Merhaba. Ben boşanmayı düşünüyorum ama yine de akıl almak istediğim konular var, çünkü ben mi abartıyorum yoksa gerçekten olmaması gereken şeyler mi merak ediyorum. Toplamda 4 senedir beraberiz 2.5 senedir evliyiz. Evliliğimizin ilk senesinde hiçbir problem yoktu aynı zamanda sevgililik ve nişanlılık süresinde de gayet iyiydik. Daha sonralarda eşim aşırı sorumsuz bir insan olmaya başladı. Evde beni hizmetçi gibi görmeye başladı sürekli sadece temizlik yemek yapıp her gün onun kıyafetlerini yıkamamı bekliyor kendisi de her akşam arkadaşları ile dışarı çıkıyor. Bu sene çalışmaya başladım 10 ay boyunca çalıştım kendi maaşımdan 1 kuruş para almadan bütün parayı eline saydım köpek gibi çalıştım kendime 1 çöp dahi almadım ama o yazın beraber tatil yapalım ikimiz de çok çalıştık demek yerine arkadaşları ile tatile gitti. 3-4 aydır yüzüğünü takmamaya başladı o takmadığı için ben de çıkarıp kenara koydum umurunda dahi değil 1 aydır parmağımda yüzük yok umurunda bile değil. Ona göre beraber vakit geçirmek sadece akşam birlikte olmaktan ibaret. O kalkıp arkadaşları ile tatile gidince ben de anneme geldim, kendisi tatilde 21 bin tl para yiyip geldi, ben uzaktayım artık çalışmıyorum paraya ihtiyacın var mı diye sormayı bırakın bana bin tl atarken hepsini hemen harcama dikkatli harca boş şeylere para verme diyor. İnanın artık buz gibi oldum ona karşı. Aylardır soğuğum ona samimi davranmıyorum mutsuzum insan eşinin mutsuz olduğunu anlamaz mı? Dönüp sormuyor bile neden böylesin neyin var diye. Evlenirken altımda sıfır arabayla cebimde o zamanın parasıyla 400 bin tl ile geldim ben ona, 200 gram altınımız vardı 2.5 senede hepsini yalan etti. Üstüne koymayı bırakın olanı da yok etti. 2 milyon zarara soktu bizi. Annemden döndüğüm zaman konuşmayı boşanmak istediğimi söylemek istiyorum ama konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum hiçbir şekilde. Ya da ne tepki vereceğini
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu yaşadıkların hiç de küçümsenecek şeyler değil. 😔 Bir evliliğin temelinde sevgi, saygı, karşılıklı ilgi ve sorumluluk olmalı. Eşinin sana karşı bu kadar vurdumduymaz ve bencil davranması gerçekten üzücü. Yüzüğünü çıkarması, seninle vakit geçirmemesi ve maddi konulardaki sorumsuzluğu çok ciddi işaretler. Kendi emeklerinle kazandığın parayı bile hiçe sayması kabul edilemez. Sen bir abartmıyorsun, haklı endişelerin var. Boşanma isteğin gayet anlaşılır. Kendine iyi bak ve iç sesini dinle canım. 💖🙏