Benim cevabım ise size ne kadar samimi gelir bilmiyorum ama ben bakarım. Sevgi ve sadakat varsa ölene kadar hem kalbimde hemde sırtımda taşırım yeterki yanımda olsun o.
Çok riskli bir soru. Verilen her cevap belki de bir imtihan vesilesi olabilir :D O yüzden bu tarz sorulara yorum yapmaya cesaret edemiyorum. Ama soran kişi için cevap yazmak gerekirse ilk başta belki daha mesafeli olunsa da evlendikten sonra bir sıkıntı meydana gelirse çoğu kişinin bakacağını düşünüyorum :)
Aslında böyle şeylere takılmamak gerekiyor. Çünkü bende küçükken ateşli hastalık sonucunda sadece küçük bir işitme cihazı kullanmak zorunda kaldım ve çok şükür normal bir insan gibi duyuyorum. Allah'ıma binlerce şükürler olsun belki daha kötü olabilirdim.. Unutmamak gerekir ki Her birey birer Özürlü (ENGELLİ) Adayıdır.. Teşekkürler.. :)
Sadece iyi gununde yaninda olacaksa adi evlilik olmaz dost hayati olur hani birinin dostu vardir ona ev acar bakar masraflarini karsilar ya buda tam öyle olur
Hastalıkta, sağlıkta, ölüm ayırana kadar diye bir söz veriliyor. Tabi ki bakılmalı. Hayatın neler getireceği bilinemez. Önemli olan kalplerin arasına bir engel girmemesidir.
Sözlü nisanli veya sevgilimse kendimide bir ömür atese atmazdim. Evlendikten sonra esimin basina gelmisse bir ömür seve seve bakarim. Allahin bana verdigi bir imtihan buda benim sinavim der sag olduguna sukrederdim. Sesini duymak bile yeter, varligi sukur sebebim 😊
Böyle birşey hayatın sunacağı büyük sınavlardan biridir. Ve hiçbir sınavda kazanıp kazanamayacağımızı girmeden bilemeyiz. Ama eğer eş olunabilmişse hastalık bile ortaktır.
Çok güzel bakarım Engelli bir hanım olsa hemen evlenirdim nedenmi çünkü ben ilgi alakayi cok seviyorum bu zamana kadar hep temiz kaldım Dua ederken engellide olsun rabbim diyorum Allah rızasi kazanmak kolay değil :)