Bir evleri bile yok. Memleket de dahil. Bankada para yok, hiçbir şey yok. Hayat çok zor. Benim gibi olan var mı, tek şanssız ben miyim?
6 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir evleri bile yok. Memleket de dahil. Bankada para yok, hiçbir şey yok. Hayat çok zor. Benim gibi olan var mı, tek şanssız ben miyim?
Cevap
8Cevap
Aileden kalacak malı ne yapacan? Zengin koca bul. Ailesinden bir şey kalmayan erkekler ne yapsın
okuyorum
Okul bitince bulursun zengin kocayı
mesele zengin koca değil ki annemle kardesimi dusunuyorum hep
Kardeşin de mücadele etsin
cocuk daha liseye yeni gecti
Büyüdükçe mücadele edecek zaten.
bizimde yoktu calişarak yaptik. kafanda bahane üretme
okuyorum sakin ol. bahane değil çalışınca da olmuyor asgari ücret anneme kardesime bakmam kirayı da ödemem lazım.
ne kadar bencil ve iğrenç bir insansın hayatımı bilmeden bahane üretme demiş bir de Çok kötüsün
Kalsa bile bir paket sakız verirler bize
ezdirme kendini al hakkını
Başka şeyler çıkıyor , ailede eksik olanları tamamlaya çalışıyoruz. Zaten az bir şey kalıyor. Oda olmayana yarasın mantığı.
Bende varım bende 👋👋👋
iyi bari tek degilmisim. en azından calıstıgımız para kiraya gitmeseydi bi ev sahibi olsalardı be cok mu şey istedik
Sorma ya hayat bize hiç yumuşak yüzünü göstermedi maalesef
Hep bi mücadele
yoruyor ya. üni okuyorum. cocuklugumdan beri hayalim olan bölümü ama asla keyif almıyorum. para yok diye okulu bırakıp calısmak istiyorum
Bırakma sakın bak hayalim diyorsun bi şekilde okumaya çalış part time falan çalış oku
calisiyorum zaten de daha fazlası lazim part timedan ya 2-3 iste calısıp kendimi hırpalamam falan lazim suanki durumda. okul okudugum icin bencil hissediyorum ise yaramaz gibi. okumak zengin isi
Ailenden destek yok mu?
Hangi bölüm okuyorsun
babamdan destek yok annem calısıyor da o da asgari ücretle
Anlıyorum Allah yardımcın olsun
Burs falan çıkmıyor mu ne bölümü okuyorsun
burs var da iste dedigim gibi kendimi gecindirmeye yetiyo benim amacım ev araba almak bir an bu kiradan falan kurtulmak o yuzden zorluyor. psikoloji okuyorum
Ama onların hepsi zamanla olacak şeyler okulu bırakıp çalışsan bile bu dediklerini yapmak yıllarını alır
senin hayatın nasıl
Benimde aile evi ama evde kalmıyorum şantiyerde çelik uztasıyım şehir şehir ülke ülke dolaşıyorum şu an İstanbul öncesi 3 yıl marmaris daha öncesi dominik cumhuriyeti tanzanya zanzibar adaları falan dolaşıyorum
ailene bakmak zorunda gibi hissediyo musun benim gibi kardesin falan var mi
Var tabi her ay maaşın yarısından fazlasını 60-70 bin eve gönderiyorum
sen baya kazanıyosun o zaman cok iyi
İşim zor ve ağır sabahtan akşama kadar güneş altında 8-10 tonluk çelik duvarların imalatını yapıyoruz biraz zor
olsun yine de güzel kazanıyomussun ailene attıgın harclık bile 60-70. cok calısıp ezilip asgari alanlar da var. allah senin de yardımcın olsun
Teşekkür ederim Allah seninde yardımcın olsun biz alıştık bi şekilde çalışıyoruz umarım sende hayallerine kavuşursun
insallah
Sana dosthane bi tavsiye vereyim hayallerini ne kadar küçük tutarsan o kadar mutlu olursun
akıllar nerede tabi hiç çalsayim meslek edineyim hayatimi kurayim yok
bana da bir şey kalmayacak :/
Bir kedim bile yok 🎶
Neden yokkı
inan onu bende soruyorum hep
istemiyor gibi miyim
gerek yok
illegal işler donuyor herhalde sen devam et kendi kendine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, kesinlikle yalnız değilsin. Pek çok insan hayat yolculuğuna sıfırdan başlıyor, her şeyini kendi emekleriyle inşa ediyor. Biliyorum bu durum bazen haksızlık gibi gelebilir ve zorlayıcı olabilir ama kendi hikayeni yazma fırsatın var. ✍️ Unutma, en değerli miras senin kendi gücün ve azmin. Senin değerin sahip olduklarınla ölçülmez. İçindeki potansiyele güven. ✨ Sen kendi hayatının mimarısın. 💪