arkadaşlar ben ev hanımı olmak istiyorum evlenince .yani şimdi tanıştığım kişiler falan hiç sıcak bakmıyor bu olaya .arkadaşlarım manyak mısın diyor evde oturup ne yapıcan falan filan .ben her akşam eşimi evde beklemek istiyorum .türlü türlü yemekler yapmak .sabah kahvaltısını hazırlamak .bebek doğurmak onlara kendim bakmak vvs vs .bunun gibi şeyler .bunlar çok şey mi anlamaıyorum .ev hanımı olmayı istemek gibi bir hakkı olamaz mı bir bayanın ?islama göre erkek evine bakmak zorunda değil mi ?
Cevabın nedir?
+1 yılanlaşılan belli bir olgunluğa gelmişssin böyle güzel düşüncelerine kimsenin tuz katmasına izin verme en güzelini düşünüyorsun ...şimdi bu konu çok uzar gider çünkü birilerinin hoşuna gitmez bu düşüncen güya kadın evde olunca hayattan yoksun kalıyormuş falan filan bunlar teyyareden bahaneler ...önemli olan senin düşüncen tabi çalışmayı düşünseydin onada diyecek yok ama bir gerçek varki iş hayatı kadınları çok daha fazla yoruyor ve yıpratıyor onun için yolundan şaşma...zaten benim çok iyi tecrübe yaptığım ve gözlemledğim bir şey var Özellikle bayanlar birbirinin fikrini çok çok daha fazla etkiliyor ve bozuyor sen sana manyakmısın evde ne yapıcan gibi kendi düşüncesine yer arıyanlara aldırma mutlu yaşantılar sana..
07 Yorumla
Soran+1 yılay onu söyleyenler kocası illa çalışcaksın diyen tipler yani ciddiye aldığımda yok onları .ben çalışıyorum zaten şu anda belli bir birkimim var çok şükür .evlenince sıkınttı çekmem .arabam altımda .nakitim var biriktirdim .yani düğün falan çeyiz olayı için kimseye yük olmam ki .
- +1 yıl
yok kocası illa çalışacaksın demiyenlerde daha çok görülen bir düşüncedir çünkü kadınlarmız çalışmayı hayatta daha çok söz sahibi olmak gibi algılıyor oysa çok daha güçlü oldukları yönleri gözden kaçırıyorlar ..
en büyük etkenlerden biride eşime muhtac olmamak için çalışmalıyım düşüncesi ki bu düşünceyi ben bir türlü kavrıyabilmiş değilim her ne olursa olsun ne demek eşime muhtaç olmamak için eşlerin birbirine muhatc olması kadar daha doğal ne olabilir bilemiyorum ...
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum .eşimden para almaktan çekiniyorum diyolar ben isteyemem falan iyide o senin kocan elin adamı değil ki yani .başka şeyler yaparken çekinmiyorsun ama çok saçma geliyor bana .çalışmazsam ezilirim mantığı var çoğunda bence .yani benimde söz hakım olsun istiyolar .üstün gelme çabası .iyie o adam senin düşmanın değil ki eşin .
- +1 yıl
aynen düşüncene katılıyorum ..bu tarz düşünceler ne yazıkki ön görü yapamıyan toplumumuza aşılanmış bir zehirdir ve bu tarz düşünceler eşler arasındaki ilişkiyi sürekli dejenere yapiyor
Soran+1 yılisteyen istediği gibi birini blsun .mesela benim dayım öğretmendi illa çalışan birinle evlenmek istiyorum dedi bakamam çalışmayan olsa ki gayette bakardı yani .neyse buldu çalışan evlendi sonra bin pişman oldu karısı huysuzun önde gideni hasta etti adamı .o yüzden hayırlısını isteyeceksin şu hayattan her zaman .ben bunu öğrendim .
- +1 yıl
tabikide bende o konuda açık görüşlüyüm ilerde olurda evlenirsem ve eşim illaki çalışmayı isterse kısıtlamam ama çalışmasınıda istemem ...başkalarını bilmemde benim için önemli olan çalışma isteğinin altında yatan neden nedir aileye destek olmakmı , sorumluluk sahibi oldunu daha iyi hissettirip hayatı her şeyi ile paylaşmaya hazırım demekmi yoksa kendim kazanırsam başıma buyruk olurum kocamdan para istemeye muhtac olmadımmı istedğim gibi gezer tozar eğlenirim mantığımı ..
