İlla ki cinsellik mi çağrıştırmak zorunda, insan eşiyle, ailesiyle gebeyken fotoğraf paylaşamaz mı, ne kadar saçma insanlara sahibiz ya..
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlla ki cinsellik mi çağrıştırmak zorunda, insan eşiyle, ailesiyle gebeyken fotoğraf paylaşamaz mı, ne kadar saçma insanlara sahibiz ya..
Bence paylaşamaz WhatsApp’ta tanıdıkların vesaire olur olabilirdi Instagram vesaire de bir kadının kendini paylaşması bana göre doğru değil ama tercihlere saygı duyuyorum ister bağnaz deyin ister başka bir şey deyin ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum arkadaş
Cevap
9Cevap
Bana tatil fotoğrafı paylaşmak başlı başına saçma ve görgüsüzce geliyor. Çok yakınlarına isterse atabilir insan. Paylaşıp hava atmak saçma. Başkaları belki gidemiyor vs vs.
Herkes kendini düşünsün beyefendi. Birileri gidecek birileri gidemeyecek. Bizim de yapamadığımız çok şey var görüp, hayıflanmıyoruz veya hasetlenmiyoruz. Herkes durumu neye müsaade ediyorsa onu yaşıyor bu memleket artık böyle. O yüzden herkesin yaşayabildiği hayata saygı duymayı öğrenmek gerekiyor iyi veya kötü hepimize veren de Allah vermeyen de.
Bence görgüsüzlük. Nokta.
15 gün Avrupa'da çok şehiri kapsayan bir tur yaptık. Sosyal medyamda vs hiç paylaşmadım. Aile içi, yakın dost bir iki kişiye sadece.
Nokta diyebilecek kadar kendinizi tepede gördüğünüze göre size bir şey anlatmak pek kolay değildir zaten. Kanaat önderi falan olmalısınız.. Bende bencesini belirttim ama NOKTA diyerek sizin fikrinize saygısızlık etmedim.
Ben zaten kendi açımdan belirttim. Burada yazılanlar bizim fikirlerimiz olduğuna göre 'bence nokta' deme hakkım var herhalde.
Gerek yok ya paylaşmak ayri dert paylaşamamak ayri boş ver
Sapkın düşünceli insan çok fazla.
maalesef gerçekten çok üzücü
Beyin yoksunları işte
vallahi billahi ya sabah sabah sinirlerim bozuldu
Hayır yasak değil, paylaş canım
Paylaşabilir tabiki bundan güzel ne var
çok ayıp yaptıklalrı hamilelik kutsalık
Herkesi dinlersen yol gidemezsin
kaçıncı hafta
napcan ebe misin kardeşim soruyla ne alakası var
Paylaşabilir tabi ki