Bu coğrafyada insanlar niye evlenmeyi ana mesele olarak görüyor?

Bir partner bulduktan sonra artık enerjini başka alanlara, kendini gerçekleştirmeye harcayabilecekken (işinde yükselme, başka alanlara yönelme ( sanat vs. ), dünyayı gezmeye çıkma vb.) neden evlenmeyi odağına alıyor insanlar? Neden ilişkisiyle uğraşıp duruyor? Enerjini orada yoğun olarak tutmaya devam ettiğin için dengeler bozuluyor bence.

Yurtdışında insanlar bir partner bulduktan sonra artık evlenmeye odaklanmak yerine hayatta ne yapabilirim sorusunu cevaplamaya çalışıyorlar. Ilişkilerinde mutlularsa çok bağlayıcı bir şey olmasını beklemiyorlar. Işler yolunda gitmezse kolayca ayrilabilmek istiyorlar ve biraz ozerkliklerini korumak istiyorlar. Biliyorsunuz bireysellik yurtdışında daha önemli bir değer.

Hahah yurtdışından bir talibim var, beni çok beğeniyor fotoğraflarimdan. Evlenecek birini bulamıyormus orada, tamam ben oraya gelirsem evlencez dedim, ben oraya gidene kadar kafa yapım değişecek, evlenemicek adam 😂

Güncellemeler
1 yıl
Sanki erkekler daha çok evleniyor gibi geliyor bana. Yani mesela yolda yürüyorum evlenmeyen çok az insan görüyorumdur. Sanki evli deyince, erkeklere daha çok yakışıyor 😆😆
Bu coğrafyada insanlar niye evlenmeyi ana mesele olarak görüyor?