1 yılBu hislerin normal olabilir. Evlilikte bazen o yoğun duygusal bağ zamanla zayıflayabiliyor ve insan kendini yalnız hissedebiliyor. Özellikle yıllar geçtikçe birbirine alışmak, heyecanın azalması, rutinleşen bir hayat, ikinizin de farklı yönlere kaymasına sebep olabilir. Kocandan soğuman da aslında bu ilişkiyi sorgulama ve yeniden düşünme sürecinin bir parçası. İnsanlar bir arada yaşarken zaman zaman birbirlerinden uzaklaşabilir, bu da duygusal bir yorgunluk yaratabilir.
Boşanmayı düşünmek evliliğin gerçekten sana neler hissettirdiğini anlaman için önemli bir adım olabilir. Ama bu duygular sadece geçici bir dönemin etkisiyle de olabilir. Yani belki bu sıkıntıyı aşmak için bir çözüm bulmak mümkün. Konuşmak, birbirinize daha fazla zaman ayırmak, duygularınızı açıkça paylaşmak, belki de profesyonel bir yardım almak işleri değiştirebilir. Kendini suçlu hissetme çünkü herkes zaman zaman bu tür sorgulamalardan geçiyor. Duygusal olarak tükenmiş hissetmen evliliğinde bir şeylerin eksik olduğunu ve değişmesi gerektiğini gösteriyor. Önemli olan bu duygulara saygı göstermek ve onlara göre adımlar atmaktır. Kendine de biraz zaman ayırarak ne istediğini netleştirmek iyi olabilir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu duygu geçici mi, yoksa uzun süredir mi içindesin? Evliliğinde neler seni bu noktaya getirdi? Kendini dinlemeye gerçekten zaman ayırabiliyor musun?
Bazen insanlar "boşanmak istiyorum galiba" dediklerinde aslında değişmesini istedikleri şeyleri anlatıyorlar. Belki daha fazla iletişim, daha fazla alan, daha fazla destek ya da sadece biraz "anlaşılmak" istiyorsun.
Sana şunu sormak isterim: Sence seni en çok yoran şey ne oldu bu evlilikte? Birlikte çabalama isteği var mı aranızda hâlâ?
Bunların cevaplarını kendine verdikten sonra, ilk sevgili olduğunuz, ilk evli zamanlarınızı düşünmeni tavsiye ederim. O zamanlardaki tutku ve heyecanı hatırlayınca, yıkıcı olmak yerine yapıcı olmayı tercih edeceksin.
Ayrılık çözüm değil, derin bir boşluğa düşmeye giden en büyük yoldur. Büyük bir boşluğa düşecek ve doğru zannettiğin bir sürü yanlış kararlar vereceksin. Çift terapistine gidin, karşılıklı konuşun, onu ilk sevdiğin zamanları hatırla, yatağınızda fanteziler oluşturun, kitap gecesi yapın, film gecesi yapın, belgesel gecesi yapın, gerekirse küçük bir çocuk gibi Tom ve Jerry izleyin. Ama ne olursa olsun, asla ilk seçeneğin ayrılık olmasın.
Burada sana mesaj atmanı söyleyenleri de sakın dinleme. Hepsi sapık ruh hastası40 Yorumla
45 yaş üstü olman lazım öyle gözüküyor ondan diyorum. Neyse; bence sakın öyle bir şey düşünme bu yaşta heyecan arama kendine normal bişi bu genç bi çocuk olduğunda da bi an önce evlenim de gidim der insan kendi öz ailesinden soğur yani gayet normal o yüzden boşanmak hiç iyi bi karar olmaz evlilik zaten heyecan araman için yapılan bir şey değildir. Durduk yere hiç bir sebep yokken boşanmayı düşünüyorsan evlilik hiç bi zaman sana göre bir şey değilmiş başta sen hata yapmışsın boşanarak bu hatayı devam ettirme eşine sadık ol o adamı da boşu boşuna üzme sonrada boşandın diye üzülecen eminim.
