Kızlar öncelikle sizden Allah rızası için yardım istiyorum evliliğimi bitirme kararı verme aşamasındayım. Ama her türlü saygı çerçevesinde eleştiriye de açığım bana abla gibi yardım edin ne olursunuz.
Ben evleneli 11 ay oldu ilk tanışma gününden itibaren eltimin tuhaf hareketleri vardı tanışmada nişanlılıkta sürekli bir huzursuzluk çıkardı. Bana yapılan neyse ona da maddi manevi yapılmasına rağmen evde sürekli kavga çıkarmış. O zamanlar eşinle nişanlıyken eşim sürekli aşırı stresliydi ne oldu diye sorduğumda eltimin sürekli huzursuzluk çıkardığını altın istediğini annesiyle kavga ettiğini çok canımı yaktı gibi cümlelerle anlatıyordu.
Neyse hep bir şekilde idare ettik. Evlendik eltim bir süre sonra evine akşam çayına davet etti ama biz çalışan insanlarız önce yemek derdimiz var yemeği yiyip akşam yedi buçuk gibi gidebildik (altıda evde olduğumuz için anca yetişti) eşimin abisi sürekli nerede kaldınız diye azarladı değişik davrandılar. Neyse sürekli idare ettik. Bir süre sonra eltim doğum yaptı hastaneye geçmiş olsuna ilk biz gittik sonrasında tekrar evine bebeği görmeye gitmedim çünkü daha bir kere yemeğe davet etmedi çaya diye davet etti onda da tavırlar hep tuhaftı. Sonrasında kayınvalidem de eltimle görüşürken bana asla yakınlık göstermedi değişik tripli tavırlar. Yemek yiyoruz ben çalıştığım halde bulaşığı ben yıkıyorum asla elini sürmüyor. Eşimin ailesi eltime sen eltini (beni) kıskanıyor musun bile demiş. Neyse sonuca geliyorum. Eltim doğumdan sonra evine çocuğu görmeye gitmediğimi bahane edip bana kendi kendine küsmüş beni sosyal medyadan falan her yerden çıkarmış. Geçenlerde köye gittik temizlik yaptık ertesi gün de gezdik arabalar eşyayla yüklüydü. Eltim bana küs olmasına rağmen (kendi kendine) eşim için (abim de bize hiç teklif etmedi köye gelir misiniz demedi) diyormuş. Kayınpederi varken eşimden bekliyor. Ama ortada sanki karşılıklı konuşmuyormuşuz gibi bir hava var sen olgunsun sen adım at deyip duruyorlar.
Asıl meseleye geliyorum benim 3 ay içinde cenazem oldu, iç kanama riski geçirdim hayati durumlarım oldu eltim beni bir kere aramadı. Bugünlerde de gerçekten yara iyileşmesi zor olan bir ameliyat geçirdim eşim bana bakıyor ailelere söylemedik. Bugün eltimin çocuğu rahatsızlanmış kayınvalidem aradı ısrarla rahatsızım dememe rağmen baban dedi deyip beni eltimin çocuğuna geçmiş olsuna gitmeye davet ediyor. Eşim de yok dedin de tamam konu kapandı diyor. Ben sanki hatalıymışım da özür dilemesi adım atması gereken tarafmışım gibi davranıyorlar. Güya ben olgunmuşum onlar da bu bahaneyle aramızı bulacakmış. Eşim de bu aşamada annesine bizim bir suçumuz yok onun önce kendi hatasını düzeltmesi lazım demiş ama annesi beni hala ısrarla arayabiliyor konuşmuyorsunuz diye laf sokabiliyor. Bu cesareti nereden alıyor annen diyorum ben gerekeni söyledim diyor.
Ben daha bir yıllık bile evli değilim daha eşime bile alışmamışken, kendi özel sorunlarımıza odaklanmamışken eltimi gönüllemek için baskı altında tutuluyorum. Gerekçe de biz bir aileyiz aranız kötü olmasın düzeltelim…
Kızlar ben gerçekten ne yaşıyorum? Lütfen bana yardım edin zaten ameliyatlıyım bir sürü sıkıntı yaşadım ben ne yaşıyorum nasıl davranmalıyım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer