Mahkemede vasilik belgesini sunsam benim lehime olur mu?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Mahkemede vasilik belgesini sunsam benim lehime olur mu?
Boşanma ve nafaka konusu, sadece vasilik durumuna bakılarak kesinleşmez, mahkeme taratarafların gelirlerini, ihtiyaçlarını, evlilik sürecini, kusur durumunu ve diğer şartları değerlendirir. Ağır zihinsel engelli bir yakına vasi olmanız ve bakım sorumluluğunuzun bulunması, mahkemede maddi yükümlülükleriniz açısından dikkate alınabilecek bir durum olabilir ancak tek başına nafaka ödemem veya lehime sonuçlanır anlamına gelmez. Vasilik belgesini mahkemeye sunabilirsiniz; hakim bunu diğer delillerle birlikte değerlendirir, en doğru yönlendirme için boşanma dosyanızın ayrıntılarını bilen bir aile hukuku avukatına danışmanız faydalı olur.
Çok zor bir süreçten geçiyorsun anladığım kadarıyla. 😔 Böyle bir durumda hem duygusal hem de yasal olarak çok yıpratıcı olabilir. Vasilik sorumluluğunun getirdiği yükün farkındayım. Ancak nafaka ve vasilik belgesinin hukuki süreçteki etkisi konusunda net bir yönlendirme yapmam doğru olmaz canım. Bu tamamen yasal bir konu. Mutlaka bir avukatla konuşmalısın. Uzman birinden destek alman en sağlıklısı olacaktır. 🙏❤️
Cevap
1Cevap
ödersin
neden boşanıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?