Hepimiz haliyle güzel yakışıklı birini görsek dönüp bakıyoruz ama öyle dalmiyoruz 😏 dün akşam masterchef programında güzel bir kız vardı , eşim gözlerini ayıramadı😒 yoksa arda kaç kez kalkıp balkona sigaraya içmeye çıkan biri bölüm bitene kadar durdu. Sözde çay koyup gelicekti birde , kalkamadı gerçekten gözleri tvdeydi. Bisey desem abartiyorsun diyor , bisey de demedim.. ama sonra kız gidince nedense kalktı sigara içmeye gitti
Arada kız bisey desin göya kötülüyor kızı , hep öyle yapıyor bakımlı güzel bir kız bisey dese kötülemeye başlar sanki ben anlamıyorum niye öyle yapıyor 😏
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bunun bide disarda her yanindan gecen kiza bakan versiyonu var:)) her ikisiyle de birlikte olmaya degmez. Ayril knk. Ben ayrildim. Bunun sonu aldatilmayla sonuclaniyor cunku. Degmez yani
Gebote bir senelik evliyiz 😔
Henüz
Daha yolun basindasin cocuk da yoksa ne guzel rahat ayril gitsin. Zaten birgun ayrilik bunun sonu. Gururlu kadin yapamaz fazla boyle adamla
Çocuk yok … öyle dışarda capkinlik yapan biri değil ama akşam dikkatimi çekti.. o böyle yaptıkça da soguyorum
A güzele güzel demek lazım canım alınmamak gerek göz bu bakar yani
Tamam bakılır ama dikkat ki şekilde değil… kız giden e kadar kalkmadı
Vallahi artık bende bakıyorum hayatım bakınca benim olmuyor sonuçta yakışıklı erkek görünce de beğeniyorum şuna bak hayvan gibi diyorum yani o kadar kıskançlık ilişkiyi yıpratır sak biraz
Demekki sana deger vermiyor sende baska adama bak
😓
Degmez üzülme sakin
Bir senelik evliyiz
Bunları kafana takma belkide eşinin sana karşı hissi kalmamistir
Ya tamm yanlış ama size olan sevgisinde eksiklik oluyor mu peki
Söyle söylim hemen elimi tutar ya da sarılır güzel bir görünce 😏
Tamm işte aldanmayın tvdeki elin ksarina bırak ben de bakarım ama sadce bakış pek de bisey olmaz tabiki hee ama arada fırça da yerim ama olsun atsın tabiki fırçayı da eşim
Arada lafı sokuyorum, ama bisey demedim akşam bu sefer. Kendimide iyice küçültmek istemem. Ama isterim oda beni böyle kıskansın
Yoo yyoo siz atın ki fırçayı dikkat etmeye başlasin nasil yaa seni hic kiskanmazmi cook ilginç
Benim kadar değil …
Niye acaba mesela bi erkek size baksa görse bisey demez mi
Ben kendimi okadar ulu orta göstermiyorum. Yani açık giyinmem hiç ama balayinda bile bisey demedi
Balayında ne oldu ki mesela yazabilirmisiniz acaba
orada herkes gibi mayoyla geziyorsunuz ya hani
Himm yazabikirmisiniz acaba mumkunmu
Satıcı biraz orta yaşlı bir adamdı , sana nasıl bakıyordu dedi birde gülerek yani
Hosuna mi gidiyor ozman
İstek atarmisin iz rica etsem
Sanmam ama öyle dedi
Abla sen kac yaşındasın icin gecmis senin hep ev islerinin arkasina sığınıyorsun da olmaz ki boyle
Yaşım 40 geç evlendik.. neyaplaim onlar olmayanda olmuyor eve geliyor acıktım diyor.
