Üniversite okuyoruz ve birlikte kalıyoruz. Ev kirası vermiyor, elektrik su doğal gaz asla karışmıyor. 1 ekmek bile almıyor. Sadece seni seviyorumlar var. Arkadaşım kendini kullandırma dedi. Sizce beni kullanıyor mu?
Sevgilim ev kirasını vermiyor. Beni kullanıyor mu?
Aynanın karşısına geçip bu yazdıklarınızı ("Üniversite okuyoruz ve birlikte kalıyoruz. Ev kirası vermiyor, elektrik su doğal gaz asla karışmıyor. 1 ekmek bile almıyor. Sadece seni seviyorumlar var. Beni kullanıyor mu?") kendinize bir sorun. Size en iyi cevabı, yine kendiniz verecektir.
Ben ve benim gibi sizin hayatınızda olmayan 3. ncü şahıslar, sadece sizin bu sorunuza kendi yorumuyla cevap verebilir.
Yani aslında sizin ne düşündüğünüzü bilmeden, yazacaklarımızla sizi yönlendirebiliriz.
Benim yorumlu cevabım ise, evet kesinlikle sizi kullanıyor. Hem de "her anlamda".
Erkek karşılarken de normal değil? Özellikle evli değillerse ve iki tarafın da geçim gücü gayet yerindeyse herkesin maddi olarak bir ucundan tutması gerekiyor böyle durumlarda, aksi kendini kullandırtmak olur dümdüz
@nolifer ilişkilerde böyle şeyler olur. Kullanmak için yapılır vs bu ayrı ama adamın maddi durumuyla ilgili bilgi verilmemiş. Bu kanıya varmak zalimlikten başka bir şey değil.
Yani, bu konuda bilgi vermediğine ve kendisine de anormal gelmeye başladığına göre maddi durumu gayet yerindedir büyük ihtimalle kanısına varılıyor genelde, absürt bulmuyorum o yüzden. Umarım dediğin gibidir ama.
Çok net kullanıyor, okulu bitince ya da sömürecek senden bir miktar daha çekici birini bulduğu an tekmeyi yiyeceksin.
Bence evden ayrılmasını söyle, kendine sorumluluk sahibi, masraflarını ödeyen biriyle ev arkadaşlığını devam ettir, sevgili kalmak istiyorsan kal, ama aynı evde masrafını ödemediği taktirde kalmasın.
Benden söylemesi. Direkt gitmesini söyle, zaten seni sömüremeyeceğini anladığında sevgili olarak devam edip etmemesinden anlarsın ne olduğunu.
Kullanıyor tabi. Yorumlarda bi arkadaşın da dediği gibi bide seviyor tam olmuş 😅😅😅😅😅😅😅 Gerçi böyle de soymadan seviyor zaten o ayrı ya... Bayağı bayağı kullanıyor seni 😄😄
Ah ah ah Benim gel Sevğilim ol Valla ben nekadar Aptalmışım diyesim gelirdi ego bencil olsaydım. Erkeğe bak Erkek demeye 1000 Şahit gerekir yahuu. Seni Kulanıyorlar aç gözlerini. Seni Kulandığını görmemek Aptalık Birde üstüne üstlük Seninle Sevişmeside Yıllık Primi gibi oh ne güzel Dünyaaaa Bende nerden Düzğün Kız bulurum diye düşünüyorum Düzğün olanlarıda Bozuyorlar baksana.
Masraflar konusunda çok bencil ve seni düşünmüyor, sana acımıyor. Zorlanacağın falan da umrunda değil. Ayrıyetten o kadar samiyetsiniz ki: "Sen ve ben" hesabı yapıyorsunuz ve de buna rağmen, bu samimiyetsizlikle aynı evde yaşıyorsunuz. Çok ilginç. Bence önce "Ben neredeyim, neden buradayım" deyin.
Neyine yazık ya yazdığı cümlelerle kullandığı ifadelerle zaten kullanıldığının kendisinin de farkında olduğu açık. Aklını kullanmak işine gelmiyor küçük hanımın
Saf mısın? Yanlış anlama ama evin erkeği sensin. aynı evde yaşaman bile saçmalık. Erkeklere bu rahatlığı vermeyin ya hakikaten değerinizi aşağı çekiyorsunuz. Resmen kullanıyor, seven erkek onurlu olur azıcık, kadına yük yıkmaz.
Sevgilin sırtını sana dayamış yaşıyor, helal olsun sevgilinin yüzsüzlüğüne valla.. Maddi durumu şu aralar sıkışık olup da bu şekilde davranıyorsa okey ama sürekli böyleyse kullanmaktan başka bir şey yaptığını sanmıyorum
Okul bitene kadar böyle gider o yüzden bir an önce ya evi ayır ya da giderlere ortak olmasını söyle. Bu şekilde ilişkinden de soğursun, maddi olarak da çökersin. Her şeyden önce kendini düşün.
