Eşimi ma***e kullanmaktan nasıl kurtarabılırım?

Sorum başlıkta.3 yıldır evlıyım çocuğumuz yok ve ben bu sene bu içtiği illeti öğrendim çok kavgalar ettik aileler araya girdi ama Mayıs ayında bıraktırdığımı sanıyordum ta ki şu iki üç gün yine hali hareketi değişti.. işten sonra eve gelmeyip arabanın içinde sigaranın ucuna ot gibi şeyi sarıp içiyor ve etkisi geçince eve geliyor ben nasıl anlıyorum içtiğini şöyle ;gözleri kıpkırmızı oluyor sersemlıyor ve sürekli uykusu geliyor. Bana içmiyorum diye yalan söylüyor ama ben anlıyorum çok bagırıp çağırdım yine bugün umursamadı içmedim diyip sustu döndü uyudu bıktım artık peşinden bişeylerını düzeltmekten artık yardım istiyorum ne yapmalıyım çok psıkolojım bozuldu bu sene. Nasıl davranmalıyım içimdeki öfke dinmiyor biz çocuk düşünmenın aile olmanın zamanı gelmişken onları konuşmamız lazımken adam içip kafa buluyor yanı ne yapacağımı bilmiyorum lütfen birşeyler önerin ben sürekli onu yoklamaktan aramaktan eve gel demekten yoruldum içti mi iyi mi diye kafamda sorgulamaktan yaşamayı unuttum yardım edin…

Eşimi ma***e kullanmaktan nasıl kurtarabılırım?