Eşimin instagraminda açık saçık kızların profiline girip baktığını gördüm evlendigimizden beri arada bir girip bakiyor bu durum benim canımı çok yakıyor acaba yetemiyor muyum vücudum ona hitap etmiyor mu diye düşüncelere dalıyorum artık psikolojim bozuldu. kendisi bakmadığını söylüyor herşeyi sürekli inkar edip bana bağırıyor niye büyütüyorsun diyip çekiliyor kenara ben artık kaldıramıyorum annemle paylaşıyorum bu durumu annem ise her erkek bakar kızım diye geçiştiriyor bu durum bu kadar normal mi evli bir erkeğin Açık saçık kızlara bakması? Ne yapmalıyım siz ne düşünüyorsunuz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamm canım, öncelikle böyle bir durumda kendine haksızlık etmemeli ve hemen suçu kendinde bulmamalısın. Suçu kendinde aramak şu durumda yapacağın en sağlıksız yol. Sorununu çok iyi anlıyorum ve sana bu konuyu uzun uzun açıklamak istiyorum. Senin gibi bir sürü kadın olduğunu biliyorum, o yüzden bu yazı sen ve seninle aynı durumu yaşayanlar için gelsin.
Eşini Seven Erkek Başka Kadınlara Bakar mı?

Eşini Seven Erkek Başka Kadınlara Bakar mı? Eşini seven erkek, çevresindeki kadınlara dikkat edebilir ve bunu bilinçsiz şekilde yapabilir. Yani biz kadınlar da bazı zamanlar güzel/yakışıklı bulduğumuz kişilere bakabiliyoruz. Eşinin başka kadınlara bakmasını doğal karşıla demiyorum ancak bunu neden yaptığını, niyetinin ne yönde olduğunu anlamaya çalış. Yani başka kadınlara bakmasının sebebi ve yoğunluğu çok önemli. Eşinin bu davranışı sadece geçici bir beğeni ve masum bir ilgi ise, bu zararsız kabul edilebilir. Ancak bu bakış ileri düzeyde ve sık sık yaşanıyorsa, bu durum ilişkiniz için bir tehdit oluşturabilir. Dediğim gibi eşinin niyetini iyi anlaman gerekiyor. Hatta bir noktada karşına alıp, iletişim kurmaya çalışmalısın.
Eşim Sosyal Medyada Başka Kadınlara Neden Bakıyor?

Eşim Sosyal Medyada Başka Kadınlara Neden Bakıyor? Sosyal medya, hemen hemen herkesin bir parçası haline geldiği büyük bir alan. Burada gün içinde birçok farklı insan ve yaşamla karşılaşıyoruz. Eşinin sosyal medyada farklı kadın profillerine bakması birkaç sebebi olabilir; merak, alışkanlık, boş vaktini öldürme, ilişki içi monotonluktan kaçma isteği ya da duygusal ve fiziksel tatminsizlikler. Ben buradaki son iki maddeye takılmadan önce eşinle bu durumu konuşmanı öneririm. Evet evliliğiniz zamanla monoton bir hal alabilir ve bu durum eşlerden birinin yeni deneyimler aramasına yol açabilir. Bazı durumlarda ise kişisel öz güven sorunları da bir faktör olabilir; eşin, başkalarından alacağı ilgi ile kendini daha değerli hissedebilir. Ancak bu gibi düşüncelere takılmadan önce lütfen iletişim kur. Çünkü bu saydığım nedenler sadece bir varsayım.
Bir erkek eşi olduğu halde neden başka kadına bakar?