Soran+1 yılhepsi olabilir .erkeğe eyvallah etmememek çoğu zaman
En İyi Cevaplar
aferın sana bea sonunda o ışık doğuyor evet sonunda bayanlar amerıkayı keşfettı :D
214 Yorumla
Soran+1 yılne diorsun ya
Soran+1 yılamarike falan ne iş anlamadım da
Soran+1 yılrahat bir işim olsa bende çalışmak isterim ama yok ki ne yapayım
Soran+1 yılorası öyle .boşanan kadınların yüzde doksanı çalışan kadınlarmış
Soran+1 yılyoo
Soran+1 yıltamam artıladım .eksliyen arkadaşlar belli zaten kimler yorumları okursan görürsün
Soran+1 yılşimdilik kararım bu bakalım .
+1 yılHayir suc değil..en guzeli bence..
Sabahtan beri calisiom birazdan eve gitcem..
Dusun evli olsam bide ev isleri yap..yemek yap isten sonra..
Bence en guzelini yaparsin..
Erkek eve bakmaktan sorumludur..kadin değil..evde bulanirsan part time de calisilir01 Yorumla
Soran+1 yılaynen kesinlikle .bende öğrenciyken bile çalıştım düşün .akşam evde oluyorum şu an bekarım .ama evlenince nasıl olucak yani .rahat bir işi yoksa kadının çalışmaması gerek bence
Herkesin kendi tercihi, ama bana göre kadın-erkek ikisi de çalışmalı. Gün gelir kocan aldatır şunu bunu yapar sırf ekonomik özgürlüğün olmadığı için kaçamazsın bi yere. Ha ona göre koca seçerim diceksin ama 28 yıl geçse bile birbirini yeni tanıyan insanlar var.
34 Yorumla
Soran+1 yılooo arkadaşım ben çalışan aldatılan ona rağmen evliliğini sürdüren kadınlar biliyorum .hiç o işin çalışmakla ilgisi yok .ayrıca bizimde bir ailemiz var arkamızda yani kimsesiz değiliz ya .işler kötü giderse b planım var tabi
Soran+1 yılailem ölürse allah korusun ki bir gün ölücekler biliorum babamın maaşını alıcam zaten aylık olarak dul kalırsam yani evim var arabam var kirada evimiz var çok şükür yeterde artar bile bana o paralar .ben planımı yaptım yani .
- +1 yıl
evlendikten sonra ne özgürlüğü ya?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
15Cevap
+1 yılvalla ne güzel cok güzel hemde böyle kızların oldugunu görmek cok iyi boşver onlar süsüyle yaşamalarına devam etsinler sende güzel güzel yemek yaparsın .Şahsen güzel yemek yapanlardan hoşlanırım .evlendikten sonra belli bi süre çalısır sende evinin kadını olursun en kötüsü :) tebrik ediyorum herşey güzel gönlünce ola . .. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılinşş arkadaşım .şu an çalşıyorum zaten .birikimim var çok şükür düğün fonu hazırladım kendimce yıllardır yoruldum .ağır işlerde çalıştım bir bayan için .biriktirdim arabamı aldım falan .e bir yaşa geldim artık evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum bu olgunlukla çocukda iyi bakarım gibime geliyor .yemek yapmasınıda biliorum çok iyi yaparım
- +1 yıl
inş olur üzülmessin baksana anlatıken bile içtenlikle anlatıorsun :) allah herkese senin gibi akıllı bi bayan nasip etsin :)
Soran+1 yılşu an hazır hissediyorum kendimi anne olmaya eş olmaya .iş hayatından hevesimi aldım okudum ettim .inşş
- Diğer konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yıleşini evde ev hanımı olarak görmek isteyen bir çok insan var..
kulak asma..
ne istiyorsan onu yap..
Bence her bayan evinde olmalı kocası para getirdikce yemeli içmeli gezmeli alışverişe gitmeli.. kariyer yapınca egosunu tatmin etmeye çalışmamalı..
