Bugün dışarıda arkadaşlarımla dolaşırken kıza laf attılar çok iyiymiş vesaire arkasını döndü kardeşim çıktı kardeşim olduğunu söyleyemedim utançtan kendi aralarında konuşmaya devam ettiler kız hakkında
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Ayy inanmıyorum yaa clwlel ne rezil bu erkekler? Bak kız kardeşiniz anneniz yok mu derken bunu kastediyorduk dimi? Nxlwlelf noldu yani iyi mi oldu hayır. Sen niye sinip susuyosun anlamadım, saalak mısın?
Ne diyim çocuklar ağza alınmıcsk şeyler dedi kardeşimmi deseydim
Galiba haklısın zaten bugün akıllandım
Belli ki senin de hoşona gitmiş
Hoşuma niye gitsinki
Bilmem bana öyle geliyor
Baksana o kadar nomal görmüşsün ki burada yama gereği görmüşsün.
Bece senin de hoşuna gitmiş kesinlikle
Utandım bişey diyemedim çocuklar ağza alınmıcak şeyler söyledi orada ne deseydim kardeşimdi benimmi deseydim
Demekki sen ensest birisin, Kardeşin hoşuna gidiyor.
Ensestlik ne oluyo biraz daha açıklayıcı konuşurmusun kardeşim hoşuma gitmiyor kardeşim sonuçta arkası dönüktü hep beraber erkek muhabbeti yaptık çok iyi falan ondan sonra fsrkettim kardeşim olduğunu kimseye bişey diyemedim utançtan
Ensest anlamı Aile içi kişilerden hoşlananlara denilir.
Yani sen kardeşini beğeniyorsun erkek gözüyle arzuluyorsun onu.
Ve belli ki vücüdunu da beğeniyorsun.
Ben genel olarak kadınları beğeniyorum diyelim kardeşimin vücududa güzel yalan yok ama kardeşim sonuçta
Yani dediğim kesin doğru
Sen kardeşini arzuluyorsun.
Sen kaç yaşındasın? kardeşin kaç yaşında?
Ben 20 yaşındayım kardeşim 18
Ooo çok iyiymiş hem senin hem onunki
Kardeşin genç ve gayet arzulaman şaşırtıcı değil
Kardeşimin fiziği iyi güzel harika ama işte ne biliyim kanka kardeşim sonuçta değişik bazen farklı hislere kapılıyorum sonra geri kendime geliyorum
Ekle beni
Kralı yaşandı ama annem hakkında
Kral zor bişey bugün yaşadım seninki daha sıkıntıymış
Umursama
Çüş yan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durumu hayal bile edemiyorum, çok zor bir an olmalı. 😔 Hissettiğin utanç çok doğal, kendini sakın eleştirme. Bence en doğrusu, uygun bir zamanda arkadaşlarınla bu konuyu konuşman. Onlara o kişinin kardeşin olduğunu ve seni ne kadar rahatsız ettiğini anlatmalısın. Empati kuracaklarına inanıyorum. Böylece hem sen rahatlarsın hem de onlar bir daha böyle bir şey yapmazlar. ❤️ Dürüstlük her zaman en iyisi. 🤗