Ben bir buçuk senelik evliyim … görücü üsülü oldu biri hersey. Bazen çok iyi bazen vicdanlı bazen cok merhametsiz … benim ailemle sıklıkla görüşüyoruz onlar beni sevdiği için gelirler benimki fazla gitmediğinden dolayı onlar geliyor. Neyse nezaman gelseler önlerinde beni küçük düsürmeler falan… inadina yapıyor biliyorum onlar bizde kalıyor ediyor diye… hoslanmadigi bisey oldunu pat diye söylüyor. Kaç defa kızdım ettim ama bir iki kez dikkat eder sonra yine aynı …. O bana böyle yaptığı için ailesini arayıp bende onu şikayet etmek istiyorum görsün bakalım nasıl oluyormuş 😒çünkü kaç haftadır evde hiç bir işi sonuna kadar bitirmedi.. evde işler var dışarda işler var.. yarın yarın deyip duruyor 🙄 bu huyu beni deli ediyor … ona yapmadan anlamıyor…
Eşim çok merhametsiz?
Güncellemeler
1 yıl
Soruyu cevaplayabilecek yokmu? Ailesine anlatayimmi? Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
boşanın sizde direk.
Ailesine anlatma
Siz sorunu kendi aileniz içinde çözün. Anlamıyorsa sende ona onun davrandigi gibi davran.
Öyle davranmak istiyorum zaten.. beni ailemin önünde küçük düşürüyor … bende kardeskne analtayim diyorum
Anlatma onun ailesi yanında sende öyle davran diyorum
Ailesi uzakta kalıyor … görüsemyioruzki
Yorumları okudum biraz 40 yaşındasın sanırım ama saygı kalmadıysa birileri uzulucek diye konusu anlamıyorsa olmuyorsa olmuyor
Evet… kaç kez uyardım ben bisey yapmıyorum diyor 😒 ondan kardeşine anlatayım diyorum … ona söylesin anlasın nasıl bir duygu
Pek anlıcagini sanmıyorum ama deneyebilirsin
Benimde ailem güceniyor biraz onlar gücensin..
Tabi canım biraz da onlar çeksin hayırdır
Naptin
Bisey yapmadım henüz
Yok tskelr
Sakin bir şekilde oturup konuşmalısınız. Evliyseniz. Senin ailen onun ailesi, onun ailesi senin ailen olmuş. Yani ayrım olmamalı
Kaç defa dedim en sonunda uzun bir mektup yazdım.. bana sonra ben annene bsieymi yapıyorum diyor.🙄 yapmasan bile belli ediyorsun dedim bakailarindan
Sakin kalıp sakince konuşun
Annesiyle konuş
Kizkardsine anlatayim diyorumYyy şimdi sonuçta bir anne oğluna düşkün
Kizkardeside bir eş bir gelin… beni daha iyi anlar
Onları sen daha iyi tanırsın. Olabilir.
Severek evlenmediğin evlilikten çok bir şey bekleme
Doğru diyorsun … ama ablamda severek evlenmisti 20 yıl oldu… onlarda sadece saygı kalmış. Anlatmak istediğim sevgi de olsaydı Birgül bitiriyor … saygı … olmadimi
Eşiniz çalışıyor mu çalıştığı yerde problem yaşıyorsa bunu size yansıtıyor olabilir
Çalışıyor 🤨 kaç haftadır da izinli.. ondan sanıyorum kendi huyu öyle. Çok rahat bir insan.. kendininsikmicak yormicak
Ozaman değersiz hissettiriyor sizi evde rahat olamadığı için en ufacık olayı büyütmeyi seviyordur
Küsür bakamasın ama beni ilk adlarımda kayınvalideyle birlikte yaşamak zorunda bıraktılar … ben kaç kaldım böyle saygısızlık etmedim
Haklısın elbette bu durumda eşinizin size davranışı kabul edilebilir bir davranış değil bu davranışı sizin ondan soğumanıza ve ondan uzaklaştırmasına sebep olur hanımefendi
Aynen öyle beyefendi … soguyorum..
Ailesine anlatırsan seni daha çok darb etmeye yönelik davranışlar da bulunabilir
Öyle dövmesi dövmesi yok ama anlasın diye … ona yapıldığı zaman anlıyor 😒
Tanımadan etmeden evlenmişsin böyle çıkmış senin hatan da var burada
Niye canım ? Sadece bizim görücü usulü evelnyioruz?
Önce tanıyacaktın vakit geçirecektin belli bir süre
Gelmisiz 40 yasina? Bizim fazla vaktinz yoktu.. hem kim olursa olsun iyi tavırlarınız gösteriyor herkes..
Sana karşı bı sevgisi yok bu adamin
Saygısı olsun bari …
Olacağa benzemiyor
Haklısınız …
Düzelir inşallah böyle devam etmez
Umarım bende … ama ailesine anlatsam diyorum? Kizkardesine
Bişey değişmez bence. Oda ona seni kötüler
Biliyorum bu yüzden böyle yaptım diyecek … ama Bailey desin bende ailesiyle yasaydım mesela onla çok mu iyiydi? Ben saygınlık yapmadım onun gibi
Bişey diyemiyorum
Bir ömür bu çilecçekilir mi? Çocuk yapma derim
merhametsiz adamla sevisilmez ki
Onun hakkı aslında başka şey de işte Boş ver
Poncik ssni seviyorum
Yaşlar kaç
40-46