Hayatının boşa geçtiğini erkenden farketmeli..00 Yorumla
+1 yılabi nedfen böylelerini bulaıyoruz yaa. hayır soyunuz u tükendi nedir. ararsın bulamazsın sonra dank diye karşına çıkıverir. ben de diyorum ki nerden bulacam evinin hanımını çocularının annesini .beni güleryüzle karşılayan bir hanıı nasıl bulabilirim diye düşünüp duruyorum. hayır anlaıyoru niyeeeeeeeeee! anneme söyleceğim bana kız baksın banane. :(
14 Yorumla
Soran+1 yılbende benim düşünceme uygun birini bulamıyorum ne garip
- +1 yıl
:)
bulursunuz inşaallah. allah gönlünüze göre versin.
Soran+1 yılamin herkesin inşş
- +1 yıl
aminn.
+1 yılBunları istemek bir bayanın en doğal hakkı. Kimse hem çalışıp hem ev işi yapıp hem de çocuk bakmak zorunda değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle .
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin ederm benim hayallerim ama maalesef erkekler artık çalışan kadın istiyor sorumsuzlasıyorlar ve maalesef çalışmak zorundayız hayatıma kimseyi almadım alırsam duygusallaşirsam seversem birini çalışamam o yüzden sadece iş hayatına odaklanmam lazım çünkü erkekler artık eskisi gibi değil
00 Yorumlabnce cok ğüsel bişiy bnde aynı senin gibi düşünüom giyinip kusanıp makyajımı yapıp mini eteklerimi giyip ewde esimi bklmek istiom:))
26 Yorumla
Soran+1 yılayy bu kızda benden aynen aynen bende öyleyim .akşam o gelirken bakım yapmak böle güzel olmak sürekli evde istiyorum
Soran+1 yılöle oluyormuş zaten .kadının diri canlı olması gerek
- +1 yıl
o mini etek olayı lüfen evin içinde kalsın. ki umarım o niyetle söylediniz. :)
Soran+1 yılarkadaş o anlamda söyledi zaten
+1 yılSen onu bunu bırakta,kaç yalına geldim bir iş güç edinemedim,kendi ayaklarım üzerinde duramadım,ben ev hanımı olmak istiyorum ayağına yatıyorum desene?
29 Yorumla
Soran+1 yılben çalışıyorum bee bilmeden atma
- +1 yıl
bende ev kadını olmayı çok istiyorum :) bu çok doğal bişey,kadın doğası gereği çocuklarına bakmak ister eviyle yuvasıyla uğraşmak ister.. Evlenen erkek bakacak evine :)
Soran+1 yılbencede her kadın kariyer yapmak istemiyor ki ayrıca
- +1 yıl
bıdıbıdbıdbıdbıdb kadınlar...
- +1 yıl
yaşasıııııııınnnnnnnnnnn kötülüüüüüüüüükkkkkkk :)))
- +1 yıl
gıcık ettiniz beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))
- +1 yıl
ohhhhhhh iyi yaptıkk :))) sende insanların görüşlerine saygı duy :) herkes farklı şeyler düşünür,sen çalışan kadın istersin başkasıda çalışmayan..
- +1 yıl
arggghhhh bıdıdıdı bbıbıbdıdı
Soran+1 yılay evet yaa kime ne ki .sen çalışanla evlen bize ne .
suç değil tabi ki:))
size tercihinizde mutluluklar dilerim...26 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler canım
Soran+1 yılbencede
Soran+1 yıl:)
+1 yılçok haklısın bende senin gibi düşünüyorum,ve dinimizce kadın çalışıp eve bakmaz zorunda değil,aksine kadın parası erkeğe haramdır..
13 Yorumla
Soran+1 yılölede artık erkekler çalış diyor
- +1 yıl
o zaman evlenmesin,ben evlenip ona bakacağıma bekar yaşarım babam bana bakar :) babamın mal varlığı yeter bana,benim paramı yiyecek erkeği napayım,ne tür bir adla gezdireyim yanımda ?
Soran+1 yılhaklısın canım bende öyle düşünüyorum zaten .ama bu tiplere pirim veren ve bu duruma getiren bazı kadınlar maalesef
Diğer konusunda 10b cevap paylaştı. Calisan bir bayanim bana göre degil erkekten para almak !