E sen nasıl bir kadınsın güzel misin 40 san bence hala oluru var bu işin gayet baktırabilirsin kendine eşine hatta gençlere bile
Demek ki senin muamele iyi değil
Daha ne yapayım, işten gelir yemeği önüne gelir çayı kahveyi gelir.. temizlik ütü zaten…
Cinsel anlamda
Bu işler yaptıktan sonra ona fırsat olmuyor yani ona enerji kalmuyor
O yüzden işte
Ogün ozaman hicbise yapmamanlazim … yani tatilde bisey yapmadığımız için daha rahatız vaktimiz var ama böyle evde olmuyor … tatil lazım bize
Senin iş zor aga
TV deki kadinida kiskanmazsin be gülüm
Ona , Dışardakine yaninizdsn güzel biri geçsin hemen elimi tutar sarılır 😏 ben kaç defa tartıştım bu öyküden oda bana kızıyor yanlış anlıyormuşum
Bişey söyleyim mi kendini yıpratma bu kadar gerçekten hayat kısa seni sevmiş seni beğenmiş ki adam seninle evlenmiş gerisi tırı vırı yaa boş ver bırak sal
Aslında öyle ama.. o böyle yaptıkça kendimi değersiz yetersiz hissediyorum:((
Yaaa cidden süper yorumlar ne kadar yıpratıyor kendini belkide süper yorum ellerine 40 kere sağlık valla giii
Demekki artık senden keyif almıyor sanki
Öyle demeyin bakıyorsa baksın ama bukadar açık etmesin bari 😒 küçük düsürüyor bizde öyle baksak hoşuna gidermeydi
Gitmez tabiki de
Sen bu duruma böyle mi tepki veriyon cidden
Bisey demedim çünkü bisey dediğim zaman kızıyor yanlış anlıyormuşum
Sen bunu zor bulmuşsun sanırım türünün son örneği mi
Hayır tabi ama geç evlendik biz
Olabilir ama bu şekilde genişlik olamaz ağırlığını koy
Kaç defa dedim tartıştık ama bu sefer beni çok kıskanç ilan ediyor
Etsin sen onun karisisin tabiki kiskanacak
Bundan sana koca olur mu sence
Bakıcaz henüz bir sene olucak
Bilemem bende yaşadım böyle şeyler
Beğenmiş demek ki sana olan ilgisi azalmış
Abartmayalım televizyon işte
Mutlu edemiyor musun acaba
suçu kendinde ara. başta gözü aç adamın.
Evde iş ymeek hizmet edeyim derken daha ne yapalım.. aman ev temiz olsun aman yemeğim hazır olsun.. sonra akşamda gönlünü yapayım. Daha ne istiyorsunuz? Siz hanımız için neylaiyorsunuz acaba
haklısın ama serzenişte bulunma ozaman. fantastik tarafını ortaya çıkar arada bi
başka kadına sigara içerek balkonda halleniceene, senin arkana geçmesi için bir yol bul
Ogün evde biri iş yapmayıp sırf kendimle ilgilenmem lazım ozaman
daha yeni evlisin, bazen arkanda bazen üzerinde olması lazım çoğunlukla. anladın işte beni.. o yüzden ev işi yapmakla bitmez. biraz lendine zaman ayır
Haklısınız..
gencecik kızsın. bırak.. iş güç yapmakla bitmez. ama hissiyatımı sölücem kusura bakma ama, kocanda isteksiz biri bence. ya da düşüncesiz, egoist, anlayışsız
En son dediğin den
yazık ama sana🤷♂️buna hakkı yok.. ayrıca sen hizmetçi diilsin.
Değilim tabi.. bir yandan da çalışmamı bekliyor bir yandan ev işi yemek
yaw kızım sen neden evlendin. köle olmak için mi, merak ettim?
sonra çıkar balkona, elin krısına , kzına hallenir.. sonra seni hiç düşünmeden, sende işini bitirir, kalkar gider.. doğrumu?
en başta yazdığım suçu kendinde ara lafımı geri alıyorum.. ve yazık bu kıza ditorum
Eşine süslen ona cilve yap azdır
Bütün gün evde iş yemek yapınca ona fırsat olmuyor 😏
Fırsat olması gereken en önemli şey
Hangi kızmış bu ya
Beğenmiş işte ne olacak
Sende bize bak canim :)