Bence size " Seni Seviyorum " gibisinden sözler söylemesi çok normal. Yaptığınız onca şeyi kime yapsanız , normalde sizden nefret ediyor olsa bile sizi sever... :)
Bence de kızım sen manyak mısın adam seni kandırıyor sonra başka birini buldu mu popona tekmeyi koyar. Seven adam seni düşünür lafta kalmaz yol ver bir an önce
Doğru diyor arkadaşın afedersin de öyle sevgimi olur ne ş... siz insanlar var bu tarz insanların var olduğunu duyunca insan olduğumdan nefret eder oldum her şey dünyalık mi ALLAH b.. lasini versin bu zihniyette olanların yaşamaktan soguduk 😒
Peki, kira ve diğer masraflar için geliri var mı? Ailesi ona para gönderiyor mu? Ödeyecek gücü var olduğu halde odemiyorsa yanlış ama belki ödeyecek geliri yok ve bundan ötürü sesini çıkarmıyor olabilir mi?
Karşındakinin yaptığı bu şey bence bir saygısızlık. Seni kullandığını düşünüyorum. Bu tür hareketler sinir bozucu olduğu için ister istemez o kişiden soğumaya başlar insan. Eğer sen de soğuduysan ve sevgin bittiyse ayrıl derim. Ama halen sevmeye devam ediyorsan al karşına konuş. Beraber yaşıyorsak beraber üstleneceğiz de. Misafir olarak kalsa 2-3 gün tamam derim ama sürekli beraberseniz eğer dayanılır şey değil. (Fazla saydırdım empati duygum ağır bastı kusura bakmayın.)
yanımda ki arkadaşım dedi ki.. net kullanıyo çözüm olarak yol versin diyo not: desin ki diyo bu ay paraya sıkıştım faturaları kirayı sen öder misin desin diyoo
Kanka şey baya baya kullanıyor ben sana diyeyim. Hadi bi ekmek falan alsa tamam diycem de kanka at gitsin gerekirse ev sahibiyle konuş plan yap attır onu evden diyim lxösmcöv
Kullanıyor tabii ki. Ekmek elden, su gölden yaşayıp gidiyor. Olmaz öyle şey, al karşına konuş ve maddi olarak sıkıştığını söyle. O da bir şekilde ev giderlerine katkıda bulunsun.
kullanmak mı bu çocuk kullanmanın farklı boyutuna geçmiş , yani hem etinden sütünden evinden memelerinden ve mühtemelen vücüdün dahil her zerrenden faydalanıyor
Yok kız ne kullanması, çocuk senden nasıl bı ekonomist olur onu deniyor, tek başına nasıl yetebiliyosun ona bakıyor bakarken de tam gaz sevgiye devam 👏👏 tam bir gözlemci sevgiliye sahipsin ne demişler yuvayı dişi kuş yapar , komple sen yapıyorsun dişi kuş🌹
Sen onu gerçekten seviyor olsan paranın hesabını yapmazsın. Şu yaptığın şey resmen iğrençlik. Ben o erkeğin yerinde olsam bir saniye bile yanında durmazdım. Cimri kızın tekisin.
Geçmil olsun 😊 ayrıca seviyor da olabilir yani yalan da söylemiyor olabilir ama bu seni kullanmadığı anlamına gelmez. Birde belli ki sorumluluk sahibi birisi değil belli ki 😉
Sizce sorusu gereksiz bence. Problem kabak gibi ortada. Sadece iki tarafın da kazandıkları ve kaybettiklerini yazıp yanyana koyun ve okuyun. Ne dediğimi anlarsın
Evet bariz kullanıyor arkandan oh ne güzel beş kuruş vermeden yaşıyorum diyordur. Ailemin surumu kötü para gönderemedişer ya da eksik geldi de , bizim kızların yanına geçicem masraf ağır geliyor de bak nasıl değişiyor, denemesi bedava
İkinizde okuyorsunuz aynı durumdasınız sevgi tek başına yetmez ve zaten seni gerçekten sevse sana yardımcı olur çaba gösterir bunları yapmıyorsa sözlerinin bir anlamı kalmıyor
Sadece seviyorumlar var; seven adam sana bu yükü bırakmaz, zorluklarla tek başına uğraşmanı istemez. Senin bütün derdini, sıkıntını, problemlerini sırtından almak ister. Seven insan neler yapmaz.