112 Yorumla
Soran+1 yılo adamla yatağa giriyorsun çekinmiorsun para almaktan çekiniorsun illginç .saygı duyuyorum ama evliysen bu sitede gezip erkeklerden artı puan almak hoş değil bence
Soran+1 yılevliysen bu sitede takılman hoş mu sence ?ben evli olsam takılmam da neyse
Soran+1 yılya neyse ne arkadaşım sen erkeğin eline bakma ben bakarım o benim kocam sonuçta olucak sanki elin adamı .
Soran+1 yılerkekten para almak dediğin için cevap yazdım .kızmana gerek yok .aynı fikirde ol demiyorum ki ben çalış banane ki
- +1 yıl
vermeyeceklerini bildigin için desene sen şuna
:D bence senin annen ev hanımı :D sende anneni cok sevion ona özenion
13 Yorumla
Soran+1 yılevet ev hanımı .ama olmasaydıda isterdim
Soran+1 yılkesinlikle
+1 yılEşini çalıştırmak istemeyen gerici insanlar var zaten.Bulursun onlardan bir tane.Sen mutlu o mutlu geçinir gidersiniz :D
013 Yorumla
Soran+1 yıleşini çalıştırıp elindeki parayı pulu alan erkekler çok ilerici dimi almayayım alanada mani olmayayım
- +1 yıl
Yok ama yıl olmuş 2012 kadın da erkekte çalışmalı bence :)) Ben erkeğin eline bakacak kadınlara karşıyım.Ekonomik özgürlüğün olmalı çocugum oldu işim yok diye evli kalıp şiddete ugramayın diye tüm çabam :D
Soran+1 yılne alakası var .ben çalışan dayak yiyen kadında gördüm ve boşanamıyor her şeyi alttan alıyor .bunun çalışmakla ilgisi yok insan evladına denk gelmekle ilgisi var .erkeğine eline bakmak ne demek o senin kocan zaten yatağa girerken çekinmiyorsun para isterken mi çekiniyorsun bana saçma geliyor .kadın isterse çalışsın tabi bize ne ki .ama çalışan kadınlar çok sömürülüyor günümüzde .
- +1 yıl
ne alaka şimdi para istemekten çekineceğimi kim söyledi ? ben kariyer peşindeyim ev hanımı olup çocuklara bakma peşinde değilim kulvarlarımız farklı ;)
Soran+1 yılben saygı duyarım ama sende bana saygı duyman lazım .kariyerinde başarılar ne iş yaptığınıda merak ettim .
- +1 yıl
Tamam ben saygı duyuyorum zaten düşüncene :))
Hukuk okuyorum.
Soran+1 yılbende mühendisim kardeşim cahil biri değilim .eşini çalıştrırmak istemeyen adamın başka sebepleride olabilir kendince gerici diyemezsin hemen .ben kadının çalışmasından yana biriyim .kendi hayatım için tercih etmiyorum o ayrı konu sebebide senelerce çalışıp yorulmam ve yıpranmam .
- +1 yıl
Tamam gerici değiller anlaştık :D
Soran+1 yılgenelleme yapman yanlış böle tavırlarla hayatta hep kaybedersin .anlayışlı olmakta yarar var .ben çalışan üreten kadına saygı duyuyorum ki kendimde çalışan biriyim şu an .
- +1 yıl
Tamam diyorum hala üzerime geliyosun bence sen esas kaybeden taraf olursun bu hayatta ;)
Soran+1 yılkimin kaybediceğini zaman gösterir .bence sen olucaksın bak bu sözümü hiç unutma
- +1 yıl
okey to beybii hiç unutmucam senin gibi bi gizliyi :D:D:D:D
Soran+1 yılunutma tabi görünce anlarsın hayatı daha öğrenciyken çalışma hayatı konusund ahkam kesme .ne avukatlar var bilioruz dilekçe yazıyor
+1 yılBenimle evlenir misin? <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
20 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. bu seçim tercih senin kimsenin de müdahelesi olmamalı manasız olur çünkü yaşayacak olan sensin..
