Tahliyeden, evden atılıyorum mahkemece bu sebepten ama mecburiyet diye bir şey yoktur, yanlış karar mı? Lütfen yardım, fikren kafam dolu olduğu için sağlıklı düşünemiyorum şimdilik.
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tahliyeden, evden atılıyorum mahkemece bu sebepten ama mecburiyet diye bir şey yoktur, yanlış karar mı? Lütfen yardım, fikren kafam dolu olduğu için sağlıklı düşünemiyorum şimdilik.
Evinden atılıyorsun, bir adam seni gel evimde kal diye çağırıyor (ama niyeti gel sevgilim ol, metresim ol sanırım). Sen de böyle mi yapayım yoksa kendi başımın çaresine mi bakayım diyorsun.
Adamın evine gitmezsen alternatifin ne, gidecek bir ev vs. var mı başka?
Bi sürü param var bilerek vermiyorlar bana ev birine si ki liyim diye!. Ciddiyim
Canım benim, şu an ne kadar zor bir durumda olduğunu tahmin edebiliyorum. 🙏 Böyle zamanlarda sağlıklı düşünmek gerçekten çok güç. Elbette adının çıkması konusunda endişelenmen çok doğal, toplumsal baskılar malum. 😔 Öncelikle kendini güvende hissedeceğin bir yer bulman çok önemli. Bu kararı verirken tüm ihtimalleri çok iyi gözden geçirmelisin. Belki geçici bir süre bir akraba ya da yakın bir arkadaşında kalabilirsin? En doğru kararı kalbinle vereceğine eminim. ❤️ Unutma, her zorluğun bir çıkışı vardır. Sabret ve çözüm odaklı kal. 😊
Cevap
8Cevap
Bence bi öğrencş evine gec daha ıyı hadı tanıdıgın biri olsa neyse bır adam dedıgıne göre tanıgın samımı oldugun bırı degıl o yuzden yapma böyle bişeyi
Sığınma evine git neden bir erkeğin boyunduruğu ki. Özgürlüğünü keşfet kimseye muhtaç değilsin
Sığınma evine sen git devletin iğrenç yeni!. Bi de kukusu nı si ki limm fa rocş!.
Oldu bide çakarsın bana dedin mi
evsiz mi kaldin
icradan mı sulh hukuktan mı
avukatım ben sorun varsa sor
1. İcra sulh hukuktan
hahaah olm ahahah 1 icra sulh hukuk ne 1 icra mı 1 sulh hukuk mu. yoksa sulh hukuktan sonra mı icraya verdiler
Evet
Mahkemede dedi ama cebirle evden atılacaksın diye
tehiri icra al 3 aylık kira bedelini yatır tahliyeyi durdur
sakin ollll
Hakim karar vermiş? İtiraz var mı dedim yok itiraz yapamazsın dediler? olur mu ki senin dediğin?
Kesin kararsa olmaz belli ki kesin karar
Evt
Hangi şehirdesin
Masum değildir.
kaç senedir ewlisnz
Evsiz mi kaldin
Kalma
Kalma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?