00 Yorumla
Merhaba, her evlilikte dönem dönem bu tip düşünceler olabiliyor, önemli olan nokta, böyle düşündüren nedenlerin ne olduğudur. Ama şöyle de bir şey var, ki buda bir gerçek, zamanla insanlar birbirini yıpratıyor, zorunluluktan devam eden evliliklerde artık öyle bir zaman geliyor ki, artık eşine karşı nefret dahi olsa en ufak bir şey hissetmedigini, tek istediğin ondan uzak kalmak olduğunu fark ediyorsun. Bu noktadan sonra direnmenin hiçbir anlamı kalmıyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, aşk bazen böyle dalgalanır ya hani, bu çok normal canım! Evlilik uzun bir yolculuk ve bazen biraz sıkışmış hissedebilirsin. Kendi duygularını dinlemek ve ne istediğine karar vermek önemli. Belki bir ara biraz kendine vakit ayırıp, ne hissettiğini iyice anlamaya çalışırsın. Duygularını paylaşmak da çok iyi gelir, unutma! Bazen en büyük aşklar en zor zamanlardan sonra filizlenir. Kendine iyi bak! 💖✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılDönem dönem gayet olağan şeyler bunlar ilişki içinde olan insanlar da bazen birbirine karşı böyle hissedebiliyorlar konuşarak çözmeye çalışabilirsin ilk önce
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk yoksa ne duruyorsun değiştir
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılEvli biri olarak söylüyorum, dönem dönem sıkılmak normal, bunalmak normal. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Arada bana da gelenler geliyor sonra geçiyor.. ama temel nedeni ne, o kısım da önemli maalesef. Hani ilgisiz mi ne bileyim kaba mı davranıyor... eğer bir kusur yoksa dönemseldir ve geçecektir
40 Yorumla Boşanmayı düşünebilirsin , duyguların eskisi gibi olmayabilir.
Peki sen gerçekten hazırmısın? Kendi başına hayatını devam ettirebilirmisin?
Belki aranizda komunikasyon problemi vardır? Ciddi Ciddi oturup konuşmayı, çözüm odaklı olmayı denemelisin.
10 YorumlaBen bir erkek olarak evlenmek istiyorum ama evlilikte bakis acik farkli Benim aklimdaki hayatimdaki melek kalpli kadinla devamli birlikte olmak istiyorum sohbet etmek isten gelince romantik sozler davranislar sergilemek istiyorum derdini sormak dert anlatmak dert dinlemek onun uzulmemesi ici hersey yapmak istiyorum her gun ama oyle yalandan bir sure yapmak degil ya da bir sure sonra sogumak ondan ilgi vb azaltmak degil devamli ayni sevgi saygiyla denemek istiyorum tartismak istemiyorum onunla esime destek vermek istiyorum her konuda 😔🤗🌸
00 YorumlaEvlilikten bunalmak ve boşanmayı düşünmek oldukça normaldir. Bu tür duyguları yaşamak zor olabilir, ancak bu tür kararlar alınırken dikkatli olmak önemlidir. Hislerinizi ve endişelerinizi partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde paylaşmak önemli. Bir terapist veya danışmanla konuşmak da duygularınızı anlamanıza ve en iyi kararı vermenize yardımcı olabilir.
