Eşim başka kadınlara bakıyor?

Yeni evliyim. Sevgiliykende bu konu yüzünden çok tartıştık. İnce çorap seviyor özellikle kış aylarında hep problem yaşıyoruz. Görüyorum ki bacaklara da ilgisi var. Yanımızdan şortlu kadın geçti gözlerini yan çevirip baktığını gördüm ona söylediğimde hangi kadın diye sormaya başladı. Bende yalan söyleme bari baktım de dedim. Bi kere restauranttan çıkıyorduk yansımadan şortlu güzel bacaklı birine kitlendigini gördüm ona söylediğimde yanlış görmüşsün ben tatlılara bakıyordum dedi. Bacak gördüğünde hemen gözleri bacaklara kayıyor ve bu durum beni rahatsız ediyor. En son tartışmamızda konu boşanmaya kadar gitti. Çok ağır konuştum o da ağır konuştu. Sonra toparladık. Kesinlikle böyle şeyleri kabul etmiyorum ben sapık değilim deyip duruyor. Ve bu aralar iyiyiz aklıma geliyor yaşadığımız şeyler ve kendimi kötü hissediyorum. Hiç böyle şeyler yapacak bi adam değil onu tanıyan birine söylesem ihtimal vermez. Tek problemimiz bu. O da biri geçtiği zaman kafasını çevirmeye çalışıyor ama bazen de gözünün takıldığını görebiliyorum farkında olmadan mı yapıyor. Ben onun ilk sevgilisiyim.

Eşim başka kadınlara bakıyor?