AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
204Cevap
Net kullanıyor gerçekten ihtiyacı olan birisi olsa asla senle kalmazdı bunun ihtiyacı da yok bildiğin seni kullanıyor
Kullanıyor mu adam etinden sütünden yağından derisinden tezzeğinden bile faydalanıyormuş ya la 😂😂😂 okul bitince de “tak sepeti koluna herkes kendi yoluna”
Net kullanıyor ünv bitincede herkes yoluna gidicek. biraz aklınla hareket etsen daha iyi olur
Finansal köle olunur diyorsun yani 🤦♂️😂
Valla bende çok severim seni 😁
Valla böyle sevgili her erkek ister ya bu ne böyle ya baya kullanmış seni.
Kanka saf olmayın, aşk sevgi bir yere kadar anca laf.
Olmaz öyle şey ama sevgi karın doyurmaz kuru kuru. Ortaklaşa olmalı her şey
Güzel yere kapak atmış okulu bitirene kadar bırakmaz seni sonra herkes kendi yoluna
Yazık kıyamam, bunu buraya sormmadan anlamayacak kadar da safsın ((: Ya kiraya ortak olmasını, ya da eşyalarını toplamasını söyle
Düzenli senide beceriyorsa seni mal gibi kullanıyor
Hahahah hala soruyor musun 😂😂 şöyle sevgilimiz olmadı ya 😂😂
Başka pipi bulamam diye mi üzüldün sen ondan mı kovmuyosun evden üzülme üzülme ne romantikler çıkar hiç merak etme sen hatta işinde gücünde birini bulursun
Yüksek derecede saf, canım ve aptal olmak nasıl bi duygu?
canım değil s*lak demek istemiştim
Kullanıyor
Bunu anlamayacak bir şey yok
Ekmek bile almıyor diyorsun...
Ee heralde kullanıyor adam olsa sevdiği kisinin yanlış anlamamasi için bile elinden geleni yapardı
Yuh yüzüne vur sadece seni değil aileni de kullanıyor.
Sevgilin olmadığı kesin oh ne ala memleket
Arsızlıkta sömürüde zirve yapmış o
Sevgilin iyi yere kapak atmış çok uyanıkmış sizde çok safmışsınız
Hiçbir zaman şöyle olamadım, hayret ediyorum gerçekten.. Arkadaşın kesinlikle çok haklı.
Saçmalama. TABİİ Kİ KULLANIYOR. Manyak mısın ya kendine bunu neden yapıyorsun :(
Defet su açgözlü adamı başından ve evet seni kullaniyor
Ohhh ne guzel, hem vuruyordur hemde belesten yasiyor..
Kullanıldığını anlaman için daha ne yapması lazım bu adamın?
Bi de skiyorsa tamam, yolunu bulmuş demektir helal olsun kocuma...
Sormam bile hata, güzel hayatı varmış, canım çekti.
İnsan sevdiğini anladın sen sanki öyle durum var gibi bide sevmese vay haline
Peki tam tersi olsaydı? O zaman da aynı şeyi düşünecek miydiniz? 🤨
Hemen ayrılman gerek farkında olduğun halde neden hala birliktesin orasi da ayrı konu
Canım sıkıldı gerçekten yaa kendimize eziyet ediyoruz resmen yazık bize yaa Bi erkek için ölüp bitiyoruz keşke bizim kadar sevseler sadık olsalar
Yav saçma saçma konuşma. Sevdik de noldu, bu sefer üzülen biz iyi erjekler olduk. Kızlar sanki iyi erkeklerin değerini çok biliyor a, mk. Bende aynı sözü kızlar için söylüyorum. Keşke benim kadar sevselerdi ve bana sadık olsalardı. Kızlar da düzgün değil yani, yarısından çoğu sorunlu.
Ben sevdiğimin değerini biliyorum:)
Edepli konuş istersen anana koy.
Hem para vermiyor hem de o işide bedavaya getiriyor oh be güzel ballı kaymakli
Üzerine birde seni yapıyorsa oh değme keyfe asalağın.
