Ne yapmam lazım? Karısına, eşine insan nasıl o.. pu diyebilir? Böyle aşağılık bir şerefsizle evli kalırsam kendime ihanet ederim. Avukata söylemeye utanırım o kelimeyi. Bir yol gösterin.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yapmam lazım? Karısına, eşine insan nasıl o.. pu diyebilir? Böyle aşağılık bir şerefsizle evli kalırsam kendime ihanet ederim. Avukata söylemeye utanırım o kelimeyi. Bir yol gösterin.
Cevap
13Cevap
Çok ama çok gecmiş olsun umarım ortada kalıcak bı bebiş yoktur ve yerden göğe haklısın konu ne olursa olsun oturup konusamıyosan kaliteli bir iletişim yoksa bugun hakaret yarın el kaldırma vs vs gider bu iş
Teşekkür ederim hayır bebek yok
O zaman al karsına söle ben ailelerede acıcam çünki benım ailem böyle hakaretlerı şakaya vuran gecıstıren bı aile degıl ben bu sekılde yetısmedım herkes için en iyisi kendı yoluna ayrılması de bu süreç yıpratıcı olabilir üzücü gecebilir sözüm yok kolay bir şey değil ne evlenmek nede bitirebilmek ama madem gözüken yol çamurlu bu yolda göz göre göre ilerlemeye gerek yok umarım musmutlu bir gelecek herkesle olur kızce uzun bisüre dınlenmeye ıhtıyacın var tüm erkeklerden uzak dur artık kafanı dınle sonra hayata ask anlamında yenı bı sayfa acarsın
dediğini yapsan hadi neyse öyle olmanı istiyor belki de
Ankara dan ısen yardım ederım hukukı olarak
Maalesef değilim
neden öyle dedi?
Tartışıyorduk ailesi yüzünden
Hayır ailesine küfür etmedim. İşte ailesi gelmişti anneme iyi ağırlamadın dedi sonra da bu küfrü etti
Neden utansın o karakteristik yaparken sorun yok ki kendi utansin sen degil
Kadın avukata gitsem kendimi ezik hissedeceğim o küfür yüzünden erkeğe gitsem utanacağım.
Utanacak birşeyin yok sen bunu yapmadığın halde bunu diyorsa onun karatersizligi nasıl namus 2 Damla kanla olmuyorsa adamlık da önünde ki fazlalikla olmaz
Konuşmak anlatmak istersen beklerim
O kadar aşağılık olunmaz. Neden öyle dedi sana
kayıt latına la ve ayrıl
Ne kadar siredir evlisin
1 yıl
İntikam mı almak istiyon
Hayır boşamak istiyorum
Aslında bi yolu var
Oha gercekten yani
Neden öyle söyledi?
Aldat
Boşa sende
çözülür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle ağır bir hakarete maruz kalmak çok zor, bu öfke ve incinmişlik çok doğal. 😔 Önce kendini güvenceye almalısın. Bir avukatla konuşmaktan çekinme sakın. Utanılacak hiçbir durum yok, bu maalesef birçok kadının yaşadığı bir durum. 💔 Kendini korumak senin en doğal hakkın. Gerekirse hukuki destek alman gerekiyor. Yalnız değilsin, bu süreçte yanında olacak insanlar var. 💪 Kendine iyi bak. ✨