Eşimle şakalaşıyordum, tokat atıyordum ama hafif şekilde vurmacaydı, sevgi göstergesi bir nevi, sanki düşmana vurur gibi tokat atmadım, olayın başı= başka konularda espri yaparken kendisi yapınca ben gülüyorum, ben yapınca kızıyor, ben de buna alınmaya başladım, şakasına yüzüne vurdum ama normal tokat değil vallahi değil. O an bana tekmeyi aldı bir vurdu, neye uğradığımı şaşırdım, öyle bir canım yandı ki, ilk olum çok hızlı vurdun sen, bu nasıl şakalaşma dedim ama yüz ifadesini görmüştüm, düşmana vurur gibi vurdu. Ben de bozuntuya vermedim ama o kadar zoruma gitti ki, ağlamaya başladım çünkü yüz ifadesi çok kırıcıydı. Ama o kadar toksik manipüleci biri ki, üste çıktı ee sen yüzüme yüz kez vurdun ben de refleksle acıdı diye vurdum diye savunmaya geçti, sonra başladı ben ağlıyorum diye ben yüzüme vurulmasından hoşlanmıyorum bilmem ne vs vs. Abi ben de yüzümden sıkılmasından hoşlanmıyorum, yüzümü sürekli sıkıyordu ben de mi kavga çıkarmalıydım bu durumda? O kadar canım yandı ki, kadınlığını bil vs vs saydırdı sırf haksız olduğunu bildiği için, benim üzerime oynadı manipüleci. Çok kırgınım, konuşurken bile tınlamıyor, bir an önce susmam için of pof yapıyor, ne yapıcan artık
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer