Ailemle çok büyük kavgalar ediyorum ve çoğu zaman birbirimizi çok yıpratıyoruz ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim yurtlar açılmadığı ve deprem dolayısıyla hibrit eğitime geçildiği için ailemle kalıyorum. Biz küçüklüğümden beri ailemle sürekli kavga ediyoruz. Beni sürekli eleştiriyorlar, bir şey yapmak istediğim zaman engelliyorlar, sürekli eziyorlar ve başkalarının yanında da sürekli eleştirip duruyorlar beni. Artık bıktım gerçekten bıktım. Bu yaşıma geldim halen bir işe girip çalışmışlığım yok. Onlar yüzünden işe girmeye de korkuyorum. Yoksa ayrı eve çıkıp öyle bir düzen kurmak istiyorum ama beni sürekli eleştirdikleri için özgüvenim yerlerde. Ayrıca bana asla guvenmiyorlar da bir yere gidecek oluyorlar mesela (örneğin şehir dışı) evde kalayım gelmek istemiyorum diyorum yok illa geleceksin diyorlar. Evde ne yapacaksın tek başına olmaz illa geleceksin diyorlar. Kaç yaşıma geldim insanlar benim yaşımda tek başlarına neler neler yapıyor ben halen yerimde duruyorum. Ailemle tartışıyorum onların istediğini yapıyorum ve hayatım b@k yoluna gidiyor. Ayrıca korkunç derecede muhafazakar olmaları da cabası. Ne yapacağım ne yapmalıyım arkadaşlar ne olur bana bir akıl verin. Ayrıca diğer akrabalarimi da doldurup duruyorlar onların yüzünden beni kimse ciddiye almıyor. Lütfen güzel yorumlarınızı bekliyorum. Ciddiyetle cevap verirseniz sevinirim.
Ailemle çok büyük kavgalar ediyorum ve çoğu zaman birbirimizi çok yıpratıyoruz ne yapmalıyım?