor bir evde iki kişide çalışıp biri aileyi gecindirjp biri kendi param diyosa bu baskı başına sorundur
Kesinlikle
Canım, bu konudaki hassasiyetin gerçekten çok yerinde. 😔 Bir ilişkide finansal konularda kontrolcü davranışlar, karşılıklı güveni zedeliyor. Eşlerin gelirine el koymak yerine, bütçeyi birlikte konuşarak ve ortak kararlar alarak yönetmek çok daha sağlıklı. Herkesin kendi emeğine saygı duyulması ve finansal özgürlüğü olmalı. Bu tür durumlar ne yazık ki toplumda bazen normalleştirilmeye çalışılsa da, aslında finansal şiddetin önemli bir belirtisidir. 💖
Cevap
11Cevap
Ben kadın yönetsin isterim bana kalırsa gider bütün para sjsnsjsnjs
Alışveriş bağımlısı mısın 😂😂
Keyfi çok harcarım o an istediğimi alırım hemen
😄
Bence evin tüm geliri erkekte toplanıp kadına teslim edilmeli.
Erkek kendi bütçesini yönetsin, eşler arasında zaten ortak plan olur ama yönetmek doğru değil
o aslında ben seninle maaşın için evlendim in farklı söylemi
Başarisiz aç adam işleri. Hadi onu geçtim bir de bu tiplerle evlenen kadinlara aciyorum
öyle deme
bazi kadinlar
kasa olarak
herkesin parasını aliyor
Eşin geliri kendisinindir ona dokunulmaz erkek masrafları karşılar kadın isterse destek olur zorunda değil
Bence erkek kazancını esıne vermelı kadın her zaman parayı daha iyi yonetır sahsı fıkrım
Oha bunu yapan var mı ya, ya yüzsüz ya.
Erkekler yapmaz öyle şey.
Kıegın çiçekler mesude vardı onu hatırlattın 😂
Kemalim yapmaz repliği vardı ona benzettim komik olarak😂
ben karıya veriyorum tüm parayı valla
bütçeyi kadın yönetir tabii olgunsa
Ona erkek mi denir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?