Bir erkek eşi olduğu halde neden başka kadına bakar? Bir erkeğin eşi varken başka bir kadına bakmasının birçok sebebi olabilir. Bu sebepler kişiden kişiye ve karaktere göre değişebilir. Bazen bu davranışın sebebi evlilikte duygusal veya fiziksel tatminsizlikten kaynaklanabilir. Bazı erkekler evlilikte ya da rutinleşen ilişkilerde yeni deneyimler arayışına girer. Mesela başka kadınlardan ilgi görmek erkeğin öz güvenini yükseltir. Ancak benim naçizane fikrim, eşinin farklı heyecanlar aradığını düşünmüyorum. Yani sosyal medyadaki kadınlara bakmasının sebebi sadece vakit geçirmek olabilir. Ama sen yine de temkinli ol ve eşinle bu durumdan rahatsız olduğunu anlat. Onunla bu konu hakkında konuşarak, iletişim kurarak çözmeye çalış. Umarım sana ve senin gibi düşünenlere yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler ve saygılar :)
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 566 cevap paylaştı. Erkeklerin %80-90'ı sevgilisi veya eşi olsa bile bakıyor böyle şeylere, bakmıyorum diyen de büyük ihtimalle yalan söylüyordur veya yaptığının masumane bişey olduğunu düşündüğü için bakmadığını varsayıyordur. Bu durumun seninle ilgisi pek yok üzülme bu açıdan. Diğer yandan kabullenebileceğin bir durum değil ve eşine kızmakta sonuna kadar haklısın, onun da itiraz etmeye hakkı yok, insan azıcık utanır ve hata ettim bi daha yapmayacağım der geçer. Bu durum boşanmayı gerektirecek bir durum mu, bence evliliği bitirmek bu kadar kolay olmamalı ama bu benim düşüncem. Sen ve başkaları aksini düşünebilirsiniz.
44 Yorumla
Soran+1 yılEvliliği bitirme noktasına getiriyor hareketleriyle ve bana yaptığı ters psikolojiyle. Yani hatasını anlayıp benden özür dileyip bidaha bakmayacağım diyip utanç duymuyor aksine yağ gibi i
Soran+1 yılUste çıkıp bana daha ağır laflar söylüyor karmakarışık bir durum icerisindeyim
- +1 yıl
Tahminen baskın bir tip ve yaptığının hata olmadığını, senin bu durumu fazla konuşmamanı görmezden gelmeni bekliyor. Bence aranızın çok iyi olduğu bir zamanda, onun da mutlu ve pozitif olduğu bir zamanda seninle benim için çok önemli bir konuyu konuşmak istiyorum deyip bu konuyu aç. Anlıyorum bazı dürtülerine göz geçiremeyip bunu yapıyorsun ama sen bunu yapınca ben çok kötü oluyorum deyip durumun ciddiyetine varmasını sağlamaya çalış. Kesin işe yarar diyemiyorum ama kızmadan damarına basmadan uygun bir şekilde konuşursan belki yaptığı hatanın farkına daha iyi şekilde varabilir.
Diyeceksin ki, ben neden bu konuyu böyle kibarca açıklamak zorundayım, evet haklısın. Ama şu ortamda sanki sen alttan alıp böyle uygun bi şekilde konuyu anlatır ve kibarca lütfen yapma dersen yaptığı hatanın farkına daha iyi varır gibi duruyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim deneyecegim
Kanka evliliğiniz biraz ilerlesin. Erkekleri daha iyi tanıcaksın. Her erkek bakar. Her evli erkek bakar. Sen onu her dk her konuda mutlu da etsen her zaman bakar. 40 yşndayım. Eşim bana da çok kızardı. Artık takmıyor. Çünkü sadece bakıyorum ve geçiyorım. Önemli olan eşinle senin aranda bağ var mı? Eğer varsa lütfen gereksiz kıskançlık yapma. Üzülen hep sen olursun
43 Yorumla
Soran+1 yılYani baksın diye tamamen umursamayip görmemezlikten mi geleyim? Bu benim için çok zor
- +1 yıl
40 yaşına kadar erkek olmuşsun ama adam olamamışsın dayı. bir de övünerek söylüyorsun yazık ya. senin hatun daha iyisini bulmuştur o yüzden takmıyordur artık. 40 yaşına geldin kadın psikolojisini öğrenemedin mi? takmıyorsa taktığı başkası vardır :D