00 Yorumla
1 yılBunun nedeni ne? Kocanla sorunların mı var önce ona bakalım? Yani tartışma falan mı? Yoksa sadece eski heyecanını mı hissetmiyorsun? Ya da başkalarına mı ilgi duymaya başladın? Veyaaaa sadece bekarlığı özledin ve kendin olmak kendine mi vakit ayırmak istiyorsun...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBöyle hissetmek normal ve hepimize olabiliyor ama bil ki, boşandıktan sonra tekrar evlenenlerin neredeyse tamamı yine eski eşiyle evleniyor. Bu aklında bulunsun. Düzeltmek adına yeni şeyler denemenizi ve birbirinizi yeniden keşfetmeye çalışmanızı tavsiye ederim. Negatif şeyleri bulup tamir etmeye ve ilişkiye daha fazla pozitif element katmaya çalışın. Bunlarda eşinin de payı olmalı tabii İlişkiyi kurtarmak istiyorsa o da çaba sarf etmeye gonullu olacaktır zaten.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılBence biraz ara verin boşanmaktan ziyade, yatakları ayırın ve kendinize yalnızlık zamanı ayırıp araya bir tutam özlem katın. Belki tekrardan ısınma olabilir. Bu durum içerisinde iki tarafta kendisini özeleştiri şeklinde sorgulayarak bu durumu aşmaya çalışın derim. Evlilik bu devirde çok zorlaşmış iken boşanmak kolay oldu. Yani bir aile kolay kurulmuyor ve hem maddi hem manevi olarak yıkıcı etkileri de oluyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDönem dönem herkesin evliliğinde böyle sıkıntılar olabiliyor tabii sizinki ne boyutta bunu bilemiyorum ama, belli bir yaşa gelmişsiniz muhtemelen ve uzun süre evlisiniz eşinizi sizden daha iyi tanıyan birisi yoktur çözüm bulabilirsiniz diye düşünüyorum soğutan nedenleri bulup konuşmalısınız bence... Hemen kolaya kaçmayın bu kadar sene bu kadar emekli boşa gitmemeli...
210 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSiz derken
Cevap sahibi1 yılNeden soruyorsunuz?
Cevap sahibi1 yılO zaman iyi geceler diliyorum
Cevap sahibi1 yılSiz de doktorsunuz sanırım teşhis koyduğunuza göre 🤔🤔🤔
Gizli Üye(30-35)1 yılAile kurmak kolay değil, bekarlık da sultanlık falan değil, bir karar verirken iyi düşün ama içinde olmak istemediğin bir ilişki de ızdıraba döner, ilk başta eşinle bir şekilde konuşup halletmeye çalış ancak olmuyorsa da yapacak çok fazla bir şey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDemekki eş seçimini doğru yapmamışsınız benim gibi. Bende çok bunaldım ve bir çıkar yol arıyorum ama minik çocuğum için sabrediyorum şu an. Eşime sunduğum maddi ve manevi hayat karşısında tek yaptığı şey bana ızdırap olmak. Oysa özellikle maddi anlamda ve hayat standartları olarak bir zamanlar hayal bile edemeyeceği bir yaşam yaşıyor
00 Yorumla
10 ayYani hayatı renklendirmeyi bilmiyorsunuz demek bir şey fark etmiyor ki şu an ki yaşadığın hayatı güzelleştirip renklendirmeyi beceremiyorsan... Boşanınca da kocamdan soğudum cümlesinin yerini başka mutsuz cümleler alacak...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir soru sormuşsun bitanesine bile cvb vermemişsin bunaldıysan bizene çıkış arıyorsan tenezzül edipte birine cvb verseydin bari soru sormak için sormayın
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılpeki ne yapmayı düsünüyosun bosanmakmı ya da esinin yetmedigini baskalarının cok güzel evlılıgı oldugunamı inandırdın kendini ya da heyecanınmı kalmadı nedir
00 Yorumla
