Fazla bakımlı değildim, 2 yıl önce doğum yaptım, çocukla ilgilenmekten kendime vakit ayıramıyordum
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fazla bakımlı değildim, 2 yıl önce doğum yaptım, çocukla ilgilenmekten kendime vakit ayıramıyordum
Böyle kabalık eden erkeklere çok kızıyorum… eşiniz size bir çocuk vermiş , memnun olmadığınız şeyleri kibarca söyleyebilirsiniz … doğum ve sonrası süreç kolay değil her şeyin yerine oturması için bir zamanı var …
başka kadınlarla olunca da mutlu olabilecek başı ğöğe erecek sanki hepsi anlık dünyalık haz … mesele insanlık.. insan olamadıktan sonra kimle nerede ne olursan ol boştur
Canım benim, bu sözleri duymak çok incitici olmalı, hele ki yeni annelikle boğuşurken. Kendine zaman ayırmak zor ve eşinin bu tepkisi kesinlikle kabul edilemez. Senin değerin dış görünüşüne bağlı değil, bunu sakın unutma. Belki bu durumu sakin bir zamanda açıkça konuşmayı deneyebilirsin, ihtiyaç olursa profesyonel destek de düşünebilirsin. Sen önemlisin. 💕✨
Cevap
9Cevap
"Çocuğu bakkaldan mı aldım babamın evinden mi getirdim yardımcı olup tüm yükü bana bırakmazsan kendime bakarım" deseydin
Hadsize bak hele ya
Ablacım bunu diyen birisi zaten başka kadınlarla oluyordur. Vicdanlı birinin diyiceği laf değil çünkü
ona bundan çek
bu saygısız pislik karaktersizleri nerden buluyorsunuz anlamıyorum filmlere konu olacak senaryo
Sende başkası ile ol aaaaa! Bak kızım kendine lazer falan kuaför çatır çatır para harca
Gözü dışarıda zaten açıkça söylemiş it, ne yapacaksın ki
Ne çakıcılar var kadın bulsa acımadan kütürdetirler. biti kanlanmış olun
Onun
dış görünüşünü seviyor seni değil, bakımda yapsan başka bahane bulup kapıyı çarpıp gidecek
2 yıl olmuş neden bakamıyorsun peki aşırı kilo mu var giyim mi iyi değil nedir
tekmeyi vur boşan zaten yapıyordur
Ayır yeniden doğ
güzel film ben bunu bliyom
2 yil adam beklemis
Yuh ya yuh
Sen ne dedinn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?