+1 yılHocam bi bakmak var bide bakıp süzmek var sadece bakıyorsa önemli değil dışarda orada burada olsun mesela biri saçını tuhaf yapmıştır dikkatimi çeker bakarım bu nasıl saç diye ama o kızın saçlarına uzun uzun bakıyorsam işte burada sorun var eşin yapmaması gereken bir şey yapmış özür dilemeli
62 Yorumla
Soran+1 yılÖzür de dilemiyor işte
- +1 yıl
Allah sabır versin ne diyim nice kızlar harap oldu evlilikte
Aile & Toplum konusunda 18b cevap paylaştı. Güzelim erkekler maalesef öyledir. Çirkin karısı olanlarda bakar. Fıstık gibi güzel karısı olanlarda bakar. Günümüzde teknoloji öyle müsait ve uygunki bir çok kadın o resimleri koyuyor ve erkeklerde bakıyor onu yadirgama neticede sana gelip senle cinsel doyumu yaşıyor ya sen ona bak
04 Yorumla
Soran+1 yılHem benimle cinsellik yaşasın hemde bırakayım istediğine baksın bu kafada mi olayım yani bunu yapamam
- +1 yıl
Olayı öyle düşünme erkeklerin doğası bu, toplumumuzun erkegin yetistirilme şekli ve erkeğe yüklediği görev o şekilde sen onu sorun etme. Adamın elini kolunu bağlama öyle sıkarsan yasağa daha çok yönelir. Seni sevmişki seninle evlenmiş. Bence hoş gör sorun edilecek durum değil
- 1 yıl
Ne anlatıyorsun sen ya savunduğuna göre demekki sen de aynı şeyleri yapıyorsun erkeklerin doğasında mı aldatmak var yani adam olan karakterli olanlar aldatmaz karakteri bozuk olanlar beyni çalışmayanlar aldatır anca aq seviyesi düşük olanlar aldatıyor bide bilimsel olarak kanıtlandı doğa gereği değil yani😂 sevseydi aldatmazdı kesinlikle ayrılmalı onun sevgisini hak etmiyor
- 1 yıl
@Kfşdlddll senin yanında bakmamalı seni seviyorsa senin yanında bakmamali, erkeklerin yetistirilme şekilleri kızlara göre daha serbest o yüzden sen yokken belki bakar ama evli ise baksada karısını sever sevmeli diyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
35Cevap
+1 yılAnlamadığım şey nedir biliyomusunuz bu durumu bukadar nasıl normalleştiriyosunuz kocanız bi kadına bakıyor açık saçık evet rahatsız oluyoruz kadın olarak bakamaz yapamaz ya da attık beni ve vücudumu beyenmiyomu diye düşüncelere dalıyoruz ve bunu her yaptığında psikolojimiz alt üst oluyor peki erkekler bu sorun size karınız sosyal medya gibi bi platformda sizin yaptınız gibi orası burası belli olan kaslı yakışıklı dar dar şortlar giyen üstünde tşört olmayan bi erkeği izlediğini görürseniz naparsınız acaba bu hayatta her şey karşılıklıdır siz yapınca bizden hoş görmeyi bekler masumca zannedersiniz biz yaparsak konu boşanmaya kadar gider çünkü bize açık saçık giyinmemize bile izin vermezsiniz çünkü siz açık saçık insanlara baktınız için karılarınızda açık saçık giyindiğinde başka erkeğinde karınıza bakma ihtimali bile sizi çıldırtıyor öyle değilmi ozaman kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapmıcaksınız inanın acıyorum halinize 🙌
1060 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle eşin karektersiz diye kendinde problem aramayı kendini suçlamayı bırak. Onun dışında anlattıklarına bakılacak olursa eşin tartışmadan konuşmadan kaçan direk seni suçlayan daha olgunlaşmamış basit biri. Bu süreçte yapman gereken en mantıklı şey eşinden boşanmak olur çünkü böyle basit biriyle bir ömür geçmez ve mutlu olma şansın yok. Bu arada sen nasılsın çünkü yaşadığın şey çok zor bir şey konuşmaya ihtiyacın olursa istediğin zaman yazabilirsin
114 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler iyi diyemem çünkü evlendiğimden beri bu konularla çok basim ağrıdı mutlu bir evlilik yaşayacağım bir insan değil boşanamıyorum da babam bana bu sebeplerle gelme seni fiilen boşadiginda kapım açık olur bakmaula etmeyle yuva yıkılmaz diye oda yardımcı olmadi bilmiyorum düzeleceği gibi de yok özür de dilemedi Allahtan çare bekliyorum
- +1 yıl
Ya kıyamam sana konuşmaya ihtiyacın var mı peki?