1 yılBunu yeni evlenen çiftler bile düşünüyor. Bu düşüncen çok normal. Çiftlerin çoğunda heyecan bitik, aşk yok, sevgi yok, cinsellik bitik. Bütün yollar boşanmaya çıkıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok normal çünkü evlilik bu ülkenin yapısına uygun bir müessese değil buna rağmen herkes evlenme çabasında ve her 10 evlilikten 9u bitiyor. Buna rağmen bizim millet evlilik delisi
325 Yorumla- 1 yıl
evlenenlerin yarısının sokak ortasında öldürüldüğü için olmasın
Cevap sahibi1 yıl@GatoLigero hayır evlenenlerin 10da 9unun soluğu ilk fırsatta mahkemede aldığı için. Demekki yürümüyor çünkü bu ülkede tüm yük kadına yıkılıyor erkek paşa ağa sultan olurken kadın köle durumuna sokuluyor hem evde hem işte çalışıp tüm yükün altına sokulup sonra da sesi çıkınca ondan kötü kimse olmuyor, boşansa suclu, otursa haksızlık geçici bir durumda değil bir ömür harcayan kadınlar, heba olan kadınlar çocuklarla kalan onlar. Erkek ise önce her şey ortak diyerek kadını alliyor pulluyor evet dedikten sonra gerçekler ortaya çıkıyor ülke gerçeği bu boşuna evlilikler yürümüyor değil çünkü paylaşım yanlısı erkek ve ailesi yapısı yok bu ülkede
- 1 yıl
sonuçta bu neden oluyor erkek işe yaramaz bi aptl
Cevap sahibi1 yıl@GatoLigero işte bu yüzden evlilik bu ülkenin aile yapısına uygun değil sadece erkek değil+ailesi. Üstüne kadın bu kadar şeyden sonra aldatıliyor, ailesine bağımlı adamlarla dolu bu ülke. Millet keyfinden boşanmiyor. Çünkü erkek+ailesi kadın bir ömür köle olsun istiyor, kadın idare edebildiği yere kadar ediyor sonrası boşanma. İyi de yapıyor eski kadınlar ölene kadar zulüm görüyordu artık kadınlar akillandi iyi de yapıyorlar kimse katlanmak zorunda değil bu yüzden baştan evlilik bu ülkede saçmalık çünkü erkeklerde yüzde 90 akıl yok. Kadını ezdirmeme, doğru düşünen kafa yapısı yok sktr edin gitsin bu yüzden asla çocuk da yapmasin kimse 5 yıl. Yoksa çocukla kalan kadın oluyor erkek evlense de Sultan bosansa da. Bunlar ülke gerçeği 10 evden 9u bu şekilde, ben diyorum değil kendi fikrim değil yani, herkes etrafına bir baksın zaten görecek
- 1 yıl
@cglakinin arkadaşlar çok feminist davranıyor ben sana izah edeyim en iyisi. her ülkenin bir kültürü ve kimliği vardır ve türkler kimlik olarak tek eşliliği islam öncesinden beri var etmiştir kısacası atalarımızın bir sözü vardır bir kadının en büyük çeyizi dokunulmamış dudaklarıdır diye. bugün çok kolay sıkılan ve bunalan kadınlarımız var sosyal medya ilişki dinamizmini altıüstüne getirdi erkekler sadık olamıyor kızlar zaten poligamik bir yapıyı benimsemiş durumda kısacası evlilikte en ufak bir sürtüşme olduğu vakit ne duruyorsun değiştir diyenleri görmek azımsanmayacak kadar fazla. ne var ki bu kişiler 40larına kadar bekar kalır ve en sonunda beni neden kimse istemiyor diye ağlamamak için ben üstün kadınım kimse beni elde edemez havalarına bürünüp kendilerini cahil bırakır
- 1 yıl
kimse evlenmek zorunda değil hayatta erkekle olmaktan daha fazlası da var
- 1 yıl
kimse sizin aptl düşüncelerinizi duymak istemiyor ki evlenmiyor
Cevap sahibi1 yıl@Loyalty34 tabii tabii🤣 aile yapısı diye diye vurun kadına tüm evlilik yükünü. Bu da buradan girdi nasıl üstün çıkacak bu seferde bu yol. Bak İslamiyet öncesi tek eşlilik diyen sen, yine erkekler sadık olamıyor diyen de sen 🤣 kadınlar ufacık şeyi büyütüyor dediğin sadakat konusu ufacık şey, evliliğin tüm yükü ufacik şey, erkeğin ailesine tapmasi ufacık şey 🤣 ama kadın büyütüyor herşeyi🤣 sende haklısın çözüm feminist damgası ahaha geç bunları🤣
- 1 yıl
