Bence erkeklere 2. kadın kanunen yasal olmalı zaten zenginler gizli kaçak göçek hep 2. kadını oluyor ama fakir erkekleri tek kadınla cezalandırıyorlar.
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Fakir erkekleri kimsenin tek kadınla cezalandırdığı yok. Kimse sizi ikinci kadınla beraber olunca hapise filan atmıyor. Bulabiliyorsan sen de yap.
@VonRomeo 40 yaşına kadar öyle evet. Ondan sonra en hovarda olanınız bile evlenip sakin hayat yaşamaya başlıyor.
Noluyofuat konuyu anlamamışsın bekarken değil zaten evliyken birçoğu yine farklı bir kadın hayatına alıyor
Mesele hayatına kadın alması değil ne amaçla aldığı. Farzet ki ben gittim zengin bir adamın metresi oldum birkaç ay benimle yattı kalktı sonra sıkılınca bana tekmeyi bastı ama karısıyla hala evliliğine devam ediyor. Sence burada zararlı çıkan ben mi olurum yoksa karısı mı?
Bir erkek binlerce kadınla beraber olabilir. Mesele hangisine ne derece önem verdiği ve benim onun hayatında nerede olduğum.
Fakir adam da bugün yapamasa bile ileride zengin olursa aynı şeyi yapabilir. O yüzden fakir sadık olur kafasıyla eş seçmem.
Benim için iyi genetiği sahip olması önemli. Çünkü kadının evlilikteki tek gerçeği çocuğudur ve çirkin babadan incel çocuk doğuracak halim yok. Gün sonunda aldatsa da terketse de iyi genetiğe sahip bir çocuğum olmuş olacak. Bu da benim evlilikten istediğim şeyi elde edebildiğimi gösterir.
Evet genetik çok önemli gelecek nesilleri sağlıklı ve güçlü yetiştirmek için ama sadece iyi bir genetikden ziyade iyi de bir karakteri olmalı. Gözü kara risk alıp duygularını ve olaylara yön verebilen. Başı belaya girdiği zaman ya da bir olayla karşılaştığı zaman eli ayağı birbirine dolaşmak yerine sakin ve mantıklı şekilde olayları kontrol altında tutabilmeli. İlla Zenginlik de önemli değil para bugün olur yarın hepsini bir günde kaybedebilirsjn de lakin içinde her zaman bir para kazanma hırsı olmalı insanın. Benim rahatım böyle iyi az aşım ağrımadık başım kafasında olmamalı lakin paraya da tapmamalı bilmem anlatabildim mi.
Anladım da sürekli zengin erkeklere b*k atarak da bir yere varamazsınız. Fakir adam çapkınlık yaptığında kadın boşamaya kalksa adam bir hata yapmış kadın affetsin dersiniz kadın affedince de size göre büyüklük yapmış oluyor. Ama zengin adam çapkınlık yapsa zenginler öyledir onlarla evlenmeyin moduna giriyorsunuz.
Mesele karakterse bir adamın karakteri parası varken belli oluyor zaten. Zengin adam kötüyse bile bunu dürüst şekilde belli eder ve uzak durursun. Fakir adam ise mecburiyetten mi iyi yoksa gerçek karakteri mi öyle bilemezsin. O yüzden ben karakter kısmına da çok takılmıyorum. İnsanlar işlerine geldiğine iyi işlerine gelmediğine kötü oluyorlar.
Zengin kesime b*k attığım yok zamaninda bende yokluk gördüm şu an çok şükür durumum çok çok iyi. Adam zengindir doğuştan baba parasıdır bir gün başına bir iş gelir tekrar toparlayacak bir kapasiteye sahip değildir kimi zenginler tanıyorum adamlar durmadan batıp çıkıyor ama yine parayı buluyor. Yarın başına bir iş gelsin yine aynı serveti sıfırdan toparlar. Neyse çok uzun konular bunlar
O ayrı bir konu.
Fakir 1 taneyi zor buluyor 2. Kadını alır aynen. 2. Kadın yasal olsa kadınlar size mi bakar zengine bakar
Zaten zengine bakıyor
ksrajtersizlik olur aq kendi esine sor bakiyim 2. bir es istiyor mu. oyle olursa kadinlarda da cok eslilik olur valla. ben giderim biriyle bersberken giderim digeriyle de acik iliski yssarim. boyle bisi mi var aq
Sen üçü dördü de istersin şimdi hak olabilir de karının rızasıyla. Arap kadını al onlar kendilerine getiriyor ikinci üçüncü kumayı
Haklısın hatta bu insanlar için olmalı seninde karıninda eşi olmalı kalabalık ev ne hoş
Ne kadar da feminen bir adam.
Feminen olmak gurur verir davar olmaktan iyidir, tek kadına yetemeyen zavallı erkeklerin iki kadın isteyip beceriksizliklerini devam ettirmesi daha korkunç yani madem iki kadın istiyorlar kuma erkeğide alsınlar maçalarini görelim
Sağol arkadaşım işte elimizden geldiğince, bunlar yüzünden kötü emellerime fırsat kalmıyor çok fazlalar
Aynen biz davarız sen medenisin 😀 şu yaşına kadar ne kadar paran var nerede ağırlığın geçiyor? Ne statün var ki? Davar dediğin insanların kimisinin işletmesi kimisinin fabrikası, kimisinin ticareti var illa aralarında batan bile var ama adamlar senden on gömlek yukarıda nerdeyse hepsinin de ikinci karısı var. Üstelik kocasını yetersiz kılıbık gören çoğu kadın kendini tokmaklattıriyor. Yalansa yalan de
Sende gel burada tanımadığın karılara yalakalık yap belki düşer mutlu olursun 😀
Sen görünenden de fazla davarsin, bayağı uç bir davarsin tam bir narsist aşaglik kompleksinin bu kadar birini hasta ettiğini görmedim, fabrika diyor, para ile itibari aynı şey sanıyor o zaman torbacılar en itibarlı kişiler, yani yetersizsen doktora git beş kadın alsanda bu yetersizlik geçmeyecek,
Birilerine yürümek ile bir kadının rızası dışında ona kuma getirmek aynı şey mi, yav hiç mi iyot almadın sen, hiç mi kullanmadın kafanı hiç mi bir şey okuyup empati geliştirmedin yani biri seni sanayiye götürse torna makinası kabul etmez böylesini uzun zamandır görmedim,
Niye gerçekler bu kadar zoruna gitti
Gerçek hakkında en ufak fikrin yok, paranın gücü ile toplumsal itibari bir tuttun sana göre yani İsrail siyonizmi dünyanın en itibarlı insanları çünkü o insanlar en zangin, yani sen ne insan gerçeğine vakifsin ne yaşamın gerçeğine, sen kumda oynayan çocuk gibi birileri sana para vermiş onla sende asla var olmayacak gücü varmış gibi oynuyorsun. Kadın üzerinde ki sömürün seni güçlü yapmayacak sen hep korkak zayif cahil ve gereksiz kalacaksın paraların ssdece seni yaşatır insan yapmaz
Parası olsa ne olacak onu harcayacak vizyon bile yok, neyse ya haklısın kendi pisliğinde boğulsun gidiyorum buradan
Toplumsal itibar tâbi ki para ve güçle ölçülür Trump NATO ziyaretinde uçakla selamlanırken neredeydin 🙂
İşte oda dünyaya senin gibi bakan yöneticilerinin zaafi, biz notoyu denize dokenleriz NATO yu kendine kıble yapanlardan olmadık hamdolsun, şimdi git Siyonist kafan ile korkak aciz hayatına geri dön.
Dayı ne saçmaladın ya ne natoyu denize dökmesi sscb misin sen 😂 ben ne diyorum sen ne diyorsun. Neyse tamam en muhalefet sensin sen haklısın
Herkese verilsin bu hak senin eşine de
Ben kıskanırım seni olmaz
İslam sınırlandırmıyor zaten
Bir tanesini buldu sanki de ikincisi kaldı
Var zaten
Hıhım 😒
ıoooooffff cahill kesss
Kes lan pis Fakir
popon giyecek donun yok gelmişsin burada 2. kadın muhabbetlerine giriyorsun önce 1 taneyi bul yetmezse bakarız 2. yi alabiliyor musun ayrıca 1 banka hesabımda bile senin 3 aylığından fazla param olduğuna yemin dahi edebilirim ucuz * seni tasmanı bir an önce bağlatmanı tavsiye ederim çok havlarsan götürürler:((
Yeter hep sen
Maaşım yok ki hayatımda sadece 20 gün maaşım yattı
Günlük 120 bin yetmez mi yani
Aylık demiyoruz günlük diyoruz sen bırak gerçi günlüğü aylık o kadar kazanamıyorsundur 😀
Ya yeter kavga etmeyin bana da bildirim geliyor en zengin sizsiniz 120 k da yalan zaten
Ama seni görmek istiyorum hahahahahah
Sen girme araya çekil git
Ne iş yapıyor ailen?
Volvo iş makinası mı araç mı?
O kadar atıp tutuyordun 2 k lık borç yüzünden icralık olmuşsun 😀 bir daha ki sefere yalan söyleme
eğer seni tanısaydım emin ol paylaşım yapardım gelir bir kahvemi içerdin adımı verip bari o ücretsiz olurdu:,) ayrıca başıma geleni bilmeden konuşma 40k borc odedim kendim harcamama ragmen 12klık parayı atarken 2k ayrı istendi attım geri gelmis kartıma ki inan 2kyı yolda gorsem dilenciye verecek kadar gucum var sadece dosya masrafı avukat parası icin odedigim para bile senin 2 aylıgın cok konusma
O borç icraya gelene kadar senin için atanan müşteri temsilcisi hiç mi uyarmadı , ödeme sözü alıp gün tanımadı. Göz göre göre kırmızı kalem yedin.
Ben alıyorum bazı günler daha fazlasını bazen daha azını. İki tane iş makinası var ekskavatör alt yapıda kirada, diğer beko loder serbest piyasa çalışıyor. İki vinç var birisi boşta. Birde büyükbas besi çiftliği var afgan çobanlar bakıyor 🥲 arazi ve arsalar vs saymıyorum bile
Uygulama bile senle muhatab olmak istemiyor demek ki haha iyi olmuş
İnş hiç evlenemezsin
Nikâha beklerim
İstemem eksik kalsın
Şaibeli
ananın yanınada alırlar bir karı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum düşünceni. Toplumsal düzenlemeler genellikle ortak yaşamı, eşitliği ve bireylerin duygusal güvenliklerini korumak amacıyla şekillenir. Tek eşlilik de pek çok kültürde sevgiye, güvene dayalı derin bir birlikteliği temsil eder. Yasalar herkes için benzer çerçeveler sunmayı hedefler, ekonomik durumdan bağımsız olarak. Bu dengeyi bulmak her zaman çok yönlü bir meseledir. ✨💖