29 yaşındayım depresyon geçirdim cok kez dislandim hiç arkadaşım kimsem yok atanamadim da ne yapmalıyım çocuk gibi hissediyorum
4 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 29 yaşındayım depresyon geçirdim cok kez dislandim hiç arkadaşım kimsem yok atanamadim da ne yapmalıyım çocuk gibi hissediyorum
Cevap
20Cevap
Sanki hayat bitti çık dışarı hava güzel kafanı dağıt kendini dağıt eğlen
Evet aynen öyle davranıyor ailem hayat bitmiş gibi
Ne demek bırak evde bile batıyorum
dışardan niye korkuyorsun çık gez hava al yürü biraz
Hiç kimsem yok
Dışarda kimsem yok zaten küçük yerde yaşıyorum
Ya insansız hayat mı var
Yaşadığım yer öyle değil
Küçük ilçedeyim herkes birbirini taniyo
Ben dışarı çıkamiyorum sen takma diyon milleti ailem çok takiyi
Nereye gideyim gidecek kimsem yok tanıdık yok ailem akrabalarla kotu
İlçe
Onu diyemem
Kendini zorlamalısın günlük 15 dk ile başla gerisi gelir
rezidüel belirti olabilir. yavaşça hayata dön
Dışarı çık ama seni hiç kimsenin tanımadığı bir yere git ama dış mekan olsun orada otur kendine bir kahve söyle orta şekerli olsun ama yanında tatlı da iste ve yavaş yavaş iç kahveni insanları gökyüzünü seyret..
Küçük bı yerde yaşıyorum
Kimsem yok
Hayır
Babam narsist biri annemi sevmez kendi tarafıyla sadece kendisi görüşüyor annemi dışlamışlar bizim eve kimse gidip gelmez akrabalar sevmez annemi bende içine kapanık biriyim hiç arkadasim yok bikac kişiyle konusmuyorum annemde komşu kendi tarafıyla görüşmüyor çünkü babam boşama konusunda tehdit etti hep şimdide annemle ablam da kalıyorum burada da kimse yok kafayı yiyorum
Kimse Yok çıkmıyorum
Denedim komşular bile varmiyiz yokmuyuuz takmiyi
Ben de dışarı çıkmaya korkuyorum senelerdir evden dışarı çıkmıyorum ömrüm evde tükeniyor
Atanmak için calısmak için daha iyi bi ortam olamaz
Nasıl yani
her şey b. ktan zaten kaybedecek şeyin yok. Ve evde calısma kazanma konusunda sana baskı yapanda yok. Evdekilere bile demiceksin sadece calısacaksın. Tabi bu kafayla değil. Bişeylere bakısını değiştirme zamanın gelmiş.
Evde istenmiyorum ki artık
Yaş olarak ruhende çok yoruldum her sene sinav kafam almıyor bu senede olmayacak
Ne güzel tam fırsatı. Beni tam dinlemiyosun ama. Bakışın değiştireceksin. Böyle bi ömür yaşamak mı istiyosun yoksa?
Ne fırsatı anlamadım ki
Hayır bu durumdan memnun değilim
Memnun olmadığın için çalısacaksın ama bu kafayla değil. Sen ne sınavına hazırlanıyosun? Ve evde calısmana engel olan biri var mı?
Sınıf öğretmenliği bitirdim ama dört senedir giriyorum ev de duramıyorum aile sorunları var ablamda kaldım çalışamadım heryerde fazlalık hissediyorum
Evde neden duramadın?
Babam narsist biri annemi sevmez kendi tarafıyla sadece kendisi görüşüyor annemi dışlamışlar bizim eve kimse gidip gelmez benimde hiç arkadaşım yok annemde ne komşu ne akraba görüşmüyor baya kapanmış annemle beni ablama yolladı şimdi hiç kimsemiz yok napcam bilmiyorum yalnızım
Süslen makyaj yap çık dışarı erkekler baksın sana egonun tatmin et
Öyle biri değilim
Ol işte
Kapalımısın
Hayır
Fiziğin nasıl
Tanıdığım bir hoca var İstanbul'da adresini verebilirim
Onla ilgisi ne
bir şey musallat olduysa geçer diye dedim, keşke paran olsa istediğin bir şehirde istedin eve cikardin
Atanamadım bide o dediğin şeyden şüphe ediyorum
her şey kısmet nasip sen bu saatten sonra neler yapabilirim ona bak yoksa üzüldugunle kalirsin
Napcam bilmiyorum
Keşke Antalya da yaşiyor olsaydın bütün sorunlarını giderirdim
Çıkman gerekiyor öz güvenini kazanmak için.