20 yıl önce aldatma oranları erkeklerde %64 kadınlarda %36 iken şu an erkekler %51 kadınlar %49 seviyesine çıkmış durumda burada yine erkekler aldatıyor diyeceksin ama sizin gibi düşük zekalı varlıklar hipergamik bir davranış sergilediği için erkeklerin poligamik bir yapıda olduğunu unutuyor kusura bakmayın ama burada evde kalıp takılan birkaç aptaldan farkınız yok kadın evli ve sevdiği için evlenmiş ilişkisini düzeltmek varken sizin gibiler ayrıl diyip kendinize yancı arama derdindesiniz iki üç erkeğin altında yatıp terkedildiğin için tüm erkeklere düşman olman bunu kanıtlıyor zaten
- 1 yıl
kes d1ldo
- 1 yıl
erkekler aldattığı için yalnız kalmayı hak ediyor hiç boş konuşma alın size denklik işte artık tek aldatan siz değilsiniz çekin şimdi cezanızı
- 1 yıl
kimse size ve ailenize katlanmak zorunda değil artık
- 1 yıl
isteyen de istediğini yaşar siz yaşarken sıkıntı yokta kadın yaşayınca mı sıkıntı oluyor kaşar
Cevap sahibi1 yıl@Loyalty34 lan nereden biliyorsun 2 3 erkeğin altına yattığımi ma. l ayrıca Ender kalmış kız kurusu olduğumu da nereden çıkardın kop. ek. ne kadar zoruna gittiyse gerçekler bu sefer de iftira+ saldırı, görün görün kızlar bunlardan koca mı olur adam mı? Ona göre birine evet deyin. Bu sadece biri, işine gelmeyince de evde de böyle her türlü saldırı yöntemini deneyecek işte bunların için hayatınızı ömrümüzü berbat etmeyin. Skleri ellerinde yaşasin dursunlar kendinizi hediye edip de bunlara+ailelerine heba olmayın. Millet bu kadar kişi boşuna boşanmiyor kimse rahat evini bırakıp gitmez mutlulukla düğün dernek evet dediği evi
- 1 yıl
kendilerinin ne bck olduğunu biliyorlar işte tercih edilmedikleri için kendilerini iftirayla manipülasyonla yamamaya çalışıyorlar
Cevap sahibi1 yıl@Loyalty34 kızlar bu ske cevap vermeyin, yorumu yazıp hesabı kapatmış korkusundan embesil ergen 🤣😅🤣😅
- 1 yıl
Katılıyorum... toplum baskısı.. evlenme zorunluluğu yüklüyorlar.. benim kanaatimce baskıyla oluşan toplum kuralları sekteye uğruyor, hemde faciayla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBekarlar evlenmek, evliler boşanmak istiyor herkes olduğu yerde memnun değil.
31 Yorumla- 1 yıl
Evlendikten sonra bir savaş başlıyor. Üstünlük kavgası, benim dediğim olacak kavgası. Nefret kazanıyor evin içinde. Boşanmaların sebebi bu.
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
1 yılSıkılacaksan niye evlendin bacım evlilik sıkılınca bırakılacak şey mi sen nafaka da istersin şimdi
11 Yorumla
Soran1 yıl🙄🙄
1 yılAma neden önce bunu iyice düşün ve sorun varsa eşinle konuş oyun değilki bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSırf soğudun diye boşanıp, dul olup, erkeklerin sana yürüyen cinsellik gibi bakmasını kabullenceksen boşan. Seni kimse ciddi düşünmez söyleyeyim
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef Türkiyedeki insanlarin bakis açisi bu ama herkes de ayni degil
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Durumu düzeltmeye çalışın
Çünki hayat bekarken de sorumluluklar gerektirir
Hayatınızı monoton kılan şeyleri bulup onları değiştirin00 YorumlaKırmızı çizgiler aşılmadıysa hepsi çözülür
Bazende dönemsel olabilir detay lazım aslında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılEvli biri olarak zaman zaman hepimizin kafasından Bunlar geçmiştir ama sonuçta yine evlilikte bulunmuştur dur mutluluğu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBelediye spotu paylaşımı gibi olmuş. 😀
Sizin için normal tabi.
