Evde Hizmetçi Gibiyim?

20 yaşındayım ve 7 kişilik bir aileye sahibim evde her işi ben yapıyorum yemek temizlik çamaşır her şey yani evdeki herkesin arkasını ben topluyorum ortak kullanım yerlerini dahi ben yapıyorum babam işten geç geliyor her gece ona sofra hazırlamak zorundayım hastayken bile bir gün iş yapmasam hiç yapmıyormuş gibi görülürüm birde abim hasta çok agresif biri beni çok döver heşeye sinirlenir her dediği anında yapılsın ister suçsuz yere bile bana saldırır sinirini benden alır ders çalişmak istediğimde izin vermez zaten ders çalıştığımda yemek temizlik yapmazsam demediklerini bırakmazlar kütüphaneye gittiğimde para vermezler kitap dahi alamam istediğimde yok derler çalış kendin al derler neden sadece ben diye düşünürüm hep yemek yapmaya başladığımda 12 yaşındaydım kardeşlerimi neredeyse ben büyüttüm 9 yaşındaydım daha erken yaşta sürekli sorumluluk sahibi oldum artık sıkıldım çok yoruldum elbetteki yapmalıyım ama evde 7 kişiyken hergün 7 kişinin işini yapmak çok zor geliyor ben mi abartıyorum

Güncellemeler
10 ay
İşe gittiğimde de hep öyle oluyor iş yorgunluğuyla eve gelip yine tek ben yapıyorum evdekiler birşeye sinirlendiğinde günah keçisi ben oluyorum
Evde Hizmetçi Gibiyim?