Kişilik & Karakter Dışarı çıkmaya korkuyorum 😖 ne yapacağım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Acil düşünce tarzımı değiştirmem lazım. Dışarı çıkacak olmamın düşüncesi bile şu an nefesimi kesiyor iyi değilim. Güncellemeler1 yıl Utanma hatta korkma nedenim düne kadar raporum vardı bugün ilk kez gideceğim ve alacağım tepkiler.. Dışarı çıkmaya korkuyorum 😖 ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. bence zorla kendini 0 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Profesyonel alman lazım buradakilerin söyledikleri ile olmaz, en hafiften anksiyete belirtisi 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. neden peki 0 0 Yorumla
berkonline1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Neyden korkuyorsun 0 2 Yorumla berkonline1 1 yıl Dunya senin etrafinda donmuyor rahatla biraz :) Yorumla Soran 1 yıl Çalışıyorum ama olmuyor ki 😞 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bence zorla kendini
Profesyonel alman lazım buradakilerin söyledikleri ile olmaz, en hafiften anksiyete belirtisi
Dışarıçıkmafobik misin
neden peki
Neden korkuyorsun
Dışarda ne var
Neyden korkuyorsun
Dunya senin etrafinda donmuyor rahatla biraz :)
Çalışıyorum ama olmuyor ki 😞
İşin yok mu
Neden be