Eşim bana karşı neden bu kadar anlayışsız, başkalarına gelince bu kadar merhametli oluyor?

Biz üç senelik evliyiz. Arkadaşı bizden bir sene sonra evlendi… Ben yarım sene sonra babamı kaybetmiştim 😞 bana gelince ben de amcamı, dedemi kaybettim demişti. Ya dedim bir amca bir baba aynı mı dedim!! Yeni gelin de annesini kaybetti düğünden sonra. Geçenlerde ay yazık hem annesi yok hem babası yok dedi… Az önce de konu açıldı, gelin kendi kaynanasına pek gidip gelmiyor. Kaynanası da konuşmuş, her yerde gelmiyor gitmiyor diye. Sonra kadını suçladı ya gelin haklı dedi, kaynanası dengesiz biri dedi. Öyle mi dedim, bak gör ne gelinler var kaynanasına gitmiyor dedim. Ama ben kendi ailesinden dert yakınınca ben her şeyi yanlış anlıyormuşum diyordun, başkasına gelince merhametli oluyorsun dedim. Ya dedi yanlış anlıyorsun falan.. Hiç de yanlış anlamıyorum!! Sen benim canımsın demeye başladı, bana düşmanım mışım gibi davranıyorsun dedim, haksız mıyım

Eşim bana karşı neden bu kadar anlayışsız, başkalarına gelince bu kadar merhametli oluyor?