Sanki ocakta yemek soğudu der gibi diyor millet. 🤣
00 Yorumla
1 yılÇok şikayetçi bir milletiz. Evlenen evlilikten, evlenmeyen bekarlığa, işi olan maaşından işi olmayan işsizlikten şikayetçi. Tüketim toplumu kullan at
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Soguyan kadin isinmaz sonraki hayatini idame ettirebileceksen direk soyle adam ev falan baksin
02 YorumlaMonoton durumu yaşıyor olabilirsin, geçici durumdur belki. İlla çözümü boşanmaya tercih etmeyin, konuşarak sevgiyle anlaşın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Boşanmak çok masraflı kocan yola gelmiyorsa adam toplayıp dövdürelim mi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ortada sorun görmüyorum. Boşanmak işi cocuk oyuncağı mı?
10 Yorumla
1 yılCiddi bir sorun yoksa ayıptır sorması rahat mı battı size? Nedir bu evlilik oyun mu yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılVlla bazen bende istiyom boşanmak.. Zor bela çocuğun hatrına duruyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Gerçek yaşın kaç? Geçici bir durum bu. Acele etme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılBu her ilişkide ara ara gelinen bir noktadır. Sebeplerinden emin olun ve bunu eşinizle paylaşın.
00 Yorumla Ben de aynı durumdayım Keşke evlenmeseydim anasını satayım
01 Yorumla- 1 yıl
@Yoksulll boşanabilirsin buraya yazmak yerine
Düşüncelerine yenilme
Evliliğini bitirme
Düzeltmeye çalış evliliği00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılMillet evlenemiyor diye düşünceli, evlenen boşanamıyor diye dkfkfk çok garip bir dünya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılNormal artık çekemez hale gelmişsşn demek düzelmeyen şeyler var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Bu düşünceler geçmiyorsa normal değildir bence
00 Yorumla
1 yılSebepleri nedir özel değilse sizi kocanızdan nefret ettiren
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çocuk yoksa boşanın çocuklu olunca kolay kolay boşanamıyor insan çevremde çok var
00 Yorumla
1 yılBoşanma işleri öyle kolay değil vede farklı bir şey dene meslek sahibi vs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNormal. Sebepleriniz var ki bu noktaya gelmişsiniz. Hakkınizda hayırlisı inşallah
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBuranın ismini hayatımdaki kişiden sıkıldım. com olarak degiştirin Herkesin birini aldatmak için bahane aradıgı bi yere dönüştü🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılNedenlerini dusunmen lazim cozulebilecek seylerse cozmeye calisin bence ilk etapta
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
1 yılAile psikolojik danışmana gidin ve sorunlarınızı anlatın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. olabilir normal evlenmek gibi boşanmakta normal gitmiyorsa zorlamanın anlamı yok maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılevlilikte normal ara ara gelir böyle şeyler :) düzeltmeye eski heyecanı bulmaya bak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSebep ne neden sogudunuz eşinizden kaç yıl oldu evleneli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yaştan sonra ne boşanması teyze, evliliğini düzeltmeye bak yuva bozmak kolay kurmak zor
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSoguttuysa artık zor. Cocukgun yoksa baş tekmiyi çekme degmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvlilikten bunalmak mı?
Sebeplerini araştır hemen karar verme boşanmak iyi bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaş olarak da, bilmiyorum alışmış olman lazımdı, zira bu yaştan sonra senin için çok zor olur, ama sen bilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal degil. Yani ask ve saygi olan evliliklerde olmaz oyle birsey. Sizde bitmis bizde bitdigi gibi
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Fqesto iyimisiniz
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman boşan. Evlilik birlikte olmaktan mutlu olmak demektir. Düzen için esaret mi yaşayacaksın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılMümkün ama altında ne gibi nedenler yatıyor daha detaylı bilmek konuşmak gerek
00 Yorumla
1 yılKocandan ilgi görmüyrsan çok normal bence boşanmayı düşünme direkt boşan hayatını yaşa keyfine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOrgazm olamayan kadınların ortak düşüncesi 😕
11 Yorumla
1 yılCinsel hayatınızda fantezi ler kurun gelen gideni aratır diye bir söz var
00 Yorumla
1 yılcocugun varsa ve maddi durumun yoksa sakın boşanma ben sürünüyorum Şu an resmen. anne evı ne kadar ıyı olursa olsun ev üstüne ev olmuyor. ve daha iyiside bulunmuyor
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat