Evleneli 3 yıl oluyor kendime hep sabret dedim anneme de anlattım ama hemen karar vermed dedi. Bir sürü sahte sosyal medya hesabını buldum. Sahte hesap açmış bir sürü kişiyi takip ediyor. Başkalarına bakma diyorum bakıyor beni başkalarıyla kıyaslıyor. Sürekli başka kadınlara bakıyor dışarı çıkmak istemiyorum onun yüzünden nerede birini görse herkesle konuşuyor samimi oluyor mesafe koymuyor yüzüğü de takmıyor. Evlenmeden önce her dediğimi yapardı yalanla bana bu evliliği yaptırdı ama tamamen farklı hareketleri çıktı. Kendimi kötü hissediyorum iyi davranıyorum kendime bakıyorum ama o hep aynı kavga edince daha çok uzaklaşıyor yürütmek için uğraştım hep çünkü genç yaşta ayrılmak istemedim ama her gün ağlıyorum çünkü düzelmiyor. Aciz olmak istemiyorum neredeyse ayrılacağım çünkü hep aynı. Ne yapacağım bilmiyorum ayrılmak zor bir karar ama ruh sağlığım iyi değil bu evliliğe çocuk doğurmak gelmiyor içimden. Çok soğudum midem bulanıyor. Ne yapacağım?
+1 yılErkekler böyle işte.. evlenmeden önce kendilerini çok iyi gösterirler, karşı tarafanın güvenini kazanıp evlendikten sonra ise gerçek karakterlerini göstermeye başlarlar. Ben hep şunu söylüyorum; eşiniz karşı cins ile samimiyse, karşı cins merakı varsa eğer bundan şüphelenin. Çünkü gerçekten seven kişi karşı cins ile alakasını keser, sadece kendi eşine, sevdiğine odaklanır. Sen eşinin ne olduğunu biliyorsun ve onunla mutlu olamayacağını da biliyorsun. Senin için en iyi olanı ayrılmak. Ayrıl ve kurtulmaya çalış. Gözü dışarıda olup, dışarıdaki kişilerle seni kıyaslayan erkekten hayır gelmez. Onunla beraber olduğun sürece kendi ömrünü çürütürsün, yazık olur
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYok sen bence;
Çocuk yap, şiddet de devamında gelir zaten.
BURADA bunu yazıp halen bu tip bir adamı boşamıyor olman ne acı. Allah insana mantık vermiş ve bunu kullanmak çok mu zor. Hesaplarının telefonla resmini çek, çevrendeki salça olmuş kişileri şahit tut ve boşanma davası aç bak bakalım ne kazanıyorsun. Yapmayın lütfen karar vermek bu kadar zor olmasa gerek. Nedir yani illa bir kadın cinayeti daha mı? Kadınlar mantığını kullanıyor olsa emin olun kadına şiddet diye bişey kalmaz. Geçen bir sohbet vardı yan masam da CAFE de kız “beni her gün dövsün, hırpalasın küfür etsin” diyordu. Sonra evlenince AMAN BANA ŞİDDET UYGULADI diyorsunuz. Yapmayın “öldürenin kabahati varda ölenin hiç mi yok” sözünü hatırlayın. Son olarak biz millet olarak cahilleştik. Kitap okumaz araştırmaz olduk. Kitap deyince aşk kitabı değil araştırma, gerçek hayattan alıntı vs. Aşk kitapları size kazandırmaz.00 Yorumla
Selamlar,
Şu aşamada belki düzelir diye çocuk yapmak dünyanın en saçma hareketi olur zaten. Kesinlikle sana tavsiye etmiyorum bu durumu. Sen eğer gerçekten mutsuz böyle bir evliliği sürdürmenin anlamı da yok. Zaten sen elinden geleni yapıp defalarca kendisi ile konuşmuşsun.
Artık bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Senin de bir hayatın var ve bir erkeğin aç gözlülüğü ile bunu sürdürmek zorunda değilsin. Son bir konuşma yapıp niyetinin ciddi olduğunu dile getir. Gerisi zaten bir şekilde hallolur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapacaksın ayrılacaksın göz göre göre aldatılıyorsun bir insanın aldatması için illa başkasının koynuna girmesine gerek yok seni belki fiziksel olarak değil ama ruhsal olarak çoktan aldatmış ki fiziksel olarak aldatmadığını nereden biliyoruz o da var
Ayrıca her şey aldatmak ya da başkalarına bakmak değil zaten senden uzak duran seni istemeyen biri belli seni başkasıyla kıyaslıyormuş yani seni sevmeyen umursamayan biriyle daha fazla evli kalıp gençliğini harcama ayrılıp gitsin dünyanın sonu değil ya10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılKesinlikle çocuk doğurmak iyi bir fikir değil. Öncelikle bu fikri aklınızın ucundan geçiyorsa bile çıkartın. Dışarıdaki karşı cinslere bakmasını geçtim. Samimiyet olayını da ayarlayamıyorsa size de ilgisi oldukça azsa çocuk yokken ayrılmak çok doğru bir yol gibi duruyor. Bu haliyle sizin de ruh sağlığınızı bozuyor kesinlikle değmez kimse için. Sizden bir tane var bu Dünyada kendi değerinizi bilin derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu evlilik bitmiş bence yani düzelir diye umut etmek çok yanlış bir düşünce. Bu saatten sonra düzelmez. Bir kere alışkanlık haline getirmiş yani düzelmiş gibi görünür ama sizden gizli yine kaçamak yapmaya devam eder. O yüzden ayrılmanız en doğru karar olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğliyle...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok üzüldüm ancak görünün o ki, adam senden geçmiş zaten. Şimdilik arayış içerisinde, bulduğunda neler olacak kim bilir. Belki de gizli bişiler var bilemiyorum. İnsan ol evine, eşine, yuvana sahip çık. İstemiyorsan neden evleniyorsun, ya da adam gibi gel söyle ayrıl. Oh ne ala, evlen evde hanım var garanti, sonra bekar gibi gez, olacak iş değil. Çocuk olunca da daha çok eli mahkum gibi olacaksın, ona yarayacak, yıkılmasın diye bekledikçe de nasıl olsa bir şey olmuyor diye devam edecek. Hiç istemem ama mecbur kaldığında da boşanmayı düşünmeli insan.
30 YorumlaHemcinslerim iyice yorumlarda aptal yorum yazmaya başlamış. Uçan sineğe hallenir hemcinslerimi görünce utanç kaynağı sebebi oluyor. Sifatiniza sizin...😃💯 Gozlerini oy diyeceğim kardeşim ama yine başına kalır ve bela olur. 😃 Allah sabır versin. Böylelerine görünce hem karşıt cins hem de hemcinsimden tiksinti geliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kurtarmak ondan kurtulmak istiyorum böyle adam sapık zihniyetini ve uğursuluzğunı bulaştırır bana ancak başka bir şey değil o bana iyi bir şey katmadı aksine umutlarımı mutluluğumu çaldı onlar bir kadın olarak beni anlayamazlar çünkü ben çok mücadele verdim ama kendimden gitti hep zayıfladım çöktüm bunalıma girdim özgüvenim gitti şimdi ben de mutlu olmak istiyorum sadece kendi hayatıma bakmak yeni bir evlilik değil istediğim huzur
- +1 yıl
Kardeşim o zaman istediğin huzuru kendinde bulabilirsin. Kendi hayatına aynaya bakar gibi bakmalısın. Asıl huzur insanın içinden gelen güzel şeylerdir.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHazır çocuk yokken ve henüz genç ve eli ayağı tutan sağlıklı biriyken neden boşanmıyorsun? Resmen ihmal edilen 5 inci planda olan bir kadından farksız durumdasın. İlla ki her şey çok geç olduktan sonra mi aklın başına gelmeli? Sinir ve stresten hasta olduktan sonra mi yani?
Allah yardımcın olsun kardeşim bir an önce çözüm bulmazsan kendine yazık edersin.04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum ama zor bir karar bu. Çok sevdim çünkü ama artık sevmiyorum onu hatta iğreniyorum dayanılmaz bir hal aldı
- +1 yıl
Bence hazır çocuk yokken ve hala genç ve sağlıklı bir kadınken hemen ayrılmalısın kardeşim.. adam belli ki doyumsuz ve sadakatsiz, tek birine bağlı kalamayan gözü aç biri.. sence böyle biri sevilmeyi hakkediyor mu? İlginin ve merhametin olmadığı bir ilişki yürümez. Ben kolay kolay kimseye evliliğini boz veya ayrıl demem asla!!! Ama sana kesinlikle bunu öneriyorum yoksa sinir ve stres hastası olacaksın.. unutma ki sen hala çok değerli birisin ve bunu kendine en iyi sen sen sağlarsın.. bugün sen kendine değer ve saygı vermezsen bir başkası asla vermez.. dediğim gibi kardeşim yol yakınken kendi iyiliğini yap..
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun..
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Eşinin başka kadınlarla gizli gizli takipleşip, o kadınlara yönelmesi hiç hoş ve etik değil bunu farkındayız. Asıl mesela siz istiyorsunuz? Ayrılmak istiyorsanız bu konuyla ilgili ilk adımınızı atabilirsiniz. Fakat ben ayrılamam eşimi seviyorum ve düzelsin istiyorum derseniz de bir uzman desteği almanızı öneririm.00 Yorumla
+1 yılartık düzeleceğine inanmıyorsan ne yapacağın bariz ortada böyle bir adamla kalan ömrünü geçirmek zor olsa gerek değil mi?
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle cocuk yapmamalisin. Hamile kaldığında aldatma ihtimali yüksek bir insandan cocuk dünyaya getirip çocuğu böyle sevgisiz ve muhtemelen bitecek bir evliliğe dahil etmemelisin. Yazık olur. Sana da yazık..
10 YorumlaMaymun iştahlı ve doyumsuz birisi eşin maalesef hem cinslerimde böyle karaktersizler çok.
Ne yaparsan yap düzelmez en iyisi ciddi şekilde son bir konuşma yap devam ederse yolunu ayır mutlu olmana bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Maymun iştahlı bir kişiliği var demek ki o senin yanında ikan bakınca sende şu adam şöyle de bu adam böyle de kim bilir karısını ne kadar mutlu eder de bakalım tepkisi ne olacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yanında bunu yapan senin yokluğu da yapmadığı kalmamıştır artık karar senin birde hamile kalırsan sonun iyi görünmüyor
00 Yorumla Eşinden hemen ayrıl. Bu hareketlerinin altından başka pisliklerden çıkabilir. Hemen ayrılmak en iyisi.
00 Yorumla
+1 yılBence de ayrılmak en mantıklısı. Durumun anlat bu iş boşanmaya gidecek de. Baktın düzelmiyor boşa gitsin.
00 Yorumla
+1 yılO zaman hiç düşünme cano boşan gitsin o it te ettiğini bulsun baktıkları bakalım bakacakmi
00 Yorumla
+1 yılAyrılcaksın elbette ve çocuk sakın yapıp hayatını daha fazla heba etme
00 Yorumla
+1 yılYol yakınken bosanin bence acilen.. saygılar..
00 Yorumla
+1 yılcoo ilginc bir evlilik merwk ettim de nsye birsey sormam hakkin da hayirlisi mutlu degilsen ayril
00 Yorumla
+1 yılKöprüyü geçene kadarmış her şey demek ki.. maalesef düzelmez bu kişi. Daha da arttırarak gider bu iş o yüzden zor olsa da en hayırlısı boşanmak olur. Yazık gerçekten verilen emeklere sabrına yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYlan evlenmek de kolay değil. Boşanmak da değil. Millet karılı kocalı birbirimi aldatıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılZor bir karar ama başkalarını düşünerek mi yaşayacağım hayatımı benim mesleğim var bir hayatım var onun yüzünden işime gücüme aklımı veremiyorum beni yıprattı
Cevap sahibi+1 yılEn doğru düşündüğün şeyi yap. Bir süre sonra sende aldatacaksın aksi halde. Bu yüzden kendine saygın da gidecek. Çünkü bir süre sonra onunla cinsel çekim hissetmeyeceksin
Soran+1 yılBen aldatmam ama ona tahammül etmek zorunda değilim mecburda değilim benim bir mesleğim var işim var bir sürü kişiyle ilgileniyorum onun saçmalıkları ve yaptıkları ile uğraşacak gücümde zamanımda kalmadı çünkü dinlemiyor sıkıldım sadece kurtulmak istiyorum
Ne kadar zor da olsa boşanmalısın bence. Yaptığının affı yok, pişmanlıkda duymuyor. Utanmadan göz göre göre yapıyor. Sen yıprandığınla kalırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok yıprandım artık bitsin yeter dayanacak halim yok
Senin eşin adam olmaz. Gözü dışarıdaysa bu değişmez. İlk fırsatta değerlendirir. Bence daha fazla zaman kaybetme.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl bence hasta olursun yakında. Hem daha çocuğun yok ayrıl kurtul hayatını yaşa git başkasını sev bu adamdan bi maydanoz olmaz. Çocukta dünyaya gelince daha beter olur
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılEn yakın zamanda ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tek isteğim bu
+1 yılEğer istersen yardımcı olabilirim
09 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim Tam Olarak Ne istiyorsun
Sana Yardımcı Olabilirim inanki - +1 yıl
Susacak Mısın
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum ve mutlu olmak istiyorum o beyni sapık adamdan kurtulmak ve iyi olmak
- +1 yıl
Niyetim Sadece Sana Yardımcı Olmak
Bunları Uzun uzun Konuşalım mı
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Lütfen Yanlış Anlamayın
Niyetim Sadece Yardımcı Olmak - +1 yıl
İnternetten Bak Evliliği Kurtarman için Dualar Var
Soran+1 yılBu adam düzelmez dua ile olacak bir şey deği bu çok mücadele ettim gücüm yok ona sabredecek ona zamanımı verecek halim yok sadece onu artık istemiyorum
- +1 yıl
Psikolojini Daha Fazla Bozmadan Onu Bırakmazsan Senin Yılların Ayrılsan Bile Onu Düşünmekle Geçecek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu işi çözecek olan sensin
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok uğraştım ama beni mahvetti sinirli ruh hastası biri oldum üstelik kendime güvenimi kendini ezik hissetmek cabası benden çok şey aldı ben ömrümü bu adama heba mı edeyim?
- +1 yıl
Yoo heba edicek bi şey yol yola getirmek senin elinde ve bu çok basit gör sonra Nası kedi gibi oluyo
Soran+1 yılSiz laftan anlamaz sapık zihniyetli erkekler kadınlar sizin rehabilitasyon merkeziniz değil ben mecbur muyum yola getirmeye kendi doğru yolu bulamıyor mu yeter artık ya anası adam etseymiş ben onun beynindeki sapıklığı yok edemem kusura bakma !!!
- +1 yıl
Sapıklıkla ne alakası var bunub
Yapacak bir şey yok adamın huyu bu
06 Yorumla
Soran+1 yılBana evlenmeden önce gösterseydi gerçek karakterini neden beni kandırdı
Soran+1 yılBen iyi karakterli birikimdir hatta bu şeyleri asla kabul edecek biri değilim
Soran+1 yılKarakterini gizledi
+1 yılSen de başka erkeklere bak veya boşan
06 Yorumla
Soran+1 yılBana evlenmeden önce gösterseydi huyunu o zaman ben de bu halde olmazdım
- +1 yıl
Huy dediğin değişir
Soran+1 yılDeğişmez kaç yıldır niye değişmedi yaşlanmayı sinir hastası olmayı mı bekleyeceğim?
- +1 yıl
Yaşlanmadan harekete geç o zaman
Soran+1 yılOf yeter ama
- +1 yıl
Bana ne kızıyorsun be
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mutsuz isen ayrılın sizde sevgi kalmamış
00 YorumlaÇocuk yapma tekmeyi vur gitsin hiç uğraşma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende erkeklere bak canım
00 Yorumla Eşin ruh hastası ezik ruhlu bir dall*ma
00 Yorumla
+1 yılSana nasıl davranıyor peki? Soğuk mu hep?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSonuç ayrılık olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğin her kritere ters adam ayrılmak mantikli
00 Yorumla O Z lden yaz dertleşelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gözlerini oy...
00 YorumlaSende bak başka erkeklere kısasa kısas
00 Yorumla
+1 yılGel bu konuyu uzunca konuşalım
00 Yorumla
+1 yılSenin şeyini koparır ağzına sokarım de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl ne uğraşıyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılBaktır ma
02 Yorumla
Soran+1 yılBakıyor siz anlamıyorsunuz galiba onunla aynı zihniyette sapık biri olduğunuzu düşünüyorum
- +1 yıl
Gözünü bağlaya bilirsin onu demek istedim
+1 yılTrolle gel
00 Yorumla
+1 yılNedne
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Siz de erkeklere bakın.
00 YorumlaYatakta doyurabilirsiniz.
00 Yorumlaboşan
00 Yorumla
+1 yılayrıl
00 YorumlaSen de başka kadınlara bak
00 Yorumla
+1 yılerkek bakar ya
00 Yorumla
+1 yılAyrılma sebebi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoyuramiyor muyum diye sor
04 Yorumla