- +1 yıl
KaraMizah ne kadar gereksiz bir insansın... kız derdini paylaşmış sen yavşamaya başlamışsın eşinden boşan demişsin oldu boşansın sana gelsin...
Soran+1 yıl@Learnedman gereksizler işte
+1 yılAynısını ve hatta çıplak videolara bakarak mastürbasyon yapmış eşimi yakalayan bir buçuk yıllık evli bir kadın olarak yazıyorum. İlk gördüğümde ölmek istedim. Belki günah olmasa canıma bile kıyardım. Çünkü bir kadını o derece etkiler bu durumla karşılaşmak. Erkekler hiçbir zaman anlayamaz bu hissi. Eşim de anlamadı. Yavaş yavaş soğudum ondan. Hiçbir zaman bir tarafa atıp umursamamazlık yapamadım. Ama sonraları şöyle bir karar aldım. Telefonuna geçmişine bakmayı azalttım. Aylar var bakmam. Bu bana iyi geldi. Çünkü şunu unutma sen ondan daha değerlisin. Çünkü bu canı sana Allah verdi. Hayatın bir erkeğin uçkuruna olan zaafı yüzünden harcanacak kadar basit olmamalı. Ve sonra baktım ki mutlu mesut geçiniyoruz. Kavgalar azaldı. Çünkü ben görmezden duymazdan gelmeye çalışıyorum Aksi takdirde cehennem olacak dünyam. Çok zor ama sana da bunu tavsiye ederim. Lütfen bir süre böyle yapmayı dene.
263 Yorumla- 1 yıl
Pes ya böyle adamı bosamadinizmi
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen bunlara bakma yüreğinin sesini dinle bekara karı boşamak kolay... için her ne kadar acısada doğru düşün öyle karar ver... eşini seviyor değer veriyorsan tabiki... sevmesen zaten evlenmezsin..
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgimin kalmadığını düşünüyorum ama boşanamıyorum ailem yuzunden
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen burada tek karaktersiz görüyorum, o da eşin. Birde zeytinyağı gibi üste çıkıyor, umarım bu adamdan çocuğun yoktur varsa da tekrar çocuğun olmasın. İnsan kimden çocuk yapacağını iyi belirlemeli
88 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum yok düşünmüyordum da kendisi olgun olmadığı için çocuğa bile bakamaz bu halde
- +1 yıl
Elbette, tüm sorumluluklar senin üzerine yığılır. Halbuki çocuğu anne ve baba birlikte yaptığı için sorumluluk tek bir kişinin olmamalı. "Çocuk bakmak bir ekip işidir" der Doğan Cüceloğlu, kendisini de bu vesileyle rahmetle anıyorum. Anne, baba olmak her yiğidin harcı değil, sonu bitmeyen bir sorumluluk aslında, bu uğurda sana yardımcı olan bir eşin olmayacaksa, boşanma hasıl olsa dahi çocuğunuzun anne ve babası olarak kalamayacaksanız asla ve asla bu adamdan çocuğun olmasın
Soran+1 yılAilem bu küçük problemler için yuvanı yıkma diyorlar yani fiilen seni aldatırsa o zaman kapımız açık diyorlar. Ama şu an benim içimde güvensizlik şüphe nefret her şey oluştu bunları gördükten sonra. Bundan sonra nasıl davranacağımı bilmiyorum yaptığından pişman olup özür bile dilemiyor
- +1 yıl
Özür dilese dahi belki istediğini almak için özür diler, çabucak güvenme.