117 Yorumla
Soran+1 yılorası öle
Soran+1 yılevet iş yerinde çok yoruluyorum
Soran+1 yılinşş .böle karar verdim eskiden olsa kariyer kariyer derdim ama artık istemiyorum
Soran+1 yılbende 26 yım
Soran+1 yılneden nasıl yani öyle bir geyik mi var
Soran+1 yıl30 dan sonra evlen ne acelen sen erkeksin
Soran+1 yılbence erkek belli bir olgunluğa erişince evlenmeli sonradan pişman olmamak adına .
Soran+1 yıltabikide öyle hayılrısı
Soran+1 yılsizede
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra kocan senden sıkıldığında kapının önüne koysun ve sen beş kuruş kendine ait paran olmadığı için ya ailene sığın ya da kocanın yaptığı her türlü kötülüğü sineye çek.
Tabi tam tersi de olabilir şans işi.14 Yorumla
Soran+1 yılçalışsamda bunlar olabilir .boşanan kadınların yüzde doksanı çalışan kadınlar
Cevap sahibi+1 yılçalışsan da olabilir evet ama o zaman boşanabilirsin.Çalışmazsan dediklerim olur
Soran+1 yılyoo çalışmasamda boşanırım ben .gelirim babamın evine sokakta değiliz ya .evlenince mi evimiz oluyor ne alakası var .yle bir anlatıyorsunuz ki yani .çalışan dayak yiyen çok kadın görük biz .
nasıl mutlu olacağına inanıyosan öyle yaşa canım yaa kendi ayaklarının üstünde durman iyi bir şey olur tabi o ayrı. ama sen kendını böyle iyi hissedeceksen kimsenin laflarına kulak asma
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
ne güzel keşke herkes senin gibi düşünceli olsa tebrik edilecek bir davranış
122 Yorumla
Soran+1 yılya çalışmak isteyen çalışsın ama bana göre değil iş hayatı .ben çok zorlanıyorum
Soran+1 yıldinimize göre öyle .şimdi böle dedik diye yobaz derler ama gayet modern bir görünüşüm var yani o yobaz diyenlere on basar nitelikte .bilmiorum ya ben bu yaştan sonra bunu yaşamak istiyorum .zaten çalışsam evime yeteri kadar özen gösteremem .ev arkadaşlığı gibi olur
- +1 yıl
böyle bir istegin yobazlıkla hiç bir ilgisi olamaz. zaten bunu yobazlık olarak algılayanlara ben eski kafalı der geçerim
zaten olması gereken böyle erkek eve geldigi zaman kapıyı ona karısı açmalı ki o kişi evli oldugunu bir sorumluluk taşıdıgını bilsin
başkaları da ne isterse desin hadleri olmayan şeylere karışan çok işte. kulak ardı yap hepsini gitsin
onlar söyler senden cevap gelmeyince susar otururlar
zaten onlar da biliyor böyle oldugunu onların derdi sadece seni söyletmek üzmek
Soran+1 yılaynen öyle .kadın kadın gibi olucak .çalışan insanlar kadınlıktan uzaklaşıyor giderek .erkek gibi oluyor tavırları vs .kadın narin olmalı erkeğinin üstüne gitmemeli .işten eve gelince sinirini almalı .ee kadın çalışınca kendide stres oluyor zaten .
Soran+1 yılya zaten çalışan kadınların parasının çoğu bakıcıya gider .bakıcılar çok para alıyor biliorum çevremden .bide sürekli kıyafet almak zorunda kalıyorsun sonuçta çalışıyorsun yani .evdeysen okadar almana gerek bile yok .zaten bakıcı parası yok evinin temizliğini yapıyorsun yemeğini pişiriyorsun ne bileyim rahat rahat işinide yaparsın eşinede özen gösterirsin
- +1 yıl
gelen para elde kalsın ne güzel işte sağa sola gitmesin
hem bakıcı tutacaksın aklın yine de evde kalacak kim bilir o bebeğe bakıcı kadın nasıl bakacak
zaten hiç bir erkek evlendigi zaman karısını çalıştırmak istemez
ha karısı çalışmak istiyorsa ona o şansı bir defa olmak üzere verir başarılı olursa devam eder olmazsa ayrılmasını ister
sen anladığım kadarı ile çok tutumlu birisin seninle evlenen zorluk yaşamaz
Soran+1 yıltutumluyum tabi .zevkliyimdir de mesela ne alıcağımı bilirim .bakıcı kimbilir nasıl bakıcak el kadar bebek bakıcıya bırakılır mı yani dünyanın en iyi bakıcısıda olsa anne gibi bakamaz yavrusuna .ama şuna katımıyorum illa çalışan kız istiyorum diyen erkekler çok var günümüzde .
