Eşim beni boşadı sebep ise. Onun sürekli cikartigi tartışma ve kavgaları yüzünden kendisi gelip huzursuzluk cikarardi. Tüm suç?

Eşim beni istemiyor sevmiyor soğuduğunu söylüyor baba evine gelmem ise eşim kaynanamı evime gönderip beni kovmadiydi üç aylık bebeğimle baba evine geldim ve bebeğim beş. Ayliken düşük yaptım sıkıntı ve stresten dolayı onların hiç umurlarinda olmadi geldiğim gibi onu boşadik dediler benimde. Hatalarım vardı. Eşime trip atiyordum ama sebepsiz yere değil tabiki ama eşim hep bahane arıyordu bende herşeyimi bahane ediyordu geçen hafta aradım yalvardım yakardım bebeğimi kaybettim senide kaybetmek istemiyorum dedim tm gelip alacam seni dedi ve kaynanamla görümcem izin vermedi aklini celdiler adam istemiyorum diyip duruyor üstelik üzerime onca iftira atildi delidir pskojik ilaç kulaniyor diye ama eşimi çok seviyorum ve. şu an sadece intihar edip kurtulmak istiyorum bir insan neden helaline böyle yapar hep gurursuz taraf olan benim üstelik benim yaşım 23 eşimin ise 35 benden daha olgun olması lazımdı ve eşimin bir başkasıyla evlendiğini benimle yaşadığı herşeyi bir başkasıyla yaşadığını düşündükçe kahr oluyorum 8 aylık evliyim başıma gelenlere bakın bende inad biriyim
Eşim beni boşadı sebep ise. Onun sürekli cikartigi tartışma ve kavgaları yüzünden kendisi gelip huzursuzluk cikarardi. Tüm suç?