18 gü

Aile apartmanında köye gelin geldim, kaynanamların beklentileri neden bu kadar yüksek, hizmetçi gibi hissetmem normal mi?

10 aylık evliyim aile apartmanında oturuyorum kaynanamlar çok iyi insanlar ama bazı yerlerde çok katılar. Kadın evinin anahtarını teslim edip gider bana evini temizlerim yemeğini yaparım çamaşırını yıkarım kendi evime yatmadan yatmaya giderim ye kızım iç kızım otur kızım dinlen kızım böyleler ama.. ben şehirden geldim köye gelin olarak onların düzenine geldim diye her şeye uyum sağlamamı bekliyorlar beni kendileri gibi yapmak istiyorlar köy kızı gibi ben de yapamam deyince benden kötüsü olmuyor bağ bahçe işi yapmamı bahçe sulamamı çapa yapmamı zeytin toplamamı filan istiyorlar köy insanı para verip bir şey almıyor burada her şeyi kendileri yetiştiriyor her gittikleri yere beni götürmek istiyorlar komşu düğün cenaze vs sıkılıyorum kocam da yok yanımda eşim haftada bir geliyor işinden dolayı bu hep böyle değil tabi 2 ay daha sıkıcağız dişimizi sonra gelip gidecek her gün çok bunalıyorum bu kadar beklenti içinde olduklarını düşünmedim hiç gelin değil hizmetçi gibiyim sanki eşime ailesiyle ilgili bir şey dediğimde sanki onları kötülüyormuş gibi düşünüp savunmaya geçiyor ben onları kötülemiyorum rahatsız olduğum beni üzen kıran şeyleri dile getiriyorum sadece bizim düzenimize geldiysen uyacaksın demeye getiriyor o da lafı

Aile apartmanında köye gelin geldim, kaynanamların beklentileri neden bu kadar yüksek, hizmetçi gibi hissetmem normal mi?