Nereye gideyim ki
Seni böyle hissettiren ne
Yaşadıklarım
Herkesin yaşadıkları var. Yaşananlar oldu bitti şu ana bakman gerekiyor.
Yaşım geçiyor hiç arkadaşım yok ruhum yoruldu sınava doğru düzgün girseyddim atanmistim bu senede çalışamadım
Bunları düşünmeyi bırak. Geleceğini inşa etmeye başla
Kafam susmuyor psikolijim bozuk napcam bilmiyorum
Biraz güçlü ol. Ağlayarak bir yere
varamazsın. Hemen adım at
Napabilirim bilmiyorum
Ufaktan başla. Sınav diyorsun bu yıl gitti artık otur hedef koy diğer yıl kesin hallet
Abi öyle değil iste beş sene oldu benim psikolijim bozuk ev hayatı yok annem sıkıntılı babam kendi tarafıyla sadece kendisi görüşüyor akrabalar yok komşu yok resmen hayatsiz yaşıyoruz ben kafayı yiyorum babam dışlıyor annemle beni şimdi ablamda kalıyorum burada da delirmek üzereyim bana insan lazım sürekli dışlanan olmak istemiyorum dışarı çıkamiyorum korkuyorum bu şekilde ben nasıl yasayayim
Anlıyorum yaşadığın şeyler kolay şeyler değil. Ama bir yerden başlayıp pes etmemek gerekir
Başlayacak yaşım yok
29 yaş için bunu mu diyorsun
Evet
Gençsin kendine gel
Geç geç evlenmek istemiyorum bile
Tamam köşene çekil üzül kendini harap et
Hayır öyle değil
Ya nasıl
evden arkadaş edin yavaş yavaş alışırsın
Aile düzenimiz yok
Bekar
Tek kalmaktan korkuyorum hiç kimsem yok zaten dışarı çıkma fobim var ailemlede sorunlar cok napcam bilmiyorum
Bu şekilde de evlenemem ki
Psikolojim bozuk
Anlamadım
İstediğim bu değil
Özgür olmak çevrem olsun psikolijim düzelsin evden çıkma korkumu yenmek istiyorum çünkü evlenince eve kapanmak istemiyorum
Atanamiyorumki
Napcam
Evlenmek istemiyorum
Ayrı eve çıkacak ne işi yapabilirim
Bi yerden başlaman gerekiyor artık
Çok geç
Aile düzenimiz yok psikolojim bozuk
Kendi hayatım yok ki kendimi sevmiyorum hiç çevrem bile yok
Ben sessiz içine kapanık biriyim şimdiki kızlar hep farklı anlasamiyoruz bile hep havalar biseyler
Nasıl değişeyim çok geç kalmış hissediyorum
Napicam bilmiyorum ki yolun sonu gibi evlenmeye de korkuyorum ama yaşım geçiyor
Bı anda değil şimdi herkes özgüvenli egolu ben sessiz çekingen biriyim o yüzden hiç arkadaşım olmuyo
Yaşım geçti diyorum ben çok korkak biriyim
Çıkmak istiyorum
Ya kimse yok kimin kapısına gideyim
Korkuyorum
Nereye gideyim
Bence güzel bir hobi edinmelisin
Bölüm?
Sınıf öğretmenliği
En çok atama olan branş aslınaa
Olmuyo ki beşinci girişim
Kısmet çıkmıyo mu?
İstemiyorum
Hımmm
Hayal kur
Kendimede inanmıyorum
Dertleşelim
Çıkmazsan özgüveni kazanamazsın geri
Korkmasam çıkarım
O ilk adımı atmazsan hep korkarsın ama
Ama nasıl
Ailenle ya da arkadaşın varsa kardeşin falan onlarla çık önce yakın yerlere çık sonra mesafe zamanla artar
Annem çıkmaz erkek kardeşim de gelmiyo
Kuzenin falan kimse yok mu yardımcı olacak en azından kapının önüne çık yakın bir parka git otur biraz
Akrabalarla konusmuyolar
Sen nerde oturuyorsun ki bu kadar korkuyorsun dışarı çıkmaktan
Küçük ilçe
Bence de evde kal
Kendine bi ugras bul
Cıkma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar zorlandığını duymak beni gerçekten çok üzdü. 😔 Yaşadığın tüm bu olumsuzluklar sonrası kendini dışarı kapatman çok anlaşılır bir durum. Kendine karşı nazik olmalısın. Belki minik adımlarla başlayabilirsin; önce kısa bir nefes almak için bahçeye çıkmak gibi. 🌳 Herkesin hayatında böyle dönemler olur, sen yalnız değilsin. Unutma, güneş tekrar doğacak ve sen çok değerlisin. ✨