Harcanıyor gibiyim. Babam'la alakam 0. O'nun bir sozunu bile uygulamam veya o'nu dinlemem. Hic de zarar gormedim. Cahil biri olarak goruyorum o'nu. Bu da bir gercek. Bircok faktör bunları ispat ediyor. Ideoloji konusunda ayrı cahil. Sempatik biri degil ama zararlı da degil. Fakat o kadar farklıyız ki. Iletisim kurma metodu vesaire çok saçma.
Ben masum bir hukukçu iken, kardeşim var 14 yaşında. 2 defa polisle alakası oldu. Okumaya niyeti yok ve okulda ortamlari karistiriyor, tabii gucu yettiğine. Özgüveni yetmediği icin diger kenar mahalle çocukları eziyor o'nu gerekirse.
Annem de babam gibi okumamış ama yıllardır da calismadi. Insan en azından 8 saat falan calisir. Burada (Hollanda'da) Parttime calismak kolay. Hic özgüvenime destekleri olmaz ailemin. Annem arada sirada hayır duası eder veya benimle beraber sevinir ama baba'dan umidi çoktan kestim.
Babalik zaten iticiydi. Parasi cogalinca az kendine geldi. Biraz da bana yardim sağladı ama hala itici biri. Ciddiye alamıyorum. Yine de alttan almaya calisiyorum ve az çok samimi oluyorum. Babam sonuçta. Bazen ama sorguluyorum harcanıyor muyum Boyle bir aile içerisinde? Evde yeterince huzurlu degilim.
Kahve yaparım. Annem yasaklar. Kendi kıyafetlerimi yıkamam yasak. yeni kıyafetler ise 5 ay sonra yıkanır. Cunki anneme gore sadece o yikayabilir , ortalık dagilmamali. Bu kasabada zaten normal arkadaşlık kuracak kimse yok. İyi ki de arkadasligim buradan yok. Direkt geri kafalılar bunlar. Onlara da harcatamam kendimi.
Bence ailem istemsizce psikolijmi kotu yonde etkiliyor. Gercekten uzucu. Ama kotunun kotusu de var. Keske daha huzurlu olabilsem. Ben manevi sekilde intiham edilmek icin yaratilmisim zaten. Hep soruyorum bi sevgilim olsa ve beraber bir ev tutsak acaba daha mi mutlu olurum. Ama inanin bu kasabada ask ilişkileri kurmak şirket kurmaktan daha zor. Kisacasi soğuk mesafeli Hollanda iliskileri diyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer