Abim 27 yaşında sürekli bu laflara maruz kalıyor neden evlenmiyorsun ve neden hala bekarsın Erkek hali ile o bu laflara maruz kalıyorsa ben 19 yaşındayım bana ne derler düşünemiyorum bile bizim millet gerçekten aşırı cahil herkes evlenmek zorunda değil ki evlilik büyük marifetmiş gibi lensa etmeye çalışıyorlar özellikle muhafazakar kesim şey gibi ben evlendim üredim çocuğumda üresin maymun çoğalması gibi kafa yapısını var bizde evlenenleri de görüyoruz adam diyor keşke bekar kalsam Türkiye`de evlenmeyi kolay mı sanıyorlar bin bir çeşit dert belası var maddi maddiyet açıdan Türkiye fakir ülkesi yuva kurmak kolay değil vede herkes bu zamanda bide evlilik ne 21 yüz yılındayız ya
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet ya herkeste bi evlilik şeyi sitede bile görüyorum yok 23 yaşındaymış aman aman evde kalmış hey allahım yarabbim 😄 akıl fikir versin allah
Kimse evde kalmaz ne zaman kendini hazır hissederse o zaman evlenir
Evlilik nedir? 21 yy dayız demen de cahilliktir. Yanlışları yanlış Sekil de ifade ediyorsun
Hayır aksine doğru konuşuyorum 21 yüz yılında hala oran olarak baskı üzerine kurulu evlilik var o yüzden dedim
Baskı üzerine kurulan evlilik çokta sağlıklı değil. Kisi hür iradesiyle kararlar alıp uygulamalı.
O dediğin şey yok bu ülkede Müslümanlar olduğu sürece zor
Müslümanlık ayrı mumin olmak ayrı. Ya müslüman değilsin ya da müslümanlığı bilmiyorsun
Ya bi sus gzekalı
Ah. mak
Evlilik şart değil ama insanlar bunu anlamıyor. Evlenenlerde mutlu mu sanki bence bircogu değil
'' Evlilik ne yeeaağğğ 21. yüz yıldayızzz moruqqqq '' kısmına kadar hak verdim , son cümlen fazla ergence yüz yılda ne alakası var bunun safmısın? :D
Sen tam malsın orda başka bir şey anlattım kafan basmadı
Mal olan sensin kanka yazdığımı oku boş yapma.
Geri. zekal. ıyı kanka olarak çevirmiş
Aşşağıda 41 yaşında adamla konuşmalarını da okudum a. mk maymundan hallice yaratığı seni , senin gibileri aramıyor zaten insanlar evlenmek için hadi kaybol şimdi aynada lekelerinden sivilcelerinden dert yan
Mide bulandırıcı bir yaratıksın ve eminim maymundan bir tık daha güzelsindir
Senin bu konuşmalarını Abimi vereceğim o ilgilensin ss çektim bekle sen gör
Evet bekliyorum acilen yazsın , şeyi de söyle ama abine abi 41 yaşında adama kurumuşsundur çeke çeke bir hal olmuşsundur tarzı konuşmalara da girdim de çünkü bende çektim :D :D
Hadi bekliyorum acilen ulaşsın
sana ne gzekalı ben istediğimi yazarım seni ne ilgilendiriyor terbiyesiz mi gerdi
Hadi ulaşsın diyorum saf bekliyorum , boş boş açıklama yapma bana
Bende istediğimi yazarım , mal diye hakaret eden sensin sivilceli bir maymun olduğunu hatırlatınca mı zoruna gitti :D
Hayır ben güzel kızım sen beni görsen yerin dibine gerirsin kıro yobaz tc erkeği
Hadi si. ktir git a... çomarı seni :D Maymundan hallice yaratık sana mı dibim düşecek ne kadınlar ile takıldım Allahın sümüklü ergeni seni hadi defol
eşex sana bile bakmaz senin zihniyetin bozuk yalan dolan ile milleti kandırma yobaz seni tek bir kızla bile çıkmamıştırdır elin şeyinde hep çekiyorsun sapın tekisin ergen dediğin insan kaç erkek peşinden koştudu ben çıkmadım çok güzelim gerçekten beni gören elektirik çarpış gibi oluyor
Defolllllll Allahın maymunu seni :D :D Abazaları koştur sen peşinde , banka hallenen tipleri falan ap. tal :D Gelip burada kendi kendine triplere girme git sivilce ve lekelerin için krem ara :D
seni, n tipini çok merak ettim büyük burunlu ışıd sakalı bırakan kaba saba melez tip mi bunu diyor güleyim bari yobaz arap ırkından gelme tc erkeği kendini yakışıklı mı sanıyor sen kim köpek yüzüm de temiz minyon tipliyim çok güzelim senin gibi tipleri cebimden çıkartırım şerefsiz kudur çekmeye devam
şimdi ss aldım hepsini abim çıktığın ananın deliğine geri sokacak bekle ve gör
Bekliyorum merakla :D :D
Direk telefon numarasını falan yaz arayayım hemen yaz ama boş yapma maymun :D
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bekliyorum çabuk
korkmuyor musun ananı dikecek senin hele ki bana çok değer verir yabancı biri bana böyle laf atamaz atsa biile önce ananını diker sonra seni
Kes lan sesini , numarasını ver numarasını hadi veya instagramını yaz abinin ben yazacam
o çok sevdiğin kapalı cahil ananı senin gözün önünde dikecek
Yaz diyorum. a. k kevaşesi seni
mq çocuğu g*t korkusundan gizlendin karşına çıksa altına içersin
Yaz diyorum aşşağılık o... seni instagramını yaz buraya hemen abinin bekliyorum
kiminle uğraştığı bilmiyorsun
Hala ne anlatıyosun sen ya yaz diyorum yaz. Allah aşkına yaz şuraya
Yazsana hadi bak o kapalı anne küfürleri nerelere getirecek durumu , instagramını yaz abinin bana acilen :)
Hadi hadi instagramı bekliyorum deminden beri
aynen 41 yaşındayım artık düşünmüyorum
başımda üşüşende yok kurtuldum çok şükür :))
Bari sevgili yaptın mı
yok hiç yapmadım
Kurumadın mı
neden ki
kuruyum
maşallah hiç bir şeyim yok
Sen çeke çeke şimdi bir hal olmuşsun :d
:) evet hiç sorma
Bari sevgilin yoksa evlen zaten bekar kalacağın kadar kalmışsın
kimin ile evleneyim artık
yok kimse etrafımda
Teyzeler var sen bul
yok onların kendilerine faydaları yok
oğullarını evlendirmişler torun sahibiler
banamı bulacaklar sanmam artık
dul kadınlar vardır
neden dul kadınlar ile evleneyim
ben evlenmedimki hiç
ne alaka onlar kirli mi
evlenmişler sonuçta evlendiği kişi ölse ailesi rahat bırakmaz ondan öyle yazdım
Evlenmediğin zaman ve belli bir yaşı geçtiğinde zinaya bulaşma ihtimalin %95 olduğu için evlen baskısı yapılıyor.
Sen sıçtın haberin yok
Neden
Denmeyen kalmayacak
Kardeşim sakin ol hepsi geçecek.
Kes
Ortadan mı keseyim nereden istersin
Ortadan
Tabi hanımefendi nasıl isterseniz kesiyorum hemen. Kaç parça halinde istersiniz?
4
Tamam daha uzatmıyorum sıkıldım çünkü yoksa sabaha kadar devam ettirirdim hadi şanslısın
garip