Ailemle çok tartışıyorum. Ne yapmalıyım?

Ailemle çoğu zaman tartışıyorum. Annem babam ve bizde 5 kardeşiz. Hepimiz kızız hiç erkek yok içimizde babam dan başka.3 ablam ve birde 2 yaş küçük kardeşim var. En büyük ablam evli ve birde küçük oğlu var. Babamın yaptığı apartmanda oturuyoruz ablam da bizim 1 kat altımızda oturuyo. Ablam tesettürlü. Ben de öyleyim. Ve en küçük kardeşimde.2. ve 3. ablalarım açıklar.1-2yıl öncesine kadar dar pantalon giyiyordum ama şu an giyemiyorum. En büyük Ablam annemden babamdan çok karışıyo bana be sonra da kardeşime.16 yaşımdayım. Babam telefon alacaktı bana en büyük ablam izin vermedi ve babam da almadı. İstediğim ne varsa neye çok heves ettiysem hep ablamın yüzünden alınmadı.1 ay önce falan ablamla tartıştım. Ve artık bana karışmamasınj söyledim. Büyük bir kavga oldu ve o da artık sana kesinlikle bulaşmıcam ne yaparsan yap dedi. Ben de mutlu oldum. Derslerim iyi olduğu için beni özel okula verdiler. En ufak bir tartışmada özel okula verdik seni yazıklar olsun sana bizi hiç dinlemiyosun falan diyolar. Ardından Anneme bahsettim pantalon giymek istediğimi ama çok dar olmayandan sonuçta tesettürlüyüm. Annem da hayır izin vermiyorum dedi. Ne yapmalıyım. Bıktım artık onların istediği gibi biri olmaya çalışmaktan bıktım. Yardımcı olun lütfen.
Ailemle çok tartışıyorum. Ne yapmalıyım?