- +1 yıl
anne şefkatı herşeyden daha önemlidir tabi
şimdiki erkekler neden çalışan kız isterler bilemem ama mantık yürütmek gerekirse o kişilikli insanlar sorumluluk almak istemeyen insanlar ve sadece yemeyi seven insanlar gibi
nasıl olsa karım çalışıyor para geliyor eve ben keyfime bakayım diye düşünceler olabilir
Soran+1 yılböle düşünen erkek rahatinına ve zevkine düşkün erkek .mantaliteleride hayat müşterek .hani eşittik biz ?eşitliği sadece para olayında yalnız dikkatini çekerim .ben erkeğim sorumluluğum var demiyor .hemen herşeyi olsun istiyor evi arabası vs vs .bunuda kendi yapmıyor .ben kız başıma kendime araba aldım yani öyle süper bir model değil ama yeter bana .bu tip erkekler en iyisi olsun istiyor .kadında çalışsın ki sıkıntı olmasın .kadını bir para kaynağı olarak görüyor eş olarak değl .
Soran+1 yıleşşekmiş benim istediğim gibi bir erkek baksana yukardaki adamın yorumuna .yazık .ya .bu insalığa acıdım
Soran+1 yılhayır eşek ne demek ya .o insanın kocası yani yeri geliyor sende onun için herşeyi yapıyorsun yemeğini pişiriyorsun ütüsünü yapıyorsun o zaman kadında hizmetçi bu mantıkta .insanlar birşey söylerken nereye gidiceğini bilmesi lazım .tamam sen sorumluluk almak istemiyorsun eşinide çalşıtırıyorsun anladık da çalışmayan hanımların kocalarına nasıl eşşek dersin sen kimsin yani .adam gibi adam olmak zor bu devirde .
- +1 yıl
düşünmeden konuşanlar böyle bir hatayı yapar işte
zaten bu şekil düşünen biri de eminim ne evlenebilir ne de çocuk büyütebilir
kuşlar bir yuva yapmak için gagaları ile dal topluyor. toplamasa bir yuva yapabilir mi
insan çalışıp ailesine bakmazsa tencere kaynar mı hiç
sen öyle boşbogazlık yapan insanlara takılma
demek ki onun hali vakti yerinde zengin yani
eşşek demesi de onun karakteri ile ilgili zaten o insanı degiştiremezsin 7 sinde neyse 70 inde de odur
Soran+1 yılyok zengin adam bu lafı etmez ki .karısının parasını yiyenler bunu diyor işte .
Soran+1 yılevet bu erkek tipine gelde güven yola çık .
Soran+1 yılamin arkadaşım inşş allah sonumuzu hayır etsin
- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsenin isteğinnse bir şey diyemem banane ama benim düşüncem kadın mutlaka çalışmalı
14 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım kadın çalışmalı mı diye sorumuyorum ki alla alla ya .
- +1 yıl
bende senin isteğin bir şey diyemem diyerek sorunu yanıtladım ve düşüncemi söyledim anlama eşiği yükselsin
Soran+1 yılnafaka bağlanır kanunlar var heralde çocuklarına bakmak zorunda .ayrıca ailem var arkamda sokakta değiliz çok şükür .evlenmeden öncede bir hayatımız vardı dimi .ailem ve maddi gücümüz iyi çok şükür
BENİDE KIZLAR ANLAMIYOR. BENDE EV ERKEĞİ OLMAK İSTİYORUM:d227 Yorumla
Soran+1 yılerkek evine bakmalı islamda bu böle
Soran+1 yılhayat paraya gelince müşterek dimi hazır yiyici erkek modelisin .seni alana acırım
Soran+1 yılhayat paraya gelince müşterek ama ben hiç mutfağa girip kek yapan erkek görmedim
Soran+1 yılvalla mutafağa giren erkeği ben istemem .kadınsılık gibime geliyor bana kusura bakma .sen çalışan birini isteyebilirsin saygım var ama erkeğin mutfağa girip kek yapması ütopik .o yüzden kadınla erkek sosyal açıdan eşit olamaz .
Soran+1 yılya bayılsın ben bayılmam .ben ev işi yapan yemek pişiren erkeği sevmem .benim erkeğim mutfağa giremez .mümkünse su bile almasın ben getiririm .bunları severek yaparım görev olduğu için değil ama önce sevmem lazım tabi o önemli .
Soran+1 yılbana göre değil magandalıkla ilgisi yok .ev işi yapan karısına para getirsin diye bakan erkek erkek mi peki sana soruyorum .erkek ütü yapmak zorunda değil benim erkeğim yapmasın boşver sen yapmaya evam et .
- +1 yıl
:D
evde kös kös oturma sevdalısı olan insanları sevmiyorum.
ama hayat görüşü.. beğenmesemde saygı duymak zorundayım!
kolaylıklar dilerim. haaaa unutmadan. eşi çalışan erkekler karılarının parasını elinden alıyor diye düşünme. kimi kadınlar çalıştıkları halde eşlerinden para alabiliyrorla. iyi akşamlar
Soran+1 yılevde kös kös oturmuyorsun ki evinin işini yapıyorsun kocana özen gösteriyorsun kadınlık yapıyorsun yemeğini hazılıyorsun vs vs .çalışan kadın bunların hepsini yapamıyor çoğu zaman .insanların tercihleridir bunlar .evde kös kös oturcağımı sanmıyorum sporuma giderim .neden evde oturayım en azından eve gelince yorgun bir kadınla karşılaşmaz eşim .
Soran+1 yılne alakası var yaa ... sanki çalışan çok harcıyor .ev kredisi ödemekten maaşını göremeyen kadınlar var ben biliyorum .
Soran+1 yılsenin gibi çıkarcılar için bulunmaz nimet
Soran+1 yılonurlu yaşamak vay bee .para kazanan kadın onurlu yaşıyor kazanmayan onursuz mu ?sana gelen kadına acıdım yemin ederim .adamlıktan nasip alamamışsın maalesef YAZIK .
Soran+1 yıldayımda senin gibiydi sonra buldu belasını ama .hiç acımıyorum sizin gibilerine .kadınların çalışıp çalışmamasını onur meselesi haline getirmisşiniz .sırtından mış senin ananda babanın sırtından mı kazandı acaba bu ne demek .
Soran+1 yıleşeşk seninsin erkek ol erkek .senin kadının zaten bin pişman ki sen buralarda sürtüyorsun evli evli yada ilişkisi olan biri olarak
Soran+1 yılaman çok bittim .sen bitmişsinde haberin yok hadi karı parası yemeye devem mutfakta çay demle hadi kadınsı erkek modeli .sen karısına bakan erkeğe eşşek diyemezsin .hoş onlarda sana erkek demiyor bilesin .
olması gerekeni istiyorsun. eşine iyi b ir ev hanımı çocuğuna iyi bir anne ol mutlu olursun . ama doğru bir adam bulursan tabi.
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle doğru insan olması önemli
tabiki erkek evleniyorsa evine bakmak zorundadır...cesareti yoksa evlenmeyecek...
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Ev hanımı olabilirsin ama kesinlikle doğru insanla evlenmen gerekir.. Eee orasıda hiç belli olmuyo bu Yüzden hiç bir zaman erkege muhtac kalma...
00 Yorumla
+1 yılBöyle birini bulduğum zaman evleneceğim işte;)
12 Yorumla
Soran+1 yılbulursun vardır benim gibiler
- +1 yıl
Biraz zor ama şansımı deneyeceğim;)
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. suç değil, insanları seni yargılamaya hakları yok
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yıldoğrusuda odur zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen güzeli ev hanımlığı kesinlikle
11 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli mi bilmem ama benim için evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn güzeli yat öğlene kadar süper
04 Yorumla
Soran+1 yılsabah kalkıp eşimi geçiririm kahvaltı hazırlarım yatmam öğlene kadar
Cevap sahibi+1 yılSabah kalktıktan sonra ne anladım o işten
Soran+1 yılolsun ben sabah uyanmamak için evde oturmak istemiyorum ki .benim düşüncem farklı
Cevap sahibi+1 yıliyi öyle olsun bakalım
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem