Eşim çok kötü ve ilgisiz davranıyor?

4 aylık evliyim hamileyim eşimin hiç ilgisi yok 4 aydır doğru düzgün çalışmıyor ailesiyle yaşıyoruz bir kere bile para vermedi al ihtiyacın olur diye ya annem ya da onun annesi veriyor bazen hamileligim çok kötü geçiyor düşük tehlikem var hep kanamam oluyor bayıldığım falan da oldu kendi işimi göremiyorum şuanda o kadar kötüyüm şu an yengesinde kalıyoruz gece acıkıyorum ama eşime söyledim birkeresinde bağırdı kızdı daha da isteyemiyorum bu sabah 11 de kalktım gece zaten hep uyandım ama kalkamadım çok başım döndü ve agrım vardı sabahta kalktığımda onuda kaldırdım beraber hazırlayalım dedim sen hazırla dedi söyledim kalkamıyorum kötüyüm diye banane yap bişe dedi yattı geriye yengesi aradı kahvaltı edin diye kalkmıyor dedim saat 1 oldu kuzeni kaldırdı zorla kuzeni hazırladı bişeyler yedik bende kaldırdım zar zor yardım istedim bulaşıga mal mal baktı dövecek gibi uzun uzun gitti sonra sigortamda yok artık devlett hastanesinede gidemicem bebeğin test olması gerek devlette yapmıyorlar özeldede 1000 TL civarı çalışmıyor da hep kötü davranıyor bazen iyi davranıyor ama o zamanda bişeyler yaşamak için bittikten sonra yine aynı dayanamıyorum artık napıcagımı bilmiyorum evlenirken böyle değildi hatta evlenmek için evden kaçtık o kadar ilgiliydiki ilgisi beni bunaltmıştı şimdi niye böyle 4 aylık evliyiz 2 aydır böyle dogum günümdü 2 gün önce bırak hediyeyi iyi ki doğdun bile demedi herkes kutladı dogum günümde merdivenden yuvarlandım hastaneye gittik hiç sormadı noldu ne diyorlar bile demedi yanımda bile değildi dışardaydı yani benden kaynaklımı bilmiyorum ama bişe yapmadım ki hiç soruyorum yok bişe ne alaka falan diyor
Eşim çok kötü ve ilgisiz davranıyor?