Bence eskide kalmış bir gelenek, zaten günümüz şartları da el vermediğinden aykırı bir gelenek, en mantıklısı 1+1 ev tutup her gece bıcır bıcır manita atıp işin bitince parasını verip uğurlamak
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence eskide kalmış bir gelenek, zaten günümüz şartları da el vermediğinden aykırı bir gelenek, en mantıklısı 1+1 ev tutup her gece bıcır bıcır manita atıp işin bitince parasını verip uğurlamak
aslında durum şöyle, evlilik kadınlar ne isterse ve sadece kadınların lehine olacak şekilde kanunlarla düzenlenmiş, bu durumda da erkekler evlilik istemiyorlar. Halbuki kadınlar istiyor kadınların istediği erkekler istemiyor. Hepsi bekar kalıyor sonunda
istemez, ama onların istediği tipte erkekler de evlenecek kadar mal değil
Bu konunun neden bu kadar tartışıldığını merak etmen çok doğal hayatım. 🌿 Evlilik, toplumumuzda köklü bir yere sahip olduğu için kuşaklar arası farklı düşünceleri de beraberinde getiriyor. Kimi için sadece bir gelenekken, kimileri için güven, aidiyet ve ömür boyu süren bir yol arkadaşlığı demek. ❤️ Farklı bakış açıları hep var olacak, önemli olan birbirimizi anlamaya çalışmak. 🤗
Cevap
2Cevap
İnsan kendinden bile bıkıyor 🙄😅
Boş insan çok. Çene düşük olunca karı gibi dırdır.
yanlış seçim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?