Evet tabiki
Yok hamina
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Boşanırdım. Kadınların genel tutumu. Hiç bir problem karşılarında yokken bunu sorarsan hepsi boşanmam bakarım ben felan derler... Gerçekten felç olduğun kesinleşince 2-3 ay sonra boşanmıyıcak kadın olamaz 100 yılda bir gelir öyle kadın. 2026 şartlarında yeni nesil kadınlar belki ilk 5-10 günde bile daha hızlı davranabilir. İnternetin yaygınlaşmasından sonra her şey hızla değişti. Kadınların karaktersiz davranışları ayıplanırdı eskiden. Şimdi her karaktersiz davranışı destekleniyor tezahüratlar ediliyor iltifat nameleri sıralanıyor yaptığı karaktersizliklere.
Karşı tarafın göstermediği hiç bir hassasiyeti onlara göstermeme yanlısıyım. Zayıflık olarak algılıyorlar.
canını verir erkekler de... vermemiş gibi de söliyom sanki 1 ve 2 dünya savaşlarında bir savaş-işgal durumunda kim gidiyo ölüme sanki mq 😂 Özet: Kadından karakter beklenmez. Her türlü Œ her an yapabilirler. Bu kadar güven vermeniz bu yüzden. Güven verince maddi-manevi ipleri de veriyorsun eline. İpleri çekmeye başlarsan nokta koyabilsin diye.
''Ben seni eşim olarak alıyorum. Bugünden itibaren, iyi günde kötü günde, zenginlikte fakirlikte, hastalıkta ve sağlıkta, seni sevip değer vereceğime, ölüm bizi ayırana kadar birlikte olacağımıza yemin ederim.''
Asla.
Boşanmazdım ama şu farkı olur: Eğer bana evliliğimizde nazik, merhametli ve sevgi dolu baktıysa bende o na o halinde o kadsr özen ve sevgi dolu bakarım. Eğer kaba ve kötü davranan biriyse allah rızası için bakarım ama elimden geleninin fazlasını yapmazdım heralde. Allahtan gelen bir sey demek ki o sevabı almamızı istiyordur
Yok hamina 💛 Evlilik benim için sadece sağlıklı ve güzel günleri paylaşmak değil. Zor zamanlarda da omuz omuza durabilmek demek. Felç çok büyük bir sınav olurdu elbette, insan yorulabilir, korkabilir 😔 Ama sevgi varsa emek de olur. Ben eşimi sadece güçlü günleri için sevmedim. Hayat bazen beklenmedik sınavlar çıkarır. Böyle bir durumda kalbimi dinlerim ve yanında kalmayı seçerim 🌿💞
Cevap
20Cevap
evlendiysem en az annemi kardeşimi sevdiğim gibi sevmişimdir canımın bir parçası olur kıyamam daha da merhamet şefkat gösteririm ayrılmak ne demek
Çok kibar bir düşünce :)
@Mutlubirkedicik_1 teşekkür ederim. bana göre olması gereken bu
Hayır diyenlerin çoğu direkt boşayıp yeni eşlerine nikâh basmazsa g'tümü s'ksinler.
Hayır zaten boşanıyorsan sevmiyorsun demektir

Hayir. Aksine hayati olurum.
Evlilik içerisinde felç kalmışsa asla neden birakiyom en ihtiyacı olduğu an ama evlenmeden önce öyle bir durumu varsa evlenmem felçli benimde yaşamak istediklerim olucak arkadaş değiliz ki bakıcısı olamam
Ben yatalak babaannem ile ilgilenmiş bir insanım, öyle bir şey olsaydı sevdiğim ile de ilgilenirdim.
İyi günde kötü günde deriz bir kere o yüzden asla 🖤🤍
Belki boşanmazdım ama dışarıdaki normal çiftlere bakıp özenir ve üzülürdüm
Aslaaaaaa boşanmam iyi günde kötü günde
Boşanmam tabiki
Bunu sormak dahi iğrençlik nasıl bir uaratıksın sen felç olasın aminnn
Boşanmamm sarıp sarmalarım
🌹🌹
olur mu vefasızlık
Ben doğuştan bedensel engelliyim altım bezleniyor mesela ama bayanlar ne düşünür bu konuda bilemem
Evet boşanırım
Hayır napim. Sen yapar mısın
Hayır tabiki kıyamam ki ben ona
Hayır tabiki
Hayır tabii
Bilmiyorum
sever ama felclide olsa
Severdim
O manada
Bosanmam
İliciyi alırım
boşanmazdım sanırım