İyi yere dükkan açmış. Bi erkek bi bayanın sırtından geçiniyorsa ben ona erkek demem yani bide kullandığı kişi sevgilisiyse daha diyecek bir şeyim yok dünya tersine dönmüş diyorum başka bişey demiyorum
Ohhoo hemde nasıl Lan şöyle bi sevgilimiz olmadı gerci ben adam gibi adamım şerefime laf söyletmem
Ne aptal kızlar var gidip böyle çakallara inanıyorlar onları seviyorlar 😂 Bide hala beni kullanıyor mu diye sormuş... E kızım kullanıyor tabi, hatta bildiğin sömürüyor birde soruyorsun farkında olmana rağmen.
Tabi ki kullaniyor oh bedava otel gibi hersey icinde
Aynen öyle yapıyor ne sevgilisi la o evlilik niyeti yok bi b. ku yok koy tekmeyi gitsin.. ye sigaraya nargileye biraya okeye gelince para var ama öyle erkeğin ben... Evli değilsen yanına dişi sinek bile sokma
Kullanıyor tabiki. Ev arkadaşı alacağım de çıkar onu. Arkandan arkadaşlarıyla sana keriz diyip güldüklerine eminim
Kullaniyormu sorusuna hangi acidan bakalim oncelikle ayni evde evlenmeden yasiyosan kullanmayi birak eskitir bile seni
İkinciye gelince o ilerde evlenirsiniz diye birikim yapar o yüzden sana odetir o yüzden kizma adama🤣🤣🤣🤣
😂😂aynen kullanıyor 4 yıl otlanacak sonra sana yol vericek
Bence ayrıl veya evleri ayır evden kov daha şimdiden bişey yapmıyomus nasıl sevgili o
Hem de ne kullanıyor. Muhtemelen okul bitince de ayrılır
Hem malını yiyor hem senı s... neyse boş ver kanks ajsjs
Neden ödesin ki çocuk bulmuş eşeği zaten bende olsam bende ödemem oh miss banada böyle Bi eşek düşse ne güzel olur be :(
Sende akıl var mı kızım? Neden kendini kullandiriyorsun... lannn bize senin gibi kerizler denk gelmiyor beeee
Seni deliler gibi seviyor hemen yanlış düşünme, geleceğiniz için birikim yapıyordur falan. Arada sor bakalım cebine harçlık istermi delikanlı
Bence kullanıyor çünki bir kızı seven adam bırak fatura kira ödetmeyi ona bunları göstermez bile ve çoktan seninle evlenirdi böyle bir ilişkide sevgi olduğunu sanmıyorum kusura bakma.
selam oyleleriyle hayatını paylasiyorsun bravo sana :))
Ya böyle canım bende bulsam keşke ne mal kızlar var
Sizce beni kullanıyor mu? Hmmm bu soruyu sormak için çok mu düşündün acaba. Senceeee kullanıyor mu dersin? 😄😄 müthiş biz kaz bulmuş etinden sütünden faydalanarak yoluyor seni.
maalesef kullanıyor o adam olsaydı sevdiği kadına zaten ödettirmez kendi öderdi
Kullanmakla kalmıyor kullanım ömrünü uzatmaya çalışıyor
Çocuk hem seni s. k. i. y. o. r. hem kira vermiyor.. sen gel bende kal.. herseyini karşılarım.
Sizin gibi enayiler niye bize denk gelmiyor ki en iyi biz severiz
Allah sana akıl fikir versin seni hem yatakta hem maddi olarak kullanıyor ve sen farkındasın bir de buradan soruyorsun
ustüne bir de seni s*kiyorsa ohh degmesinler keyfine.. böyle devam edin
hala bunu soruyormusun? universite kazancak zeka var ama bunu düşüncek zeka yoku galiba.
Evet hemde nasıl kullaniyor sevgilisiyle ayağına etinden sutunden yararlaniyor gecmis olsun 😂
Kullanmıyor kanını emiyor ortak yaşadığımız evin altı üstü kirasını vermiyor abartma😂😂😂
Kusura bak bakma umrumda degil ama seni çok iyi kullanıyor safmisin kızım sevgili napcksn ayrl gitsn popiş gbi kalsn
Yaa böyle yapmasına çok üzüldüm bir eve çıktıysanız o yolda tek kalmamalısın bence seni kullanıyor...