Sen bu adamı çok yüceltmissin belli benimle olsunda herseyine katlanayim gibi düşünüyorsun galiba ama paran bitince çekip gidecek çok belli bir ekmek bile almayan adamdan hayır bekleme
:D güldürdün kız ben bu soruya yorum bile yapmayacağım kızlara laf anlatmaktan dilimde tüy bitti nasıl olsa yaşayarak görcekler. Dinlemiyorlar birde sevgi karın mı doyurur? Erkek dediğin kadınına bakacak bakmak zorunda yoksa sevgili bile yapamaz. Bana hesap ödenen erkeğe bile erkek demem ben
Valla ne sana ne şu hadsiz herife de katılmıyorum. İkisinin ortasında olmalı. Her şeyi bütünüyle erkek ödemek de zorunda değil. Babamdan bile para almayan kendi paramı 18 yaşından beri kazanan ben elin oğlumdan da para almam. Hesap ödeme konusunda kadın da bir şeyler ısmarlamalı ama erkeğin daha çok ödeyen taraf olması gerekir. Hayat eşit değil ne yazık ki iki taraf için. Bugün aynı mesleği yapan aynı pozisyonlarda olan bir kadınla bir erkeğe çoğu patron aynı maaşı vermiyor. Sırf kadın diye daha az alıyor bu etken düşünülerek sanıyorum. Ben ne erkeği kullanırım ne kendimi kullandırtırım. Beni kullanmaya çalışan benden beklentisi olduğunu anladığım adamdan anında soğurum biter zaten. Bende aynı şekilde kullansam erkek de soğurdu.
Ama erkek milletini kullanmak gerek yoksa gördüğün gibi onlar bizi kullanır sen daha kazık yememişsin bu konuda yediğin zaman kullanmaya başlarsın. Bana da arkadaşım safsın sen diyip duruyordu zamanında akıllandigimi düşünüyorum
Bunun zekayla alakası yok herkes her hatayı yapar dolandırılan her insan aptal mı mesela hayır. Bende zeki olduğumu düşünüyorum ama 20 yaşındaki halin farklıdır şimdiki anladınız. Zekayla degil illaki hayat tecrübesi de gerekiyor. He tabi sen cidden 20 yaşında olgunlaşmış olabilirsin bu çok güzel birsey. Ben bu yaşımda olgunlaştım baskası anca 35 yaşında olgunlaşır herkesin farklıdır yani
Benim abim de aynen oyle Kira vermez faturalara mudahil olmaz. Tartistik bu konuda Ben yokmuşum gibi davran diyor benim Oz abim boyleyse senin sevgilin seni her turn kullaniyordur
Her şeyin farkında zaten 😂 yazdığı cümlelerle kullandığı ifadelerle zaten kullanıldığının kendisinin de farkında olduğu açık. Aklını kullanmak işine gelmiyor küçük hanımın
Evet beleş yaşıyor... duzgun biri olsa kendiliğinden paylasmak ister.. insanlari yolculukta ve yemekte tanirsin derken masraflara ortak olurlar mi sorusunun cevabi vardır aslında.. bu da bir nevi yolculuk, sen de bu sayede tanıdın
@1SELEN11 canım benim erkekler dunyasını bilmiyorsun ve beni tanımıyorsun. beni koruyacak. birlikte kaldığım bir partnerim olduğumda beni diğer kadınlardan korur o. saçpa sapan ilişkilere para harcamam. ha zaten yalnız bir yerde kalıyorum kaldığım yere ev kirası ve fatura zaten ödüyorum. bunu bir kadınla birlikte paylaşırsam daha iyi olur. ayrıca geceleri bir birimizi ısatacağımız için kombi ye köklememe gerek yok. bırak oda beni kullansın. zaten aklında bulunsun bir ilişkide karşı taraf senden bir şeyler almıyorsa ( maddi manevi) asıl o lişkiden kaçacaksın çünkü orada bir hinlik ve hainlik var demektir.
@1SELEN11 buradkia kız oğlana hem seks ihtiyacını karşıladığı gibi kızın evinin kirasına faturalarına herşeyini kıza yüklüyor.. yani kız burada %101 kullanılıyor. kızın tek belentisi belki işte başımda bir erkek var. emininm bu kız, kadınlık iş dörtüsü ile evin temizliğini yemekleri bulaşıkları çamaşırlr vs herşeyini yapıyordur. bunları yazma ihtiyacını söylememiştir.
Ben parayla kiralık sevgili bulamıyyorum adam hem kıza çökmüş hemde beleş geçiniyor o kadar bende severim sevme sözcüğü ile açılıyorsa ben ondan daha çok seviyorum seni
Seni kullanmak için bile çaba harcamıyor, sen kendin buna izin vererek al beni kullan diyorsun açık açık. Ayrıl ya da parayı iste
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
benin bir arkadaşım vardı. akıllı adam kendi para harcamaz kıza harcadır derdi. inanmazdık bu tiplerin reelde olduğuna ama bu öyleydi. demek ki sevgilin de öyle. üniversiteden sonra da beş kuruş vermeden okul bitti diyerek hala övünüyordu.