Aldatmak aldatmaktır, aileler bazen öyle çok yanılıyor ki, lütfen hamile kalma bu adamdan, bu adam bir girdap, bu adama bir çocuk verip kendini bir girdabın içine sokma lütfen, bu adam baba olmayı haketmiyor, çocuk yokken ayrılmak kolay lakin çocukla zor, çocuk yokken ayrılsan bu adam hiçbir şeyin olur, lakin çocuğun varken ayrılırsan bu adam hayat boyu senin çocuğunun babası olarak kalacak, ilk evvela önlemini al ve çocuğun olmasın, bir işe girip çalışmanı tavsiye ederim, birikim yapıp öylece boşan istiyorsan lakin asla çocuğun olmasın, şayet çocuğun varsa tekrar anne olma bu adamdan, bu süreçte onun değişip değişmediğini de görürsün lakin özür dahi dilemeyen adam nasıl değişmek istesin
Soran+1 yılÇocuğum yok dusunmuyorum zaten olgun değil kendisi pişman da olmuyorsa benim bundan sonra bir çabaya girmeme gerek de yok
- +1 yıl
Kesinlikle öyle, kendin için en doğru kararı verdin, çocuk işleri çıkmaza sokabilir, sadakat yoksunu bir kişiden çocuk yapılmamalı
Soran+1 yılVe şunu da söylemek istiyorum sürekli bana sen bana hayal ettiklerimi yaşatmadin diyor ve bana karşı çok ilgisiz asla mutlu etmesini bilmiyor bu hep hayata karşı bir isyan içinde arabam yok veya mutlu değilim herşeyden cok şikayetçi çocuk gibi halleri var konu boşanmaya gelince elleri titriyor ama kendisini de değiştirmiyor hayatım kararmış gibi hissediyorum bu konu hakkında ne dusunuyorsunuz
- +1 yıl
Karamsar, melankolik bir adam, değişmeye yanaşmıyorsa bu devran böyle sürebilir mi? Allah'tan çocuğun yok, çocuğunun olmaması çok büyük bir artı. Sana tavsiyem şayet boşanırsan 1 yıl kimseyi hayatına almaman yönünde olur ve Serhat Yabancı'nın Evlenmeden Boşanmadan Önce İyi Düşün kitabını okumanı da tavsiye ediyorum
- Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılyani yaptığı kötü bir şey ama için bir nebze rahat olsun o açık saçık çok takipçili kadınlar eşine bakmazlar merak etme onların gözü yükseklerde zengin adam arıyorlar parasını yemek için ya da kaslı maslı sixpackli adam falan.
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ben kendi eşimin bakmasindan rahatsizim bunu da biliyor ama yapıyor işte psikoloji falan kalmadi bende
Bence sen onun yaptığı gibi bir şeylere bakmaya çalışma. İftira atar, kendi yaptığını inkar eder. Toplumun saçma tabularından dolayı sonunda sen zararlı çıkarsın. Yaşım küçük olduğu için gerekli tecrübeye sahip değilim ama büyükleri dinle derim ben. Zira benim kuzenim de benzer bir durum yaşadı. Ailesi sabret dedi, en sonunda kızın üstüne laf gelmeyecek şekilde; erkeğin suçlu olduğunu ispatlayarak boşadılar birbirlerinden. Şu anda kuzenim mutlu olduğu kişiyle evli.
52 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevabın için ona yaptığının aynısını yapmak istedim ama içim elvermedi
- +1 yıl
Sen iyi bildiğini yap bence. Baktın olacak gibi değil, o zaman bi şekilde aileni ikna etmeye çalışırsın. Bu arada erkeği aklamaya çalışmıyorum. Ben sadece ortada çok ciddi bir mesele olduğu için olabildiğince temkinli yaklaşmaya çalışıyorum. Evlilik bu, günümüz yozlaşmış insanının öyle basite aldığı bir şey olmamalı. Hakkında hayırlısı olur umarım, Allah yardımcın olsun
- Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBu gün bakar, yarın ilk fırsatı değerlendirir..
51 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim
- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılher erkek bakar mı? yavrucum o zaman hiçbir erkekle olma. senin sadece cinsellik vasfı olan bir canlıya ihtiyacın var mı? zannetmiyorum.
