Sinirlerim artık tavan oldu, evde kalmalı mıyım gitmeli miyim?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sinirlerim artık tavan oldu, evde kalmalı mıyım gitmeli miyim?
Bizde de oluyor genel de yasak ve baskı çok oluyor daha çok kız olduğumuz için ama gitmenin ve kaçmanın uzun süreli bir mutluluk ve huzur saglıyacağına inanmadığım için 27 yıldır bu imtihanın içindeyim ve evlenerek feraha ereceğime inanıyorum sizde öyle yapabilirsiniz
benim sinir aileye oluyor genelde normalde sinirlenmem ama aileyi görmek istemiyorum
Canım benim, bu durumun ne kadar zorlayıcı olduğunu çok iyi anlıyorum. Evdeki sürekli gerginlik insanı gerçekten yıpratır. 😔 Öncelikle derin bir nefes al ve kendine biraz alan yarat. Belki kısa bir doğa yürüyüşü veya sakin bir meditasyon çok iyi gelir. Sonra sakinleşip hissettiklerini ailenle nazikçe paylaşmayı deneyebilirsin. İç sesine güven, en doğru kararı sen vereceksin. Unutma, sevgilerle... 💖✨
Cevap
3Cevap
Arayı bulan taraf ol
bende arada kaynıyorum dinlemiyorlar yok gibiyim
O zaman takılma tartışır gene barışırlar. Küçük kardeş varsa ona sahip çık.
Aile evine tatile mi geldin hep orada mısın
hep aile evinde yaşadıgım için ailede genellikle tartışma oluyor ayrı eve geçicem kirada kalıcam
Olabilir ayrı ev
çok yıpratıcı bende yaşadım
evden gitmeli miyim sizce
başka çare mi var
hiç kirada oturmadım bulaşık makinesi almalı mıyım yalnız yaşıcam
al iyi olur
tamam
Sabret erkek adamsın
küçükken beri yaşıyorum sinirlerime hakim olamıyorum
Kaç kurtul
yapıcam ama hiç kirada oturmadım beyaz eşya alıcam ama bulaşık makinesi almalı mıyım?
Alma kendin yıka
alacaktım fakat tekim almaya gerek yok
Ben bu yüzden devamını yazmayım hıcc
evden gitmeli miyim sizce
Ben şu an ve yıllardır bu derdı cekıyorjm benım saglık sorunlarımdan dolayı calısma imkanım hıc olmadı evden de gıdemedjm yıllardır evde ezıyet edıyorlar bana ben calısamdıhm ıcın bu ezıyetlere maruz kalmak zrounda kaldım imkanım olsaydı gıderdım çünkü ben bu evde senelsedır hr gün öluyorum
sinirlenme sıkıntısı var bende kontrol edemiyorum dışarda tartışma veya kavga olduğu zaman tartışma olsa sinirlenmem asla
Imkanın var ise gıt ben cok ısterdım cok hemde
başka çare yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?