00 Yorumla Senin rahatsız olmana rağmen devam ettiriyorsa normal değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma ile tehdit etmeme rağmen bir ay sonra yine aynısını yapacak yani ben ne yapabilriim ki ona ceza verip uzaklaşmak mi çözüm konuşulsa bile hallolmuyor
Soran+1 yılPeki ben kendisine aynısını yapsam Ne hissettiğimi anlar mi?
- Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇoluk çocukla sevgili olmanın zararları isimli şiiri okudunuz
32 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Bu konuda kimse yardımcı olamaz. Kim ne derse boş.
Sizin problem tam olarak şu. Daha hamken yetişkin olmadan evlenmeniz. Kocana sövsen , sevsen boş. Adam daha gozunu doyurmamıs evlenmıs.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDürtüsel bir durum Poligamik dürtünün etkisi altında O kadınlara aşık diye bakmıyor Sadece Şehvet güdüsüyle bakıyor derim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni beğenip arzulamıyor mu ya bu senin elinde ama onunda başka kadınlara bakması çok yanlış
06 Yorumla
Soran+1 yılYetemedigimi düşünüyorum
- +1 yıl
Niye yetmeyesin ki sende olmayan başkasında olan ne
Soran+1 yılBende Yok demekki beğenmiyor ki başkalarına bakiyor bundan sonra bende aynısını ona yapacağım
- +1 yıl
Saçmalama yaa öyle düşünme🤦🏻♂️ ne demek bende yokki başkasına bakıyor
Soran+1 yılNasıl düşüneyim bir erkek gözünden neden karısı duruken başkasına bakar
- +1 yıl
Nasıl bir kadın nasıl bir eşsin 🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun aynısını babam da yapıyordu ama ben görmemiş gibi yaptım bilmiyorum kendini düzeltmeye çalışıyor sanırım
21 Yorumla
Soran+1 yılDemekki her erkek böyle
+1 yılNerden buldun bu yavşağı... bundan sana koca olmaz ki. ayril. cikmaz sokak bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamıyorum ailem bu küçük bir şey yuvanı yıkma diyorlar
senin fiziğin nasıl? ve eşin için özel bakım giyim gibi şeyler yapıyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yapsam da kendisi dış bile fırçalamaz yatağa girerkrn.
+1 yılSende başka erkeklere bakıyor gibi yap
06 Yorumla- +1 yıl
Doymamış mi
- +1 yıl
6 ay çok erken
Soran+1 yılPek umursamiyor
- +1 yıl
Kaç günde bir birlikte oluyorsunuz
Soran+1 yılBu özel sorulari sormayin
- +1 yıl
Özele gel
+1 yılNe kadar oldu evleneli
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay oldu
- Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaşında karısı olan adam bakıyorsa ne diyelim
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun Bende mi onda mi anlayamadım.
- +1 yıl
Tek sizde değil eşinizde sorunlu olduğu belli
+1 yılHiç de normal değil. Sen bak bakalım ne diyecek
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu kendisine yapmayı düşünüyorum.
- +1 yıl
Ne diyeceğini merak ettim şimdi :)
+1 yılEşin aldatmaya meyilli bir tip
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmaya kalktı zaten de kiz yüz vermemiş yani ben nasıl bir insanla evliyim anlamış değilim
- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yılSeni sevseydi bakmaz dı.
00 YorumlaSevmiyorum bu tip kocaları
10 YorumlaGözünü senden alamayacak seviyeye getir kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne yapayım ki kendisi benim için dişini bile fırçalamaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende bir anormallik yok.
08 Yorumla
Soran+1 yılNapabilirim peki
Cevap sahibi+1 yılAdam Abaza olduktan sonra çokta yapabileceğin bir şey yok kardeşim. Allah ıslah etsin
Soran+1 yıltem çare dua etmek sanırım
Cevap sahibi+1 yılSenin profilinde diğer sorunu okudum. Dua etmeklede çare bulamazsın sen.
Cevap sahibi+1 yılHa birde sakın çocuk felan yapayım deme
Soran+1 yılDüşünmüyorum bu bana bunları yaptıkça
Cevap sahibi+1 yılPişmanlığın olacak çünkü. Sizin bir geleceğiniz yok zannımca
Soran+1 yılşu an pişmanım kendime kızgınım bir ton çabayla evlendik.
Belki aklında başka düşünceler vardir
22 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Evlenmemek için sebeplerr
41 Yorumla
Soran+1 yılPişmanım zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni beğenmiyordur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbaktırma
02 Yorumla
Soran+1 yılBu mümkün değil gizli gizli de bakan bakar
- +1 yıl
tamda zaten evlı bekar bakmayan da yokı
+1 yılsen ilgisiz misin acaba
04 Yorumla
Soran+1 yılİlgileniyorum daha ne yapayim
- +1 yıl
yanlış anlama ama gece hayatınız önemli. ilişki sayısını artır ona sürprizler yap. evliliğini kurtarmak istiyorsan.. çıplak kızlara mı bakıyor.
Soran+1 yılO benim için neden ugrasmiyor
- +1 yıl
tabi karşılıklı olmalı. farklı pozisyonlar dene. kırmızı gecelik al. aklını alman lazım. elde tutmak istiyorsan
+1 yılEşin o. c
11 Yorumla
Soran+1 yılKonusulmayla da gecmiyor
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğunuz var mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğumuz yok
- +1 yıl
Olan çocuğa oluyor.
Eşine bu konuda "ya onlar ya ben" uyarı yapmalısın
Soran+1 yılAnlamıyor ki kaç kere bosanicam diye gözünü korkuttum ama bakan bakiyor işte
- +1 yıl
Eşin bir şeylerin peşinde.
Bana tam olarak anlatır mısın eve geldiğinde sana nasıl davranıyor ve onun üzerinde senin dikkatini çeken bir şeyler oldu mu❓ - +1 yıl
Ya da onunla ilgili bir şeyler yakaladın mı❓
Soran+1 yılHayır ınstagramda bakiyor kizlara
- +1 yıl
Sen eşine karşı ilgili olduğun halde eşin sosyal medya üzerinden farklılıklar mı arıyor
Senin esin niye böyle
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle bende bilmiyorum
Soran+1 yılDegilim
+1 yılKişiliği bozuk.
03 Yorumla- +1 yıl
Alışkanlık da olabilir.
Soran+1 yılBen olgun olmadığını düşünüyorum bana ters psikoloji yapıp ağlamalarıma rağmen sen nasıl bir insansın ki konuyu boşanmaya getirdin seninle yola çıkılmaz dedi.
- +1 yıl
Evet birde seni manipüle ediyor. Akilli güya.
+1 yılSeninle alakası yok eşin maymun
03 Yorumla
Soran+1 yılBen nolucam peki çok yiprandim
- +1 yıl
Ablacım Allah kolaylık versin valla takma ya sıkma canını boş ver o şekilde kabul et dua et sürekli eşin düzelsin insan olsun diye
Soran+1 yılSaolasin
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ona söylesene
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu onunla konuştum ağladım bağırdım cagirdim adam öylesine girip baktım demekten başka hiçbişey yapmadı bir özrü bile olmadi bana
- +1 yıl
canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözü dışarıda demek ki
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve ben çok yipraniyorum
Cevap sahibi+1 yılBu senin yetmemenle alakalı değil, kişiliği ile alakalıdır
Soran+1 yılBoşanmaya kadar gitti Bu konu annemgili aradim bir şey olmaz bakmayla dediler bidaha yapmasın dediler ama yapacağından eminim
Cevap sahibi+1 yılGizli yapar yinede yapar. Istersen özelden konuşabiliriz.
Cevap sahibi+1 yılTakıp atacak misin
+1 yılNedne
10 Yorumla
+1 yılBende olsam bende bqkarim
00 Yorumla
+1 yılBana doğru gelmedi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılÇivi çiviyi söker
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sende kaçamak yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende başka erkeklere bak
02 Yorumla
Soran+1 yılBende aynısını yaparsam daha çok kötü olmaz mi aramiz
Cevap sahibi+1 yılGizlice bakıcaksın heralde açık açık değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakar ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaksın
00 Yorumlagozlerını oy
00 Yorumla